Eşiniz aynısını yapsaydı çok üzülürdünüz eminim. Yani kayınvalidenizle o düzeni kursaydınız da anneniz arada bir bana da gelin dediğinde şu tavrı sergileseydiniz.
Kayınvalidenizi sevmek zorunda değilsiniz. Sonuçta eşinizin annesi. Çok büyük sorun çıkarmadıkça kayınvalidenizi eşinizin annesi olarak değerlendirseniz daha az sinir olur, daha az mı üzülürsünüz acaba
Ben anlatamadım galiba.Arada bir gelin demiyorki.Haftada 1-2 gün gelin demek istiyor.Arada tabiki ondada kaldığım olur.Ben hiç kalmam demiyorumki..Benim sinir olduğum konu 4 yıl karşı karşıya otururken torununu bu kadar görmek istemez gelip gitmezdi.Hep benim ısrarlarımla gelirdi.Ve ben onu rahatsız edecek bir davranıştada bulunmadım yani gayet güleryüzlü saygılı davranırdım.daha taşınalı bir hafta olmadan bu baskı neden diyorum..Biraz zaman geçsin evime tam anlamıyla bir yerleşeyim.Ondada kaldığım günler olur elbet.Kayınvalidemi sevip sevmemekle alaksı yok yani.Geriliyorum bu durumda..Sanki taşınalı 6 ay olduda hiç kalmamış gibi davranıyor.