Adım Adım 60'a (Başlangıç 3 Haziran 2015)

İyi akşamlar, diyet günlüğünde ilk günü başarı ile bitiriyorum.
Akşam 19.00 itibariyle bitti yemek faslı.
akşam için yulaf ezmesi + süt + iki yumurta + peynir karışımlı omlet ve ayran vardı.
Çocuklara pilav yaptım misss gibiydi, bir yemek kaşığı almak yetti de arttı :)

Az önce yeşil çay içtim. Şimdi suyumu içip etrafı toparlayıp yatacağım..
Darısı yarına..
Bugün içilen su miktarı: 2,5 lt.

olacak olacak..
bu iş olacak..

günaydın kraliçemm
sabah kahvaltısı yapıldı
dün 2,5 litre su içildi
sabah limonlu su içildi.
:)) oleyyy şu an ben de 750 ml. limonlu suyumu bitirmek üzereyim! 20 dk. sonra da kahvaltımı iş yerime getirdim burada yapacağım. Sabah tartı hemen farketti ama yol uzun amaç bunu şimdilik 60 güne tamamlayıp değişimimizi bu günlüğe imzalamak! Nevam bak burda (link bi türlü eklenmiyo) googla a "bikini limonlu su içmek" yazınca blog çıkıyo ilk linke tıkla. çok faydalı bilgiler var, bu bloğu tesadüfen keşfettim limonlu suya da böyle başladım..
Seni de tebrik ediyorum başlangıç oldu gerisi gelecek..

Aklıma şu bilgileri yazmak geldi şimdi,
Başlangıç günüm 3 Haziran Çarşamba ve 72.6 kilo ile
Bitiş günüm 3 Ağustos Pazartesi.. ve bakalım neler olacak bu süreçte :KK11: çetrefilli ama :KK73: başarmak şart!

tartı günü yapalım mı hergün mü tartılalım arkadaşım
Her gün tartılabiliriz, ama belki tartı günü daha iyi olabilir buraya yazmak için, fark ortaya çıkar en azından.

Pazartesi ve Cuma günlerine ne dersin? Haftaya başlarken neyle başladık, hafta biterken neyle bitirdik.. c.tesi pazar günleri daha fazla sabır ve motivasyon istiyor bence.. ben sana da uyarım başka bir düşüncen varsa.

selam kızlar,
bende şuan rejimdeyim, doğumdan kalan kilolarım var.
doğuma 89.9 ile girdim
doğumdan önce 68.5 tim.
boy 1.70
şuan 74 kiloyum.
hedef 68 kilo.

2 haftadır spora gidiyorum 1 saat fitnes ,45dk-1 saat kadar yüzüyorum haftada 3 gün.
sabahları yeşillik domates peynir zeytin arada değişiklikler yaparak iş yerinde yiyorum.
ara öğünlerde 10 badem ya da 2 kayısı, yada 1 yeşil elma, yada salatalık bunlar oluyor.
sporda spor hocası gece yatmadan laktozsuz bir bardak tarçınlı süt iç demişti 1 haftadır da onu yapıyorum.
1 haftada 2 kilo verdim, ramazanda ne yapıcam ondan emin değilim ama karabuğday diyetını duydum sahurda ondan yemeyi düşünüyorum, iftarda da çorba salata ya da ızgara.
herkese bol şanslar.

zeygur bebişini analı babalı büyüt canım
ben nedense ara öğün yapamıyorum aslında öğleden sonra yapsam süper olacak akşama az yerim.

zeygur zeygur merhaba.. haberleşelim olmaz mı? şu an itibariyle sen de 74'sün o zaman..
Karabuğday diyeti nedir? Paylaşabilir misin?
Evet, güle güle büyüt bebişini.. emziriyosan çok daha hızlı gidiyo kilo.. vermek daha kolaylaşıyo.

Günaydıııın!
Dün 2. günü de şahane bi şekilde kapattım.
Yediğim zararlılar: 1 adet Türk Lokumu (fıstıklı) / 1 adet gofret (akşam üstü 3 gibi)
Sabah yeşillikli peynirli zeytinli iki dilim tambuğday ekmekli dört dörtlük kahvaltı
Öğen tavuk yoğurt salata (ekmek yok)
Akşam şaşırtmaca, alışverişe gidince elbise kıyafet bakınca yemek yemedim, eve gidince 21.00 de bir ayran içtim, bizim orda Gimsa var Ankara'da Batıkentte ünlüdür oraya gidip aldığım elbise için sutyen baktım, döndüğümde 22.00 idi dayanamadım annemin yolladığı dolmabiber den bir tane lüplettim :)
Yeşil çay ve koca bi bardak su içip yattımmmm..

Sonuç!
3 Haziran sabahı 72.6 kg. idim
5 Haziran cuma sabahı 71.2 kg. geldim.. (giysisiz / aç)

1 kilo 400 gr. a veda etmişim :)
Ancaaak bu ilk veda değil, şımaramam.. gerisi gelecek bunu takip etmek önemli olan siz neler yaptınız kızlar? N nevam77 M Minikkelebk zeygur zeygur esr_esr esr_esr

zeygur zeygur sen hafta içi oldukça yoğun spor yapıyosun, sanırım bu durum devam edip de dikkat ettikçe çok hızlı istediğin kiloya ineceksin. evde ip atlamak da çok işe yarıyor. ama kol sarkmasını engellemek için çözümünüz varsa paylaşır mısınız?

X