Orda şaka yaptığımı anladı diye düşündüm. Sonrasında da aradı çünkü. Ama sanırım bir şeye sinirlendi ve söylemiyor. Haklısınız. Benim bağlanma stilim bozuk. Hem bağlanmaktan hem kaybetmekten korkuyorum. Nasıl adım atılır bilmiyorum da. Ne yapabilirim şu dakikadan sonra nasıl düzeltebilirim?Tamamen sizin davranışlarınızdan kaynaklı.Bu şekilde ağırdan satmalarla karşı taraf elde edilmez.Zaten ilişkiden yeni ayrılmış yorulacağını düşündüğü bir ilişkinin içerisine zaten girmez aksine kendine iyi gelen insanın yanında olur herzaman.Ama siz ya laf sokmaktan başka birşey yapmamışsınız ki.Ne gerek var seni sildim demelere.Çok gereksiz olmuş bence.Sonsuza kadar bekleyecek hali yok heralde böyle karşısında buz gibi duran birini.
:) adım atmak bile kasıyor beniSeviyosan git konuş bence
Yani sakin olun bence içinizden ne geliyorsa o şekilde davranın mesela o an mesaj atmak istiyorsanız atın.O an aramak istemiyorsanız aramayın.Normal bir sohbet alanı yaratın bence.Ve lütfen laf sokmayın.Karşısındaki insanla konuşurken diken üstünde olmak istemez bence.Sizde bir hikayesine yazın onun ilgilendiğinizi gösterin.Zaten sizinle gerçekten ilgileniyorsa bu oltaya gelir.Erkeklerin bu şekilde ilişkilerden yeni çıktığı zamanları en savunmasız zamanlarıdır.Kimin yanında iyi hissediyorsa o tarafa sürüklenir istinasız.Yaralı bir kuş gibi düşünün.Kim onu iyileştirirse onun yanından ayrılmaz:)Orda şaka yaptığımı anladı diye düşündüm. Sonrasında da aradı çünkü. Ama sanırım bir şeye sinirlendi ve söylemiyor. Haklısınız. Benim bağlanma stilim bozuk. Hem bağlanmaktan hem kaybetmekten korkuyorum. Nasıl adım atılır bilmiyorum da. Ne yapabilirim şu dakikadan sonra nasıl düzeltebilirim?
Tüh keşke sabah attığına yazsaydım. İnşallah yarın atar yine. Ahha çocuğu yaralı kuş olarak gördüm bir an:) kıyamam:)) inşallah unutmuştur o kızı ya rüyalarıma giriyor zaten. Emin olsam birazcık belki daha rahat adım atcam.Yani sakin olun bence içinizden ne geliyorsa o şekilde davranın mesela o an mesaj atmak istiyorsanız atın.O an aramak istemiyorsanız aramayın.Normal bir sohbet alanı yaratın bence.Ve lütfen laf sokmayın.Karşısındaki insanla konuşurken diken üstünde olmak istemez bence.Sizde bir hikayesine yazın onun ilgilendiğinizi gösterin.Zaten sizinle gerçekten ilgileniyorsa bu oltaya gelir.Erkeklerin bu şekilde ilişkilerden yeni çıktığı zamanları en savunmasız zamanlarıdır.Kimin yanında iyi hissediyorsa o tarafa sürüklenir istinasız.Yaralı bir kuş gibi düşünün.Kim onu iyileştirirse onun yanından ayrılmaz:)
Ay ayrıntıcı olma. Merhaba nasılsın yazmak bu kadar zor olmamalı ben şimdiye 378339 kere yazmıştım. Hayırlı ise olur, olmazsada ucunda ölüm yok ya.:) adım atmak bile kasıyor beni
Sevmek değil de ben de heyecanlanmaya başlamıştım tam. Bilmiyorum yine hikaye atsam cevap yazmasını mı beklesem ben mi bahane yaratsam kararsızım.
Siz sohbet ortamı yaratın.Napıyorsun diye ufak bir mesaj atmak çok zor değil bence:)Tüh keşke sabah attığına yazsaydım. İnşallah yarın atar yine. Ahha çocuğu yaralı kuş olarak gördüm bir an:) kıyamam:)) inşallah unutmuştur o kızı ya rüyalarıma giriyor zaten. Emin olsam birazcık belki daha rahat adım atcam.
Şu an yazmak istiyorum ama büyük yanlış olur.Korkunun ecele faydası yok, yaşa hayatını istediğin gibi..
İstiyorum başbaşa görüşsek çözeceğiz de nasıl arayıp bunu talep edeceğim bilmiyorum.Bu kadar planla programla ne iliski baslar ne de yürür. İlişki dediğin seffaf yaşanır. Yazmak mi istiyorsun yaz konuşmak mı istiyorsun ara. Bu kadar kasmanin ne lüzumu var. Kendi kendinizi yiyeceğinize anı yaşayın. 30 yaşında görmüş geçirmiş bir anne tavsiyesi. Motto: carpediem :)
Merhaba nasılsın konuşamadık ne zamandır diye konuya girersen gerisi gelir zaten. Beni neden aramadın neden yazmadın gibi yasaklı cümlelerden kaçın. İçinden nasıl geçiyorsa öyle davran bir sey kaybetmezsin.İstiyorum başbaşa görüşsek çözeceğiz de nasıl arayıp bunu talep edeceğim bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?