Adm adm evimi kurarken :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU2

Ziyaretçi
esylarım geldi sıra artık tul halıda onlarda tamamlansın ev eve benzesınn inş.:lepi:

tuller ve halılar ile sayfa 3 ve 4 de

Son düzenleyen: Moderatör:

cnm resmı yuklerken 320*240 resıze ımage secersen daha kucuk boyutlarda olur böle pek bısey anlasılmıyor

google ımageshack yaz sonra gözattan resmı sec resıze ımage 320*240 sec ve host ıt tıkla resım yuklenınce gerısı aynı url adresı kopyalaya sarı kutuya tıkla ve yukle cnm

Ya zaten o boyutu secıyorum ama olmuyor neyse artık

cnm resm yuklerken tekrar tıkla bazen basmıyo onunda kafası :roflol:

Evin ve eşyaların gerçekten çok hoş.Bu yemek takımını bugün televizyonda gördüm.Güle güle kullan

güle güle yerleş evine cnm.. bitmiş evinin resimlerini de bekliyoruma.s.

Canım inşallah güle güle yerleş güle güle otur.bu şekilde evi yerleşirken daha ilk aşamada görmek o tazelik o heyecan inan bana çok daha tatlı bi mutluluk veriyo insanın içine.teşekkürler resimleri paylaştığın için

bende çok beğendim özellikle yatak odan süper...hatırladım tv ünitenin resmini eklemiştin bence çok güzel olmuş ve koltuk takımlarınla uyumlu olmuş...iyi günlerde oturman dileğiyle..bitmiş haliyle eminim çok daha güzel olucaktır

canım çok beğendim herşeyin çok güzel olmuş.güle güle oturun inşallah.ağız tadıyla.....

COK SAGOL CNM BÖYLE DUYUNCA SEVINIYORUMCUNKU INSANIN GOZU HEPDAHA GUZLLERINDA KALIYOR AMA MADDI ACAIDAN KENDIMIZE UYANI ALIYORUZ
YAZANLARIN HEPSINE AYRI AYRI TESEKKURLER :1hug:

Ve kızlar sıze sımdı tul eklıyorum salonuma uygunrenklerle bu tuldendusnuyorum adı cılgın perde cok guzel ben cok begendım

Eklentiler

• $DSCF1999.webp
    47,4 KB · Görüntüleme: 84
bu mutlugun her zaman devamını dilerim. ömrünce hep olur inş. hayatın.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…