Aslında çok da korkak biri, bana bir kere şey demişti evli bir kadın bana asıldı ama kocası beni döverse diye görüşmedim, yani etik ahlak vs değil de kocasından korkuyorG..ü yemez diye düşünüyorum ama yaparsa da bir sekil de ailene aciklarsin. Sana mutlaka destek olurlar. Elin p... boyun egmektense ailene mahcup ol daha iyi. Bak sakin ama sakin gaza gelip seni tehdit vs ederse boyun egme. Sonu gelmez. Elin de bir koz yok, seni tedirgin edecek.Yani senin anlattigin kadari ile. Korkma.
Bi sürü utanc dolu fotom varmısBen artik yuzumun net gorundugu fotolari post olarak paylasmiyorum. Hikayeye ekliyorum siliyorum sonra ha calacak oyle de calar da en azindan devamli profilde kabak gibi durmuyor.
Gizli hesaptan foto kaldırmana gerek yok ki takip etmeyen kimse göremez ss de alinmiyor artık pp fotariBi sürü utanc dolu fotom varmıskaldırdım onları
Sagol Allah razı olsunSımdı cesıtlı programlarla fotolarımı gorebılırler no problem
Yani bilemiyoruz ki ic dünyalarini. Bir bakiyorsun aslan kesiliyorlar. O memurdu bir de düşün onu kaybetmekten bile korkmuyordu. Ve biz birlikte bile degildik. Olmayacagini anladm ve hayir demistim. Tüm tuslara basiyordu kisacasi.Aslında çok da korkak biri, bana bir kere şey demişti evli bir kadın bana asıldı ama kocası beni döverse diye görüşmedim, yani etik ahlak vs değil de kocasından korkuyor
Uygulamalarla gırılebılıyormusGizli hesaptan foto kaldırmana gerek yok ki takip etmeyen kimse göremez ss de alinmiyor artık pp fotari
Ay valla hiç o kadar dert edemicem alsınlar fotolarımı tototlarına soksunlar napim bu kadar uğraşacaklarsa hesabimida çalarlar zatenUygulamalarla gırılebılıyormus
Öyle dıyollaaa
Bana takıntılı olan biri vardı, 2 senedir ulaşamıyor bana kavga tartışma sonrası uzaklaştı, eski sevgilim vs değil, birkaç hafta flört ettik o kadar, kendisinin sahte bir stalk hesabı vardı, bana söylemişti bu benim hesabım diye ben o hesabı da engellemiştim, geçen gün engellediklerime bakarken bir de ne göreyim o hesabın adını benim adım soyadım yapmış ama içinde tanımadığım başka bir kızın resimleri var, kızın adına resim paylaşmış bu kişinin adı Ahmet olsun, altına da Ahmetim şehzadem bu hediye için teşekkürler falan yazmış, yani tam bir akıl hastası, ben ona kendi hesabımdan senin yaptığın suç bu ne vs yazdım ama engelledi, şimdi onu arayıp bunu değiştirmezse savcılağa suç duyurusunda bulunacağımı söylemeli miyim, arkadaşlarım diyor ki bırak kalsın hiç bulaştırma kendine ama inanılmaz sinirliyim, benim de instagramda paylaştığum resimleri çalıp arşiv yaptığını söylemişti pis sapık gerçekten aklıma her şey geliyor şuan, ama cesur biri de değil oldukça korkak
Sizin fotoğraflarınızı ve adınızı kullanarak, bur hesap açsa şikayette bulunabilirdiniz.geçen gün engellediklerime bakarken bir de ne göreyim o hesabın adını benim adım soyadım yapmış ama içinde tanımadığım başka bir kızın resimleri var, kızın adına resim paylaşmış bu kişinin adı Ahmet olsun, altına da Ahmetim şehzadem bu hediye için teşekkürler falan yazmış, yani tam bir akıl hastası, ben ona kendi hesabımdan senin yaptığın suç bu ne vs yazdım ama engelledi, şimdi onu arayıp bunu değiştirmezse savcılağa suç duyurusunda bulunacağımı söylemeli miyim,
bu kişi bana zaten kendi söylemişti zamanında x benim stalk hesabım diye, aradab geçti 2 yıl ben onu zaten engelledim, dün engellediklerime bakarken x hesabıyla aynı profil fotodaki hesabın benim adımla değiştirildiğini gördümSizin fotoğraflarınızı ve adınızı kullanarak, bur hesap açsa şikayette bulunabilirdiniz.
Ancak şu anda ortada bir suç unsuru yok ki. Aynı ad soyada sahip yüzlerce insan var.
Sizin hem hesabı açan kişinin eski flörtünüz olduğu hem de size takıntısı olduğu için isminizi kullanarak bir hesap açtığı iddianız mevcut. Bu iddiayı nasıl kanıtlayacaksınız ?
