adım adım birikim

"biraz kiymetlendir kendini."

Bu sözü çok beğendim
Maalesef bu hiç yapamadığım birşey
İnsan kendisini nasıl kıymetlendirir ?
Biraz tüyo verin :KK66:
Ahaha ben 6 aylik evliyim ama genel olarak insan iliskilerinde gördügüm kendi sınırları olan insanlar daha cok değer görüyor.
Yani bunu bana yaparsan böyle sonuclari olur gibi karsindakine hissettirenlere kolay kolay dis geciremiyorlar.
Bir de mesela arada esine cocuk gibi nazlanmak iyidir bence baska tavsiye varsa alalim :KK24:

Günaydın kızlar =))
Dün akşam 8 tl ye hamsi, 3 tl ye yeşillik , 2,5 tl ye de ekmek aldım, bu sabah 6,5 lira kumbarayaaaa=)) kağıt paralarda attım bu aralar, ay sonunda kumbaramdan 1,5 gr altın, bir de pisilerime mama parası çıksın amacım. Eşimi de tırtıkladım akşam at bir 5 lira ev kumbarasına diye =))

merhaba kızlar bende bugün 1700 kredi ödedim..Önümüzdeki ay 1413 e düşüyor yupppiii :) Azalan oranlı krediye girmiştim 7 yıllığına 2000 le başladık 2015te.. Azalarak ödeme yapması inanılmaz motive edici oldu :) kalan 285 tl yide birikime dahil edicem.. 2016 hedefim 18000 tlyi biriktirebildim çok şükür..2017 birikim hedefim 24000 tl inşallah.. 20 bin tl.si borca gidecek ondan sonra özgürüm.. Rabbim hepimizin kesesine bereket versin inşallah...

merhaba kızlar bende bugün 1700 kredi ödedim..Önümüzdeki ay 1413 e düşüyor yupppiii :) Azalan oranlı krediye girmiştim 7 yıllığına 2000 le başladık 2015te.. Azalarak ödeme yapması inanılmaz motive edici oldu :) kalan 285 tl yide birikime dahil edicem.. 2016 hedefim 18000 tlyi biriktirebildim çok şükür..2017 birikim hedefim 24000 tl inşallah.. 20 bin tl.si borca gidecek ondan sonra özgürüm.. Rabbim hepimizin kesesine bereket versin inşallah...
:nazar: :nazar: Maşallah ablacım :) sen bu azimle bırak borç bitirmeyi Türkiye'nin sayılı zenginleri arasına bile girersin :)

:nazar: :nazar: Maşallah ablacım :) sen bu azimle bırak borç bitirmeyi Türkiye'nin sayılı zenginleri arasına bile girersin :)
Pınar çok güldürdün beni :) İnan çok zenginlikte falan gözüm yok aslında.. Ama borç altına girmeden bişey sahibi olnumuyormuş onu öğrendim..Bu borçlar bitince yeni borçlar açmam lazım dimi boşluğa düşerim ben hedefsiz kalınca :KK70::KK70::KK70:

Pınar çok güldürdün beni :) İnan çok zenginlikte falan gözüm yok aslında.. Ama borç altına girmeden bişey sahibi olnumuyormuş onu öğrendim..Bu borçlar bitince yeni borçlar açmam lazım dimi boşluğa düşerim ben hedefsiz kalınca :KK70::KK70::KK70:
Bi cem yılmaz değilim ama güldürmeyi severim abla. :) tabi abla kimisi borca girmeden yapamıyo. :)

Bi cem yılmaz değilim ama güldürmeyi severim abla. :) tabi abla kimisi borca girmeden yapamıyo. :)

Kesinlikle canım kendiliğinden biriktirebilen bi insan olsaydım evlendiğimden beri nelerim olurdu..ahh ahh :) Hayatta en sıkıntı duyduğum şey borç..ödeyip bitsin kurtulayım diye bakıyorum :)[/QUOTE]

Bunu bende düşünüyorum bazen ama ne borcu açmalıyım başıma bilemedim =)))

X