• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adım atmalı mıyım ?

yulin34

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2018
1.069
527
123
Kızlar. Yine ben :)
Yine huzursuzum tabi burda aldım soluğu.
Konum aynı kişi ile ilgili. Özet geçeyim. Aylar önceden ayak üstü tanışıp kendisini unuttuğum 2 -3 ay önce tekrardan tanıştığım biri var. Bunun bana ilgisi olduğunu önce arkadaşım anladı. Fakat sorun şu ki uzun ilişkiden çıkmış aylar önce. 6 ay falan oluyor. Ondan sonra ilk kez heyecanlanmış arkadaşıma itirafı bu yönde. Benle tanışmadan hemen önce barışmak istemiş ama kız barışmamış. 20 gün sonra falan da benden etkileniyor. Ben başta bunu ciddiye almadım. Açılmasın diye kaçtım hatta olabildiğince. Ama sonra iyi zaman geçirdiğimizi benim yanımda heyecanlandığını fark ettim.İlgimi çekmeye başladı. Geçtiğimiz 20 gün önce falan açıldı bana. Ben olumlu ya da olumsuz yanıt vermedim. Açıkçası araya zaman girsin istedim ki eskisini silsin kafasından.

Bu bana açılana dek sürekli arar sorardı. Sonrasında bana senden bir şey göremiyorum, benle konuşmak istemiyor gibisin demeye başladı. Benim ona inanmadığımı biliyor.
Geçen konu açmıştım yazmıyor diye.
Ailemin yanına gittim 1 hafta. Ailenle az görüşüyorsun seni daraltmak istemedm senden bekledim ama senden bana tek mesaj bile gelmedi. Bu sefer bekleyeyim dedim. 100 kere yazdım bir kez yulini göreyim. Ama yok yazmadın dedi. Bir kere yazdım ya dedim onda da amacın laf sokmaktı yazmadın ki gerçi ona da şaşırdım ya nasıl yazdın diye dedi.
Sonra arkadaş ortamında buluştuk başbaşa buluşma ne zaman olacak dedi. Ben ona bir konuda kızmıştım. Mesele uzun giremiyorum. Buluştuk ya işte dedim hem ben senin üstünü çizdim deyiverdim ama şakaydı gerçekten. Sonrasında yine görüştük başbaşa olmasa da. Hatta kıskançlığı falan belli etti yine. Bakışlarını baya derin gördüm bu kadar derin hissetmemiştim. Aşık oldum dese inanırdım yani. Ama yok konuşmalarımız az . Geçen gece hikayeme yazdı ne yaptığımı sordu. Sonra hmm anladım tarzında kısa cevaplar. Yazıyor görünüp sildi tek cümlede bıraktı hatta. Tripli misin diye sordum orada hata mı ettim bilmiyorum.
Hayır dedi. Tamam dedim. O da emoji attı.
Kusura bakmayın uzun anlattım.
Sorum şu . Bu çocuğa yazmalı mıyım? Tecrübelerinize göre yanıtlar mısınız?
Kendisi beni bir arkadaştan çok kıskanıyor. Ona takık. Beni biriyle kıskandırmak istedi başta ben rest çekince uzak durdu. Kendince fedakarlık yaptığını düşünüyor.
Ne dersiniz ne yapmalıyım ?

İstesem de adım atamıyorum kaybetmekten korkuyorum sanırım. Demek gerçekten soğuk durmuşum. Yarın bahaneyle arasam mı acaba.

Tamamen sizin davranışlarınızdan kaynaklı.Bu şekilde ağırdan satmalarla karşı taraf elde edilmez.Zaten ilişkiden yeni ayrılmış yorulacağını düşündüğü bir ilişkinin içerisine zaten girmez aksine kendine iyi gelen insanın yanında olur herzaman.Ama siz ya laf sokmaktan başka birşey yapmamışsınız ki.Ne gerek var seni sildim demelere.Çok gereksiz olmuş bence.Sonsuza kadar bekleyecek hali yok heralde böyle karşısında buz gibi duran birini.

Tamamen sizin davranışlarınızdan kaynaklı.Bu şekilde ağırdan satmalarla karşı taraf elde edilmez.Zaten ilişkiden yeni ayrılmış yorulacağını düşündüğü bir ilişkinin içerisine zaten girmez aksine kendine iyi gelen insanın yanında olur herzaman.Ama siz ya laf sokmaktan başka birşey yapmamışsınız ki.Ne gerek var seni sildim demelere.Çok gereksiz olmuş bence.Sonsuza kadar bekleyecek hali yok heralde böyle karşısında buz gibi duran birini.
Orda şaka yaptığımı anladı diye düşündüm. Sonrasında da aradı çünkü. Ama sanırım bir şeye sinirlendi ve söylemiyor. Haklısınız. Benim bağlanma stilim bozuk. Hem bağlanmaktan hem kaybetmekten korkuyorum. Nasıl adım atılır bilmiyorum da. Ne yapabilirim şu dakikadan sonra nasıl düzeltebilirim?

