- 17 Şubat 2013
- 5.270
- 2.007
- 373
- Konu Sahibi yagmurdamlasi26
4.gün: ortalama+ 1000: 9090
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam kizlaar napiyonuz?? ben okula geldim biraz islerim var ins eve gidince belki ogleden sonar yuruyuse cikariz hava serinlerse biraz.bugun esim baliga gitti arkadaslariyla ben de evde yalniz kaldim. bi de gecen sene bi kere daha hamile kalmistim o zaman 10. gunde dusmustu, simdi de paranoyaklasmaya basladim, gittim bi da test aldim filan. Allahim ins bu sefer her sey yolunda gider.... sizler nasilsiniz? haftasonu kacamaklari ne durumda?? :) biz dun esimle disarda yemek yedik ama balik salata yedim yani cok abartmadim. sizler de ins cok kacirmamissinizdir :) he he hadi opuyorum! sayilar aksam hep beraber yazayim ins. benimkini de ekliyim, gerci bugun baya kotu durum ama olsun...![]()
merhaba kızlar. 14. gün 9800 adım..
merhaba kızlar nasıl gıdıyor adımlar ben hala daha başlayamadım henüz elıme gecmedı adım sayarım yarın gelır umarım hepınıze ııgeceler bol yuruyusler kandılınız mübarek olsun
SABAH
1 dilim karpuz
1 dilim tahıllı ekmek
1 dilim peynir
1 tahıl,1 et,1 meyva
ÖĞLE
1 kase yoğurt
keten tohumu
üzüm çekirdeği
kuru üzüm
2 ceviz
1 kaşık yulaf
1 tahıl,1 süt grubu,2 yağ,1 meyva
AKŞAM
tavuk çorba
Sarma
yoğurt
salata
2 tahıl,1 et,1 süt grubu,1 yağ
ARA
Bir külah dondurma
Eşim evdeydi
1 bardak süt
1 süt,kaçamak
TOPLAM
4 tahıl,2 et,3 süt,2 meyva,3 yağ
Tek kaçamağım dondurma oldu..forAchange liste nasıl yanlış var mı? Herkezin kandili mübarek olsun..
gülfurencim süpersin şekerim :13:
bana sadece yağ biraz fazla kaçmış gibi geldi. bir de dondurma demişsin. 2 top dondurma 1 tahıl+ 1süt.
ona göre hesap yapabilirsin bence![]()
Bana gönderdiğin liste de yağ 3 değil miydi?Dondurma uzun zamandır yemiyordum o zaman tahıl fazla olmuş..Sağol canım..Simit kaç tahıl 4 diye hatırlıyorum..
5.gün: 13010
aştım kendimi vuhuuuu![]()
Sıkılıyorum bazen şok diyet yapayım diyorum..Bu yöntemi de bir deneyeyim bakalım ne olacak?
Allah Allah şaşıyorum size maşallah nasıl bu kadar adım yapıyorsunuz? Özel olarak yürüyor musun?Eşim koşu bandında her gün yürüyor..Adım sayarı ona taktım 4 km 6000 adım yaptı..Siz nasıl yapıyorsunuz ?
Maşallah sen özel yürüyüş yapıyorsun değil mi?Çok iyisin maşallah..
Haydi kargocu getir şu adımsayarı ..![]()
kargom geldı ben evde degılım bu kadar sans olur :)) artık aradım kargoyuu adresı degıstırtım bugun aksam elımde ınssazmettıkce ısler zorlasıyor
![]()
kargom geldı ben evde degılım bu kadar sans olur :)) artık aradım kargoyuu adresı degıstırtım bugun aksam elımde ınssazmettıkce ısler zorlasıyor
![]()