- 21 Ekim 2015
- 2.545
- 5.234
-
- Konu Sahibi Bensendetutuklukaldim
Bir sey diyecegim bu satislarda 63ün hepsini ayni anda satamiyoruz galiba bir sinir koyuyor banka??sen daha öğrencisin bunlar bile çok iyi senin için canım...benimde sadece 200 usd var o da fiziki.. altın ile uğraşcam bakalım ben..63 gr var hesapta 127 den aldım biraz daha çıkınca bozup düşünce yeniden alcamkafama yattı bu iş bakalım.. bu al satlarla yapacağım karla yıl sonuna kadar borcun 1000 tlsini bedavaya getirsem süper olur :)
Dedim ki arkadaşlar karda yürüyün ama hasakvakti'ne izinizi belli etmeyin dedim... EtmemişlerYa burda konusmussunuz baya
Bana neden bildirim gelmiyor pinar beni dislandin mi yoksa kiz
Satabiliyorsun diye viliyorum... Çok yüksek bi mebla olursa gun içinde sınır kohuyor. Mesela Kuveyt Türk'te dolar bozdurmada 25 bin dolar gibi bir bozdurma sınırı var. Gün içinde mi ay içinde mi ne...oyle bişey olmadı lazım.Bir sey diyecegim bu satislarda 63ün hepsini ayni anda satamiyoruz galiba bir sinir koyuyor banka??
Bilen biri aydinlatma yasatabilir mi bana
Sanirim başka konulara bakinca buradan bildirim gelmiyorDedim ki arkadaşlar karda yürüyün ama hasakvakti'ne izinizi belli etmeyin dedim... Etmemişler
Seyi merak ettim mesela demis ya 63 gram diyeSatabiliyorsun diye viliyorum... Çok yüksek bi mebla olursa gun içinde sınır kohuyor. Mesela Kuveyt Türk'te dolar bozdurmada 25 bin dolar gibi bir bozdurma sınırı var. Gün içinde mi ay içinde mi ne...oyle bişey olmadı lazım.
Orasını bilmem de... Bana da oluyor bazen.. Takip ettiğim bi topiğe bakıyorum konuşulmuş ama bildirim gelmemiş.. Banada baya olduğu oldu bu durum.Sanirim başka konulara bakinca buradan bildirim gelmiyor
Öyle de satılır... İstediğin gibi... Banka sana demiyo yani ne kadar varsa hepsini sat diye. :)Seyi merak ettim mesela demis ya 63 gram diye
Onu bölerek de satamaz mi yani atiyorum 20- 20- 20
Ona da mi izin vermez banka
Yardımcı olabiliyorsak ne mutlu. :)kızlar harikasınız
bu topiği kesşfettiğimden beri 5 tl bile önem kazandı bana
ve ciddi tasarrufa yöneldim
Pinar anlatamadim sanirimÖyle de satılır... İstediğin gibi... Banka sana demiyo yani ne kadar varsa hepsini sat diye. :)
Ya bu kar edenler nasil ediyor ben bunu anlamadim??
Madem banka yüksek gramlarda hepsini ayni anda satmaya izin vermiyor millet al- satlarla nasil seytanin bacagini kirip zengin oluyor
Ben mi cahilim ne bir seyden anlamiyorum ya
Hoşgeldin canım. :)Merhaba Hanımlar,
Ben de katılabilir miyim?
33 yaşındayım. 3,5 yaşında bir kızım var. Özel sektörde çalışıyorum. 2017 yılını birikim yılı ilan ettim. Şubat ayından itibaren her ay 3000 TL birikime ayırmak istiyorum. Bu parayı 8 gr altın, 300 usd ve 1000 TL olarak ayırarak biriktirmeyi planlıyorum.
Bu arada birikim hedefin ne canım. :)Merhaba Hanımlar,
Ben de katılabilir miyim?
33 yaşındayım. 3,5 yaşında bir kızım var. Özel sektörde çalışıyorum. 2017 yılını birikim yılı ilan ettim. Şubat ayından itibaren her ay 3000 TL birikime ayırmak istiyorum. Bu parayı 8 gr altın, 300 usd ve 1000 TL olarak ayırarak biriktirmeyi planlıyorum.
Misal altın 125 tl iken 10 gr aldım, 127tl iken 150 gr aldım. 130 tl iken 130 gr aldım. Bugün 132 tl den 10 gr satarsam orada 70 tl karım oldu. Yine bu gün 127 den aldığımızda tamamını satsam 750 tl karım olur. 130 dan aldığımı satmadım. Toplamda 820 tl karım oldu. Farzı misal tabiPinar anlatamadim sanirim
Simdi atiyorum 500 gram altinim var
Ben bunu simdi ayni anda ayni oranda 10'a bölerek satamaz miyim mesela
Hani hepsini satmaya izin vermiyor ya banka
Aynı anda dediği bizim paralar değil o, büyük iş adamlarının paraları.Ya bu kar edenler nasil ediyor ben bunu anlamadim??
Madem banka yüksek gramlarda hepsini ayni anda satmaya izin vermiyor millet al- satlarla nasil seytanin bacagini kirip zengin oluyor
Ben mi cahilim ne bir seyden anlamiyorum ya
Misal altın 125 tl iken 10 gr aldım, 127tl iken 150 gr aldım. 130 tl iken 130 gr aldım. Bugün 132 tl den 10 gr satarsam orada 70 tl karım oldu. Yine bu gün 127 den aldığımızda tamamını satsam 750 tl karım olur. 130 dan aldığımı satmadım. Toplamda 820 tl karım oldu. Farzı misal tabi
Ya da bugün 500 tl nakite ihtiyacım vardı. Sadece 4 gr aldım satarım.
Orada yazmıyor tabi sen 10 gr şu liradan 30 gr bu liradan aldın diye. Parça parça alım yapacağın için kaçtan aldıysan not ediyorsun kar görünce satıyorsun
Hay allah razi olsunAynı anda dediği bizim paralar değil o, büyük iş adamlarının paraları.
10-20 binlerde sınır Yok