Kız İsteme Adettendir Tuzlu Kahve Yapılır

ben kıydım valla tek onun kahvesini ben yaptım içine tuzu çok koymuşum onada denk getirdim mecbur aldı.öncedende demiştim eğer bitirmessen beni istemediğin anlamına gelir diyee gözünü korkuttumhepsini bitirdi.sonra hemen su istediDD bütün gece bişiy yiyip içmedi midesi bulanmış.akşam eve gidince kusmuş hahahahahaDDD

ama çok zevkliydi yaasizde yapında ben gibi abartmayın tuzunu azıcık atınn:)))

=) Benim anlamadığım, o fincanı ona nasıl denk getriyosunuz, yanlışlıkla babası falan alırsa o fincanı .. ? :26:

=) Benim anlamadığım, o fincanı ona nasıl denk getriyosunuz, yanlışlıkla babası falan alırsa o fincanı .. ? :26:

canım zaten çok kalabalıktı.ilk tepsiyi götürdüm dağıttım sonra 4 kişi kaldı tepsiye ikisi en önde 2 si en arkada olacak şekilde yerleştirdim.enişteme verdim onun yanında oturuyordu canımın içi.mecbur önündekini aldı.sonra kalanlarıda dağıttım.geçtim direk onu net göreceğim yere oturdum.izleyip izleyip gğüldüm:))) yani yeterki denk getirmek iste getiriyorsun:)))

koymadım ben gerek yok bence çünkü kesinlikle eğlenmezdim yüzünün o halini görünce..
bir de sırılsıklam terledi 1 paket peçete bitirdi zaten otururken...
ama tuzlu kahve vereceğimi sanıp ilk yudumu alırken zehir içiyormuş gibi olmuştu yüzü yazıkk

Hmm tamam canım, çook güzel yaaaa

Hmm tamam canım, çook güzel yaaaa

ya yapmam falan demeyin bu adet allah aşkına sizde kocalarınıza bukadarda narin davranmayın allasen.mesela ne ben ne nişanlım ömür boyu o günü unutmuycaz.ne zaman isteme muhabbeti olsa nişanlımla bakışırızz gülme krizine girerim aşkım derki cadııı birde utanmadan sırıtıyor ama kendide sırıtır o ayrıDDD eğer kıyamıyorsanız sizde şşekerli tuzlu yapın nolcakki.sizi seviyorsa içicektir.gelinler ne zorluklara katlanıyor yok kaynana yok maddi fedakarlıklar .... eh damatlarda bi zahmet içiversin artık:

Çok hoş bir şey bencede :13:

Çok hoş bir şey bencede :13:

darısı seninde başına canımDD birde şöyle bişey var eğer damat bu kahve tuzlu diye yaygara koparırsa o adamdan hayır gelmez derler.ailevi sorunları sürekli başkalarına açar.hiç kendimiz çözelişm diye beklemez.ama bişey söylemez içerse.ne kadar sorun olsada adam susar kimseye bişey belli etmez kendi içlerinde sorunu halletmeye çalışır.bu görüşte vardır belirtmek istedim:)

biz adettendir deyip koymuştuk ama ööle tuzuda boca etmemiştik zaten eşimde çok rahat içmişti kahveyi. ama tuz koyduk dediğimiz için ilk başta fazlasıyla tırsarak yudum almıştı. o tedirginliği o istemeye istemeye içişi bana yetmişti zaten

Hayırlısıyla o gün bi gelsin inşAllah tatlım yaaa ayy ayyyy

Hayırlısıyla o gün bi gelsin inşAllah tatlım yaaa ayy ayyyy

meraklanma canım zaman geçmiyor sanıyorsunda bak yıllar ne çabuk geçip gidiyor.daha nişanımız dün gibi aklımda. oysa 7 ay bitti 8 giricezDD düğünde temmuzda 4.5 ay kaldı düğünümeDD

benim erkek arkadaşım zaten kahveyi hiç sevmiyor onu içince tuzlu kahve içmiş kadar olur o yüzden düşünmüyorum koymayı.. ama o an ki heyecan ne gösterir bilemem belki fikrimi değiştirebilirim

meraklanma canım zaman geçmiyor sanıyorsunda bak yıllar ne çabuk geçip gidiyor.daha nişanımız dün gibi aklımda. oysa 7 ay bitti 8 giricezDD düğünde temmuzda 4.5 ay kaldı düğünümeDD

Ayy hadi bakalım canım mutluluklar dilerim

ben tuzlu kahve yapmamıştım ama mişanlım heyecandan bu kahve tuzlu dedi kayınvalidemde kızım niye oğluma tuzlu kahve içirdin deyince hep şeker hep şeker nereye kadar heyecanı kalmaz monoton mutluluk günleri,biraz aksiyon olmalı ondan tuzlu yaptım deyince bön bön bana bakmışlardı sonra nişanlım annesine demiş kahve şekerliydi diye kadın gülmüştü

cumartesi günü istemeye geldiler yapmadım çok heyecanlıydı çok gerilmişti bide o eziyeti çekmesini istemedim

canım bende eşime öyle bi kahve yaptım ki anlatamammm sadece tuzla kalmadım :) tarifini vereyim isterseniz sizde deneyin :)
1 fincanlık tarif:))
21 küp şeker
1 çay kaşığı tuz
yarım çay kaşığı karabiber
yarım fincan turşu suyu
bide tarçın :))
ve eşime ben birşey deiştim kahvenin yanında su ikram edilince önce suyu içiceksin dedim...kahveden sonra suyu içersen 'hee kahvemizi beğenmedi'anlamına gelir annemler çok üzülür dedim :)) oda ikram ederken önce suyunu içti sonra kahvesini zar zor bitirdi :)) peşinden suda isteyemedi :))))

ay yazık.. cok acımasızca olmuş buda :) bende gerci sırf tuzla kalmamıstım karabiber,kimyon ve sumak atmıstım :) elime onlar gecmşti o anda . suyu verdim koca bi bardak bide yanında lokumuda vardı cok zorlanmadı oyuzden :)

hahah cok acimasizsiniz ya
ben kiyamam ya zaten heycanli olcak, sadece tarcin koymayi düsünüyorum. tuz gibi igrenc olmaz hic olmassa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…