Orda şaka yaptığımı anladı diye düşündüm. Sonrasında da aradı çünkü. Ama sanırım bir şeye sinirlendi ve söylemiyor. Haklısınız. Benim bağlanma stilim bozuk. Hem bağlanmaktan hem kaybetmekten korkuyorum. Nasıl adım atılır bilmiyorum da. Ne yapabilirim şu dakikadan sonra nasıl düzeltebilirim?
Yani sakin olun bence içinizden ne geliyorsa o şekilde davranın mesela o an mesaj atmak istiyorsanız atın.O an aramak istemiyorsanız aramayın.Normal bir sohbet alanı yaratın bence.Ve lütfen laf sokmayın.Karşısındaki insanla konuşurken diken üstünde olmak istemez bence.Sizde bir hikayesine yazın onun ilgilendiğinizi gösterin.Zaten sizinle gerçekten ilgileniyorsa bu oltaya gelir.Erkeklerin bu şekilde ilişkilerden yeni çıktığı zamanları en savunmasız zamanlarıdır.Kimin yanında iyi hissediyorsa o tarafa sürüklenir istinasız.Yaralı bir kuş gibi düşünün.Kim onu iyileştirirse onun yanından ayrılmaz:)

Yani sakin olun bence içinizden ne geliyorsa o şekilde davranın mesela o an mesaj atmak istiyorsanız atın.O an aramak istemiyorsanız aramayın.Normal bir sohbet alanı yaratın bence.Ve lütfen laf sokmayın.Karşısındaki insanla konuşurken diken üstünde olmak istemez bence.Sizde bir hikayesine yazın onun ilgilendiğinizi gösterin.Zaten sizinle gerçekten ilgileniyorsa bu oltaya gelir.Erkeklerin bu şekilde ilişkilerden yeni çıktığı zamanları en savunmasız zamanlarıdır.Kimin yanında iyi hissediyorsa o tarafa sürüklenir istinasız.Yaralı bir kuş gibi düşünün.Kim onu iyileştirirse onun yanından ayrılmaz:)
Tüh keşke sabah attığına yazsaydım. İnşallah yarın atar yine. Ahha çocuğu yaralı kuş olarak gördüm bir an:) kıyamam:)) inşallah unutmuştur o kızı ya rüyalarıma giriyor zaten. Emin olsam birazcık belki daha rahat adım atcam.

:) adım atmak bile kasıyor beni
Sevmek değil de ben de heyecanlanmaya başlamıştım tam. Bilmiyorum yine hikaye atsam cevap yazmasını mı beklesem ben mi bahane yaratsam kararsızım.
Ay ayrıntıcı olma. Merhaba nasılsın yazmak bu kadar zor olmamalı ben şimdiye 378339 kere yazmıştım. Hayırlı ise olur, olmazsada ucunda ölüm yok ya.

Tüh keşke sabah attığına yazsaydım. İnşallah yarın atar yine. Ahha çocuğu yaralı kuş olarak gördüm bir an:) kıyamam:)) inşallah unutmuştur o kızı ya rüyalarıma giriyor zaten. Emin olsam birazcık belki daha rahat adım atcam.
Siz sohbet ortamı yaratın.Napıyorsun diye ufak bir mesaj atmak çok zor değil bence:)

En ufak fırsatı gole çevirmem lazım :) Demek şu an sorun bendeymiş. Sıra da bende. Cesaretimi toplayacağım artık :oops:

Bu saatte çevrimiçi görünce bir adım atasım gelmiyor mesela hemen etkilendim yine. Acaba sallamıyor mu ya bir anlasam.

Korkunun ecele faydası yok, yaşa hayatını istediğin gibi..

Kızlar bu saatte çiçi dedim ya hikaye attım izledi ama cevap yazmadı. Çok mutsuzum ya. Bunun üstüne benim yazmam da olmaz herhalde.

Bu kadar planla programla ne iliski baslar ne de yürür. İlişki dediğin seffaf yaşanır. Yazmak mi istiyorsun yaz konuşmak mı istiyorsun ara. Bu kadar kasmanin ne lüzumu var. Kendi kendinizi yiyeceğinize anı yaşayın. 30 yaşında görmüş geçirmiş bir anne tavsiyesi. Motto: carpediem :)

Bu kadar planla programla ne iliski baslar ne de yürür. İlişki dediğin seffaf yaşanır. Yazmak mi istiyorsun yaz konuşmak mı istiyorsun ara. Bu kadar kasmanin ne lüzumu var. Kendi kendinizi yiyeceğinize anı yaşayın. 30 yaşında görmüş geçirmiş bir anne tavsiyesi. Motto: carpediem :)
İstiyorum başbaşa görüşsek çözeceğiz de nasıl arayıp bunu talep edeceğim bilmiyorum.

İstiyorum başbaşa görüşsek çözeceğiz de nasıl arayıp bunu talep edeceğim bilmiyorum.
Merhaba nasılsın konuşamadık ne zamandır diye konuya girersen gerisi gelir zaten. Beni neden aramadın neden yazmadın gibi yasaklı cümlelerden kaçın. İçinden nasıl geçiyorsa öyle davran bir sey kaybetmezsin.

Back