Adıma hakaret davası açılmış

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Karakoldaki komiser neden ilk uzlaşmacı görüşür dedi o zaman
Gerçek kişiler arasındaki hakaret davaları uzlaştırmacıya gidiyor o şekilde düşünmüştür ancak kamu görevlisi olunca iş değişiyor. Polis’e de hakaret durumunda uzlaşmaya gitmez dosya mesela oradan pay biçebilirmiş

Tamam peki o zaman çocuk küvezde taburcu olurken neden raporunda düzeltilmiş yaşı 36+2 yazıldı?
Siz son adet tarihinizi doğru söylediniz mi ?.gelişime göre tarih başka yazabilir usgye göre ve son adet tarihine göre başka olabilir? Sizin çocuğunuza zamanında müdahale edilmiş işte neyi suçluyorsunuz tam olarak ?

Mesleğine laf etmişsiniz rezalet doktor demişsiniz.
İtibarını zedeliyor bu durum.
Bence maddi manevi tazminat davasını kazanır.
Sonuçta adamın mesleği.
Ayrıca ultrason ölçümleri yanılabiliyor gerçi bende erken doğum yaptım 2.800 gram dedi nst de hiçbir şey yoktu hastaneden çıktım yolda suyum geldi geri döndüm ve doğuma girdim tam 2.800 gram doğdu.
Ama demedim yani yok nst iyiydi sancım yoktu ultrason iyiydi bu su nerden çıktı da doğum yaptım demedim.
Hatta dediler bu nasıl doktor nasıl anlamamış diye hiçbir doktor suyunun gelip gelmeyeceğini bilemez asla laf ettirmedim doktoruma.
Ayrıca son kontrolde sorun olduğunu fark edip doğuma almış sizi.
Sabah 8 ya da akşam 4.
Evet aksaklıklar olmuş ama sanırım bir şeyler yediğiniz için bekletmişler.
Kan sulandırıcı verdim demiş ama vermemiş bunu da belirtin mahkemede sonuçta reçeteleriniz var ispat edebilirsiniz.
Yani ben sizi de hatalı buldum.
Yerinizde olsam internet sitelerine yazmak yerine itibarını zedelemek yerine karşına geçerim neden bana bilgi verilmedi bu konuda derdim.
Ben olsam sorarım eğer çocuğumun sağlık şikayetleri varsa da şikayetçi olurdum bilirkişii atanırdı incelenirdi durum.
Ultrason evrakları hepsi elinizde mi?
Eğer davayı kaybederseniz karşı dava açmak isterseniz belki çünkü sizde mağdurum diyorsunuz.

Ultrason da artı eksi 300-400 g fark olabiliyor diye biliyorum. Benim ilk bebeğim 3200 gr dedi doktorum 3400 g doğar dedi, bir hafta sonra doğum yaptım 4100 g doğdu. Aslında benim doktorumda da hata vardı çünkü karnım çok büyüktü. İkinci bebeğimde doktorum çok iyiydi, 38. haftada NTS düzenli değil doğuma alabilirim dedi o gün normal kontrole gitmiştim, akşam tekrar çağırdı aynı çıkınca yatış yaptırdı sabah sezaryen oldum. Acil sezaryen deyince apar topar almıyorlar dizilerdeki gibi, sonuçta test falan yapılıyor anestezi uzmanı bakıyor. Ameliyathane ayarlanıyor. Yeni doğum yapmış anne olarak hassas olmanızı anlıyorum ama rezil bir doktor falan hiç hoş ifadeler değil.

Ben de sizi etiketleyecektim de neyse dedim, rezalet doktor demiş. İtibar kaybı sebebiyle ilerletebilir mi doktor durumu?
Rezalet kelimesi hakaret değildir kaba hitap ağır eleştiri olarak nitelendirilebilir ve kamu görevlisine hakaret suçu oluşmaz (yani cezai anlamda hapis cezasını gerektirir bir eylem değildir.) onun haricinde maddi ve manevi tazminat gerektirip gerektirmeyeceği metni görmeden anlaşılmaz. itibar kaybına sebebiyet verip vermeyeceğini ki bu noktada itibar kaybına yol açtığı iddia edilen söylemlerin haksız olması gerekir, metnin tümünü görmeden yorumda bulunmak doğru olmaz.

