adım adım birikim

Bende fazla bi getirisi olmuyor.... 10 dolar ve 10 Euro gibi rakamlarla oynuyorum. Şimdi daha işin içine tam giremiyorum endişe var acemilikten ötürü :)
sen daha öğrencisin bunlar bile çok iyi senin için canım...benimde sadece 200 usd var o da fiziki.. altın ile uğraşcam bakalım ben..63 gr var hesapta 127 den aldım biraz daha çıkınca bozup düşünce yeniden alcam kafama yattı bu iş bakalım.. bu al satlarla yapacağım karla yıl sonuna kadar borcun 1000 tlsini bedavaya getirsem süper olur :)

Ay abla inan orada bir tl bile kar yaptığımda seviniyorum valla.. Bu inişler çıkışlar sürekli olursa daha fazla da çıkar da... Altında baya kar elde ediliyo :) bu arada ekonomistler dolar eğer 3.50 bin altına inerse 3.20 kere kadar gerileyeceğini söylüyorlar. Ne kadar iner tabi bilinmez.

eğer ev ve araban yoksa ilk önce onlar tabiki :) Ondan sonra ben olsam araziye yatırım yaparım diye düşünüyorum :) Bu arada iyiki fazla mal da gözüm yokmuşşş

Yatırımlık bir eve girdim, paramı Bulut inşaata kaptırdım, mahkemeliyiz şu an ondan gözüm korktu o yüzden =)))
Arabayı yatırım olarak görmüyorum ben, evet elde toplu bir para oluyor ama zarar eden bir yatırım aslında
Arazi iyi fikir =)) gerçi öyle toplu peşinat verecek bir param yok ama anlayan birilerine danışmak lazım

Aynen tatlım yaaa..bende bu ara fena sardım..diyorumki milyon dolarlarım olsa 24 saaat takip ederim galiba..canım bence ve okuduğum yorumlara göre dolar 3,50 seviyelerinin altına inmez gibi artık çok zor yani... Ekonomi şuanda iyi gitmiyor..

geçmiş olsun Allah sağlık versin diyerek yola devam etmek gerek.. Umarım mahkeme lehinize çözülür..Arazi bence gerekli yatrımı yaptıktan sonra ileriki vadede bizden sonrakilere kalacak büyük yatırım.. Ama enazından arazinin yarı parasını biriktirip girin derim bence bu işe...

Ben arazilerde imarlı olanlara bakarım.. Oraya yerleşip hemde bağ bahçeyle uğraşabilmek için.

Milyon dolsrlarımız olsa buralarda bulamazsınız beni

Biz de simdi ev bakiyoruz insallah uygun kredi cikar da ev sahibi oluruz.Eşim de "hayatta krediye bulaşmam,biriktirip aliriz "diyordu.Ben de "ne olacak,simdi herkes ev araba aliyor krediyle"derdim..Şimdi bankalara koşuyor..Gercekten borca girmeden birsey elde edilmiyormuş.

İstanbul Ankara Kocaeli gibi büyükşehirlerdeyseniz gerçekten buralarda ev sahibi olmak zor... Krediye girmeden alamıyoruz. Diğer iller biraz daha uygun olabiliyor.

İstanbul Ankara Kocaeli gibi büyükşehirlerdeyseniz gerçekten buralarda ev sahibi olmak zor... Krediye girmeden alamıyoruz. Diğer iller biraz daha uygun olabiliyor.
Istanbul Kiralar bile yuksekken ev fiyatlari gercekten uçuyor..hele bir de büyümeyi bekleyen bir aileyseniz ve guvenli bir semtte dusunuyorsanız ev almayı...minimum 3+1,onlarinda fiyatlari malum.Allah yardimcimiz olsun

Istanbul Kiralar bile yuksekken ev fiyatlari gercekten uçuyor..hele bir de büyümeyi bekleyen bir aileyseniz ve guvenli bir semtte dusunuyorsanız ev almayı...minimum 3+1,onlarinda fiyatlari malum.Allah yardimcimiz olsun
Öyle, öyle... Hani 70li yıllarda filan taşı toprağı altın diye gelinen bir şehir artık zenginlere hizmet edecek.. Yakında biz orta sınıf tabaka insanlar bile artık başka şehirlere göç edecek.. Ben birde aslen istanbulluyum. Şileliyim ben... Benim aklımda var zaten bi yolunu buldum kaçıcam bu şehirden... Sakarya veya bursa.. Buralara kaçsrım yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…