Eşiniz aynısını yapsaydı çok üzülürdünüz eminim. Yani kayınvalidenizle o düzeni kursaydınız da anneniz arada bir bana da gelin dediğinde şu tavrı sergileseydiniz.
Kayınvalidenizi sevmek zorunda değilsiniz. Sonuçta eşinizin annesi. Çok büyük sorun çıkarmadıkça kayınvalidenizi eşinizin annesi olarak değerlendirseniz daha az sinir olur, daha az mı üzülürsünüz acaba
Ben anlatamadım galiba.Arada bir gelin demiyorki.Haftada 1-2 gün gelin demek istiyor.Arada tabiki ondada kaldığım olur.Ben hiç kalmam demiyorumki..Benim sinir olduğum konu 4 yıl karşı karşıya otururken torununu bu kadar görmek istemez gelip gitmezdi.Hep benim ısrarlarımla gelirdi.Ve ben onu rahatsız edecek bir davranıştada bulunmadım yani gayet güleryüzlü saygılı davranırdım.daha taşınalı bir hafta olmadan bu baskı neden diyorum..Biraz zaman geçsin evime tam anlamıyla bir yerleşeyim.Ondada kaldığım günler olur elbet.Kayınvalidemi sevip sevmemekle alaksı yok yani.Geriliyorum bu durumda..Sanki taşınalı 6 ay olduda hiç kalmamış gibi davranıyor.
kaynananda kalmak istemiyosun çünkü çocugun kafası karışacak bi kendi evi bi annane bi babane öylemi bide koltukları eski bilmem ne kusura bakmayın ama bu nasıl bir mantık nasıl bi düşünce tarzı ben anlayamadım ki artı kaynanaızla aranızın iyi oldugunu yazmışsınız bazı insanlar sevgisini belli edemeyebilir yani karşılıklı otururken gelip gitmeyebilir ee tabi bide annen sizdeymiş ondanda rahatsızlık vermemek içinde gelmemeiş olbilir ama şu düşünce tarzınız çok ama çok yanlış kim ne kadar kötü olursa olsun ne yaparsa yapsın sizin eşiniz onun oglu gidip bi gecede onda kalsanız hiç bi sorun olmaz heralde bi gecede yemegi dışardan söyleyin yada girin yapın 5 dk lık iş evinizdede yapıyosunuz sonuçta hem bi gece kalmayla koltuklar eski diye çocugunuz mikrop kapmaz
Cuma evimi taşıdım cumartesi yerleştirdik.Pazar günü kayınvalidemde kaldım.Pazartesi sabah çocuğu anneme bıraktık.Ve dün akşamda eşim geç geldi annemde yattık.Dün gündüz kayınvalidemle karşılaştık çarşıda.Bugün siz evinize gidemezsiniz annende kalırsınız kesin dedi.Bende belli değil bilmiyorum anne belki evimize gideriz dedim.Suratını buruşturarak yok yok gidemezsiniz annende kalırsınız banada gelin bendede kalın dedi..
Ben anlatamadım galiba.Arada bir gelin demiyorki.Haftada 1-2 gün gelin demek istiyor.Arada tabiki ondada kaldığım olur.Ben hiç kalmam demiyorumki..Benim sinir olduğum konu 4 yıl karşı karşıya otururken torununu bu kadar görmek istemez gelip gitmezdi.Hep benim ısrarlarımla gelirdi.Ve ben onu rahatsız edecek bir davranıştada bulunmadım yani gayet güleryüzlü saygılı davranırdım.daha taşınalı bir hafta olmadan bu baskı neden diyorum..Biraz zaman geçsin evime tam anlamıyla bir yerleşeyim.Ondada kaldığım günler olur elbet.Kayınvalidemi sevip sevmemekle alaksı yok yani.Geriliyorum bu durumda..Sanki taşınalı 6 ay olduda hiç kalmamış gibi davranıyor.
Sizin gibi bir gelin düşman başına. Kadın size kötü bir şey mi diyor? Arada da gelin bende kalın diyor. Neymiş evi tozluymuş, koltukları eskiymiş.. Kuş tüyü yataklarda son model koltuklarda geçti değil mi ömrünüz? Madem çocuğunuzun psikolojisini bu kadar düşünüyosunuz. Çalışmayın soğan ekmek yemeğe razı olun oturun evinizde kendiniz bakın çocuğunuza. Çünkü çocuğunuzun psikolojisi eğer bozulacaksa illede üç ayrı eğitim ve terbiye ile değil iki tanesiyle de bozulabilir..
Sizin gibi bir gelin düşman başına. Kadın size kötü bir şey mi diyor? Arada da gelin bende kalın diyor. Neymiş evi tozluymuş, koltukları eskiymiş.. Kuş tüyü yataklarda son model koltuklarda geçti değil mi ömrünüz? Madem çocuğunuzun psikolojisini bu kadar düşünüyosunuz. Çalışmayın soğan ekmek yemeğe razı olun oturun evinizde kendiniz bakın çocuğunuza. Çünkü çocuğunuzun psikolojisi eğer bozulacaksa illede üç ayrı eğitim ve terbiye ile değil iki tanesiyle de bozulabilir..
Ben "koltukları eski" kısmına takıldım.çok talihsiz bi cümle olmuş.
bizim mağazadan koltuk takımı vermeyi düşünüyorum ama tereddütteyim açıkçası acaba beğenir mi:18::18:
Ben "koltukları eski" kısmına takıldım.çok talihsiz bi cümle olmuş.
Bende imkanı olduğu halde 2 kanepe almamasına takılıyorum.Akşama kadar masa başında çalışıyorum zaten. gece rahatça dinlenmek hakkım değilmi?Neden kendime işkence edeyim.Heryerim ağrıyarak işe gideyim?Kayınvalidem sandığınız gibi yaşlı eli ayağı tutmayan bir insan değil.Siz olayı çok farklı bir boyuta çekiyorsunuz.Tamamen kayınvalideme gitmek istemeyen onu dışlayan biri olarak algılıyorsunuz.Size soruyorum şimdi?Eminim benim yerimde olsanız sizde şikayet ederdiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?