• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adim sayarak 20 gunde 4 kilo verme programi

selam kizlaar napiyonuz?? ben okula geldim biraz islerim var ins eve gidince belki ogleden sonar yuruyuse cikariz hava serinlerse biraz.bugun esim baliga gitti arkadaslariyla ben de evde yalniz kaldim. bi de gecen sene bi kere daha hamile kalmistim o zaman 10. gunde dusmustu, simdi de paranoyaklasmaya basladim, gittim bi da test aldim filan. Allahim ins bu sefer her sey yolunda gider.... sizler nasilsiniz? haftasonu kacamaklari ne durumda?? :) biz dun esimle disarda yemek yedik ama balik salata yedim yani cok abartmadim. sizler de ins cok kacirmamissinizdir :) he he hadi opuyorum! sayilar aksam hep beraber yazayim ins. benimkini de ekliyim, gerci bugun baya kotu durum ama olsun...:34:

merhaba kızlar nasıl gıdıyor adımlar ben hala daha başlayamadım henüz elıme gecmedı adım sayarım yarın gelır umarım hepınıze ııgeceler bol yuruyusler kandılınız mübarek olsun

selam kizlaar napiyonuz?? ben okula geldim biraz islerim var ins eve gidince belki ogleden sonar yuruyuse cikariz hava serinlerse biraz.bugun esim baliga gitti arkadaslariyla ben de evde yalniz kaldim. bi de gecen sene bi kere daha hamile kalmistim o zaman 10. gunde dusmustu, simdi de paranoyaklasmaya basladim, gittim bi da test aldim filan. Allahim ins bu sefer her sey yolunda gider.... sizler nasilsiniz? haftasonu kacamaklari ne durumda?? :) biz dun esimle disarda yemek yedik ama balik salata yedim yani cok abartmadim. sizler de ins cok kacirmamissinizdir :) he he hadi opuyorum! sayilar aksam hep beraber yazayim ins. benimkini de ekliyim, gerci bugun baya kotu durum ama olsun...:34:

Kötü düşünme canım iyi düşün iyi olsun..Ama bence dinlen bol bol uzan ayaklarını yukarı kaldır.Nasipte varsa bir şey olmaz..Benim küçük oğlumda çok zor hamilelik geçirdim..Miyon ameliyatı olduğum yere tutundu birde eşi rahimime yapıştı ok zordu..Hep ilaç kullandım altıncı aydan itibaren doğum sancıları gibi sancılar çektim ama bak kara bir oğlum oldu..Doktor vileda bile yapmayacaksın diyordu..Mecbur temizlik yapıyordum kimsem olmadığı için..Güzel düşün hep bebeğini kucağına aldığını ve kokladığını düşün canım..İnşallah sağlıkla bebeğini kucağına alırsın ve bu söylediklerimi hatırlarsın..

Ben bugün kendimi hiç iyi hissetmiyordum..Hiç hareket etmedim..:14: 3.500 adımı zor yaptım..Olsun arayı kapatırım inşallah.

merhaba kızlar. 14. gün 9800 adım..

Maşallah sen özel yürüyüş yapıyorsun değil mi?Çok iyisin maşallah..:nazar:

merhaba kızlar nasıl gıdıyor adımlar ben hala daha başlayamadım henüz elıme gecmedı adım sayarım yarın gelır umarım hepınıze ııgeceler bol yuruyusler kandılınız mübarek olsun

Haydi kargocu getir şu adımsayarı ..:52:

SABAH
1 dilim karpuz
1 dilim tahıllı ekmek
1 dilim peynir
1 tahıl,1 et,1 meyva

ÖĞLE
1 kase yoğurt
keten tohumu
üzüm çekirdeği
kuru üzüm
2 ceviz
1 kaşık yulaf
1 tahıl,1 süt grubu,2 yağ,1 meyva

AKŞAM
tavuk çorba
Sarma
yoğurt
salata
2 tahıl,1 et,1 süt grubu,1 yağ

ARA
Bir külah dondurma :14:
Eşim evdeydi
1 bardak süt
1 süt,kaçamak

TOPLAM
4 tahıl,2 et,3 süt,2 meyva,3 yağ

Tek kaçamağım dondurma oldu..:14:forAchange liste nasıl yanlış var mı? Herkezin kandili mübarek olsun..

