Adi karaktersiz

Bazi cahiller güler yüzlü, kibar, saygili, konuşkan olanları ya saf görüp tavlamaya calisiyorlar güzelse, ben bunu kandiririm bu cok iyi niyetli hemde lokum gibi tarzından. Nabza göre şerbet vereceksin.

Bence duygusal değil profesyonel davran..muhattap olma ve dikkatli ol.gerekirse rezil et dava et şikayet et ama karşısında muhattap olupta konuşma.senin ona bagirmandan bile haz almış ve tekrar gelip sana bakıyorki bu resmen taciz etmektir.tekrar bagirmani istiyor.sakın ses etme gerekli mercilere şikayet et.

Okurken sinirlendim yüzsüz şey.Bunun gibiler yüzüne tükürsen yarabbi şükür der

Seni kucuk görmüş aklinca ama cidden akilli bir kizsin. Ben cidden tebrik ederim srni
Teşekkür ederim. Canım çok sıkkındı paylaşmak çok iyi geldi. Sevgilime açmadım bu konuyu.
Adi şerefsiz bir de bana diyor ki sen kendini çok beğeniyor olabilir misin böyle üzerine alınmışsın diyor. Düşündükçe sinirleniyorum

Sevgilime ve aileme bahsetmedim. Huzursuz etmemek için olaylar büyümesin diye.
Daha da bundan sonra yapamaz birşey diye düşünüyorum

Benim de yaşadığım konum sebebiyle başta kıyafetlerime çok dikkat ediyodum işe giderken ama fark ettim ki çuval da giysem pis zihniyetli insan aynı şekilde görüyo bu sefer de altında ne var diye merak ediyo, baktım bu durumda kendini kısıtlayan sadece benim, o zaman istediğim şeyi giymeye başladım, ses çıkaran yan bakan olduğu an tırnaklarımı çıkarıyorum. Sana tavsiyem de bu. Gerçi yaşadığımız ülkede tecavüz mağdurları için bile onu neden giymiş diyenler olduğu için biraz zor ama, biz kendimizi kısıtlamıcaz arkadaşım, olnası gereken onların eline diline gözüne sahip çıkmaları!!
Benim ev sahibim bana asılmıştı, boşandım diye sırf açık kapı beni gördü diye, ben de ne aileme ne sevgilime anlatamadım sadece taşındım, bi akşam sevgilim delil diye sakladığım mesajları buldu ve adamı arayıp mevzuya dahil oldu, kötü bi şekilde sonuçlanmadı ama, bence önceden anlatmalısın bilmesi gereken kişilere bilmesi gerektiğ kadarıyla yoksa haklıyken haksız durumlara düşmemiz çok çok olası bu devirde biliyosun

Müdüre cuma günü şikayet etmiştim. Bugün müdür tarafından çağırıldım. Kendisini uyardığını bir daha böyle bir durumun gerçekleşmeyeceğini söyledi.
Kendisinin duyunca şok olduğunu söyledi. Ben ona arkadaş gibi yaklaşıyordum yok öyle bir şey vs demiş.ben 6 aydır onunla konuşmuyordum bile demis. Isin tuhafı adama bu yaptıkları normal geliyor. Ve hatta demiş ki x dese anlarım da çokokuyanbilir ne alaka anlamadım falan demiş. Bu arada x dediğimiz arkadaş evli. Onunla daha çok muhattap oluyor.
Müdürüm de diyor ki zaten salağa yattı çamura yattı bilmezlikten geldi ama adam çok tuhaf yılışık bi tip. Siz bekarsınız ya bunları yapmak adama normal geliyor dedi.
Kendisine bir daha rahatsızlık verirse bulunduğun ortama iş harici bir meseleden gelirse olayın bi üst makama gideceği ve kendisinin sıkıntıya gireceği söylendi. Bugün ise bu pisliği hiç görmedim.

Edit:
Müdüre cuma günü şikayet etmiştim. Bugün müdür tarafından çağırıldım. Kendisini uyardığını bir daha böyle bir durumun gerçekleşmeyeceğini söyledi.
Kendisinin duyunca şok olduğunu söyledi. Ben ona arkadaş gibi yaklaşıyordum yok öyle bir şey vs demiş.ben 6 aydır onunla konuşmuyordum bile demis. Isin tuhafı adama bu yaptıkları normal geliyor. Ve hatta demiş ki x dese anlarım da çokokuyanbilir ne alaka anlamadım falan demiş. Bu arada x dediğimiz arkadaş evli. Onunla daha çok muhattap oluyor.
Müdürüm de diyor ki zaten salağa yattı çamura yattı bilmezlikten geldi ama adam çok tuhaf yılışık bi tip. Siz bekarsınız ya bunları yapmak adama normal geliyor dedi.
Kendisine bir daha rahatsızlık verirse bulunduğun ortama iş harici bir meseleden gelirse olayın bi üst makama gideceği ve kendisinin sıkıntıya gireceği söylendi. Bugün ise bu pisliği hiç görmedim.

Edit:

Eee tabi inkâr edicek karaktersiz şerefsiz. Ay ne pis zihniyetli insanlar ya bekarsiniz diye yaptıklarını normal karşılamak ne demek. Dağdan mi geldin be ayioglu ayı. Ay çok sinir oldum ama sorununuzun çözülmesine çok sevindim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…