Metres yazmak bile hakaret degil, kelimenin sözlük anlamının içeriği önemli.

Bu davadan hiç bir şey çıkmaz.

Kullanılan kelimenin sözlük anlamı hakaret anlatmalı ki hakaret olsun.
Sizin dava da bişey çıkmaz.
Rezalet belki tek başına hakaret değildir ama rezalet doktor demek mesleğine hakarettir.
Ya tabii bu benim görüşüm sadece hakim ne diyecek bu duruma o var.
Sizde artık yeni doğum yapmıştım çocuğum kötüydü lohusa depresyonu falan mı diyeceksiniz bilmiyorum.
Ama bütün evraklarınızı hazırlayın tüm sonuçları reçeteleri her şeyi.
Umarım uzlaşırsınız.

Rezalet belki tek başına hakaret değildir ama rezalet doktor demek mesleğine hakarettir.
Ya tabii bu benim görüşüm sadece hakim ne diyecek bu duruma o var.
Sizde artık yeni doğum yapmıştım çocuğum kötüydü lohusa depresyonu falan mı diyeceksiniz bilmiyorum.
Ama bütün evraklarınızı hazırlayın tüm sonuçları reçeteleri her şeyi.
Umarım uzlaşırsınız.
Konu sahibi yazdığını gönderse bize özelden yorum daha iyi yaparız.

İçerik dogum+eksik kilo+ dedigi gibi doktor ihmali+ cocugun eksik kilo arastirmasi hastane süreci var ise doktor eli boş döner mi dönmez mi anlarız.

Rezalet sanatçı yazılıyor kimse hakaret davası açmıyor.
Emsal örnek davaları bulması gerekiyor konu sahibinin.

Mesela kan sulandırıcı igne yazdim mesaji varya onu geri cekmesinin nedeni, bebege beslenmesi icin giden ana damarlarla centik olduğunda ya coraspin ya igne verilir. Bu teshis sistemde olmadigi icin + reçete olmadigi icin mesaji geri cekmis akıllıca davranmış.

Ama doktorlar zaten konuşma, mesaj da asla hakarete ima bir kelime kullanmazlar bilirler süreci.

Konu sahibi yazdığını gönderse bize özelden yorum daha iyi yaparız.

İçerik dogum+eksik kilo+ dedigi gibi doktor ihmali+ cocugun eksik kilo arastirmasi hastane süreci var ise doktor eli boş döner mi dönmez mi anlarız.

Rezalet sanatçı yazılıyor kimse hakaret davası açmıyor.
Emsal örnek davaları bulması gerekiyor konu sahibinin.

Mesela kan sulandırıcı igne yazdim mesaji varya onu geri cekmesinin nedeni, bebege beslenmesi icin giden ana damarlarla centik olduğunda ya coraspin ya igne verilir. Bu teshis sistemde olmadigi icin + reçete olmadigi icin mesaji geri cekmis akıllıca davranmış.

Ama doktorlar zaten konuşma, mesaj da asla hakarete ima bir kelime kullanmazlar bilirler süreci.
Zaten o mesajını geri çekmeden ekran görüntüsü almış olsaydım şikâyeti başlatan ben olacaktım

Hiç bir şey olmaz.
Ben bu işlerin piriyim.
Hakkımı helal etmiyorum, beddua vs hakaret.

Zaten konu dogum hiç birsey cıkmaz o davadan.
Yerinde olsam hastane başhekime gider.
Yazışmaları anlatirim.
Sildigini vs. Seni arayıp senin yazdığını öğrendikten sonra dava açtığını ki telefon açma hakkı yok.

Konu dogum, ki doktor gercekten düşük kiloya normal demiş sen halükarda kendini ispatlarsın, kadin dogum doktorlarının hastası ile bu sekilde ugrasan doktorlari özel hastaneler istemez.
Ben de size katılıyorum hiçbir cacık olmaz bu konudan ki doktor mahkeme süreci gibi şeylerle hiç uğraşmak istemez 1 tane Google yorumuyla

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X