SABAH
1 dilim karpuz
1 dilim tahıllı ekmek
1 dilim peynir
1 tahıl,1 et,1 meyva

ÖĞLE
1 kase yoğurt
keten tohumu
üzüm çekirdeği
kuru üzüm
2 ceviz
1 kaşık yulaf
1 tahıl,1 süt grubu,2 yağ,1 meyva

AKŞAM
tavuk çorba
Sarma
yoğurt
salata
2 tahıl,1 et,1 süt grubu,1 yağ

ARA
Bir külah dondurma :14:
Eşim evdeydi
1 bardak süt
1 süt,kaçamak

TOPLAM
4 tahıl,2 et,3 süt,2 meyva,3 yağ

Tek kaçamağım dondurma oldu..:14:forAchange liste nasıl yanlış var mı? Herkezin kandili mübarek olsun..

gülfurencim süpersin şekerim :13:
bana sadece yağ biraz fazla kaçmış gibi geldi. bir de dondurma demişsin. 2 top dondurma 1 tahıl+ 1süt.
ona göre hesap yapabilirsin bence :10:

Son düzenleme:

gülfurencim süpersin şekerim :13:
bana sadece yağ biraz fazla kaçmış gibi geldi. bir de dondurma demişsin. 2 top dondurma 1 tahıl+ 1süt.
ona göre hesap yapabilirsin bence :10:

Bana gönderdiğin liste de yağ 3 değil miydi?Dondurma uzun zamandır yemiyordum o zaman tahıl fazla olmuş..Sağol canım..Simit kaç tahıl 4 diye hatırlıyorum..

Bana gönderdiğin liste de yağ 3 değil miydi?Dondurma uzun zamandır yemiyordum o zaman tahıl fazla olmuş..Sağol canım..Simit kaç tahıl 4 diye hatırlıyorum..

en sona öğün toplamı yazmışsın ya onu ben tek öğün sandım :9: sen sınırı aşmamışsın yani.
simidin çeyreği 1 tahıl, tamamı da 4 oluyor senin dediğin gibi.
dondurma konusunda da iyi yapmışsın bence robot değiliz ya canımız çekiyor bazen :36:

Sıkılıyorum bazen şok diyet yapayım diyorum..:14::14: Bu yöntemi de bir deneyeyim bakalım ne olacak?

[B]
bence şok diyet olayına hiç girme :20: verilen kilolar fazlasıyla geri alınıyormuş. birkaç konu okumuştum şok diyetlerden muzdaip olanları yazdığı. bence denediğine değmez ama sen bilirsin t
abii.[/B]

Allah Allah şaşıyorum size maşallah nasıl bu kadar adım yapıyorsunuz? Özel olarak yürüyor musun?Eşim koşu bandında her gün yürüyor..Adım sayarı ona taktım 4 km 6000 adım yaptı..Siz nasıl yapıyorsunuz ?

adım sayımı tutturamazsam koşu bandında yürüyorum. önceki akşam 20 dakikada tamamladım mesela açığımı.
dün ise 13 bin yaptım. hem de nasıl biliyor musun? biz küçük bir yerde yaşıyoruz. evimizle şehir merkezi arası yürüyerek en fazla 30 dakika sürüyor. ben hızlı yürüdüğü için 20 dakikada alıyorum genelde o yolu. bir arkadaşımla buluşmak için yürüyerek çıktım evden sonra biraz mağaza, vitrin dolaştık. eve dönerken de yürüyerek döndüm. fazladan hiçbir şey yapmadım o sayıya ulaşmak için.
ama ben günlük yaşamda da hareketliyim zaten. yavru köpeklerimiz var mesela evin önünde, günde 5-6 kez çıkar bakarım onlara. meydanda yoklarsa evin çevresinde falan ararım onları.

şimdilik çok zorlanmıyorum yani. ama Ramazan ayında ne olur bilemem. :10:

Son düzenleme:
Back
X