Dün gece yazdı önceki gün öğlen gördüm perşembe gece beraberdik aslında görüştük. Ama bir bahane yaratmaya çalışcam yarın. Ya da direk canım sıkılıyor boş zamanın varsa çıkalım mı desem fazla mı kaçar bilemedim. Tamam trip atmayacağım. Frenliyorum zaten kendimi. Ailemin yanından dönünce bana o trip attı niye aramadın diye ben de asıl benim atmam gerekir ben bir şey demiyorum bak dedim sorun da o ya dedi :) yani trip atmamama bozulmuş. 1 hafta önceydi bu. Keşke direk gelse yanıma. Bu saat oldu aklımda o. Çok yoğun bir temposu var rahatsız etmek de istemiyorum ders çalışması gerekiyor çünkü.Merhaba nasılsın konuşamadık ne zamandır diye konuya girersen gerisi gelir zaten. Beni neden aramadın neden yazmadın gibi yasaklı cümlelerden kaçın. İçinden nasıl geçiyorsa öyle davran bir sey kaybetmezsin.
Yeni yeni etkilenmeye başladım ben. En son yüzyüze konuşalım dedik. Dün işi vardı bugün de özel bir gün denebilir onun için. Ama daha uzatmasa keşke. Çünkü bana haber verecek öyle anlaşmıştık. Ben yazardım bugün ama trip atmaktan korktuğum için.Hala bekliyorum.Hoşlanıyorsanız neden güzel davranmıyorsunuz adama. Laf sokmalar, yazmamak falan çok gereksiz değil mi?
Hoşlanmıyorsanız da düzgünce söyleyin üstelemez herhalde.
Daha öncesinde etkilenmemiş olsan dahi ters davranmışsın kusura bakma. En kötü arkadaş olur insan ne var yani.Yeni yeni etkilenmeye başladım ben. En son yüzyüze konuşalım dedik. Dün işi vardı bugün de özel bir gün denebilir onun için. Ama daha uzatmasa keşke. Çünkü bana haber verecek öyle anlaşmıştık. Ben yazardım bugün ama trip atmaktan korktuğum için.Hala bekliyorum.
Yok valla iyi davrandım aslında hep şakalaştık. Beraber vakit geçirdik. Beklediğimden daha hassasmış yoksa asla bilerek kırmam. Konuşsak çözeceğiz de bakalım ne zaman haber verecek.Daha öncesinde etkilenmemiş olsan dahi ters davranmışsın kusura bakma. En kötü arkadaş olur insan ne var yani.
Bekle bakalım yazar herhalde. Yazmıyor diye triplenip fevri davranma sakın.
Sen yaz hani haber verecektin de. Hala ondan bekliyorsun pes.Kızlar yazmıyor. Çok mutsuzum. Bugün de yazmazsa bitirmiş midir ? Ne diyorsunuz. Bu kadar kırıldığını tahmin edemedim. Yüzyüze konuşalım bunları deyince. Akşam çıkalım demiştim. Akşam işim olabilir haberleşelim dedi bana. Tamam sen haber ver dedim tamam dedi. Dünü de geçtik tamam önemli bir gündü onlar için.
Bugün hikaye attım cevap yazar belki bahane arıyordur diye. Yazmadı. Ne yapayım öneriniz var mı ?
O dönecekti diye bekledim ama galiba benden bekliyorSen yaz hani haber verecektin de. Hala ondan bekliyorsun pes.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?