Peki beni taklit ediyor diye instaya şikayette bulundum mubu kişi bana zaten kendi söylemişti zamanında x benim stalk hesabım diye, aradab geçti 2 yıl ben onu zaten engelledim, dün engellediklerime bakarken x hesabıyla aynı profil fotodaki hesabın benim adımla değiştirildiğini gördüm
Ek olarak o kişi bu sahte hesaptan bir fotoğraf paylaşıyor, altına kendi gerçek hesabınu etiketleyip adı Ahmet olsun Ahmet şehzadem hediye için teşekkürler gibi bsy yazıuor
Evet arkadaşlarımda bulundu ama birşey olmadıPeki beni taklit ediyor diye instaya şikayette bulundum mu
Adam normal değil, sizinle sevgiliymiş gibi davranıyor o fake hesaplax hesabıyla aynı profil fotodaki hesabın benim adımla değiştirildiğini gördüm
Ek olarak o kişi bu sahte hesaptan bir fotoğraf paylaşıyor, altına kendi gerçek hesabınu etiketleyip adı Ahmet olsun Ahmet şehzadem hediye için teşekkürler gibi bsy yazıuor
Şikayetten bir şey çıkmaz, çok büyük bir olay olmalı ki müdahale etsinler.Peki beni taklit ediyor diye instaya şikayette bulundum mu
Eşinize de çok geçmiş olsunAdam normal değil, sizinle sevgiliymiş gibi davranıyor o fake hesapla
Şikayetten bir şey çıkmaz, çok büyük bir olay olmalı ki müdahale etsinler.
Eşimin 10 bin kadar takipçili insta hesabı vardı, bir gece hesabı birileri ele geçirmiş profile de çekici bir hatun koymuşlar, valla yalan olmasın 2 gün sonra mı ne fark etmişti eşim, takipçi bir anda 3’e 5’e katlanmış vs neyse instaya yazdı şikayette bulundu hiçbir şey yapmadılar, bizimki de kızdı bir daha hesap açmadı, instanın da çok umurundaydıama işte bireysel şeyleri pek sallamıyorlar, önemli birine saydır anında aksiyon
O konuyu maalesef bende biliyorum şikayetten birsey çıkmıyor ama bu direk beni taklit ediyor ya ondan dedim belki birşey yapar insta, yoksa benide 2 seneyi geçti biri rahatsız ediyor arkadaslarima kadar yazdı artik fake hesap kabak gibi belli ve ne 10b üzeri kişiler bile şikayet ettik gene de kapatmadilar hesabi bu konuda çok yetersiz instagram sıfır güvenlikAdam normal değil, sizinle sevgiliymiş gibi davranıyor o fake hesapla
Şikayetten bir şey çıkmaz, çok büyük bir olay olmalı ki müdahale etsinler.
Eşimin 10 bin kadar takipçili insta hesabı vardı, bir gece hesabı birileri ele geçirmiş profile de çekici bir hatun koymuşlar, valla yalan olmasın 2 gün sonra mı ne fark etmişti eşim, takipçi bir anda 3’e 5’e katlanmış vs neyse instaya yazdı şikayette bulundu hiçbir şey yapmadılar, bizimki de kızdı bir daha hesap açmadı, instanın da çok umurundaydıama işte bireysel şeyleri pek sallamıyorlar, önemli birine saydır anında aksiyon
Hesabın görüntüsünü alıp bu kişi bana saplantılı, adımı kullanarak asılsız şeyler yazıyor, ileride bu hesapla yasadışı işlere kalkışırsa sorumluluğu bana ait değildir gibi şeylerden girerek suç duyurusunda bulunabilirsiniz belki savcılığa, insta sizin şikayetinizi dikkate alıp hiçbir şey yapmaz ama savcılıkta şikayet kaydı oluşturmanızın ileride bir yararı olabilir belki.Eşinize de çok geçmiş olsun
Bu konu ileri aşamalara gelirse ben suç duyurusunda bulunurum mecburen, kişisel verileri saklama kaydetme yayınlama gibi suçlardan umarım cezası vardır
O konuyu maalesef bende biliyorum şikayetten birsey çıkmıyor ama bu direk beni taklit ediyor ya ondan dedim belki birşey yapar insta, yoksa benide 2 seneyi geçti biri rahatsız ediyor arkadaslarima kadar yazdı artik fake hesap kabak gibi belli ve ne 10b üzeri kişiler bile şikayet ettik gene de kapatmadilar hesabi bu konuda çok yetersiz instagram sıfır güvenlik
Peki beni taklit ediyor diye instaya şikayette bulundum mu
Ortada taklit olarak nitelenebilecek bir durum yok ki düz mantık bakarsak. Mesela özge isimli bir hesaba sahipsiniz, aynı isimli yüz hesap daha olabilir. Hesap ismi aynı olsa da fotoğraflar size ait değil.Evet arkadaşlarımda bulundu ama birşey olmadı
Var, mail atıyorsunuz cevap da veriyorlar ama hiçbir şey yapmıyorlar, en azından bundan 5 sene kadar önce mail de atsan hiçbir sonuç alamıyordun.Insta'da facebook'un markasi olduguna gore buna benzer bir sikayet maili vardir illaki, bakindiniz mi?