ben kıydım valla tek onun kahvesini ben yaptım içine tuzu çok koymuşum onada denk getirdim mecbur aldı.öncedende demiştim eğer bitirmessen beni istemediğin anlamına gelir diyee gözünü korkuttumhepsini bitirdi.sonra hemen su istedi DD bütün gece bişiy yiyip içmedi midesi bulanmış.akşam eve gidince kusmuş hahahahaha DDD
ama çok zevkliydi yaasizde yapında ben gibi abartmayın tuzunu azıcık atınn:)))
=) Benim anlamadığım, o fincanı ona nasıl denk getriyosunuz, yanlışlıkla babası falan alırsa o fincanı .. ? :26:
canım zaten çok kalabalıktı.ilk tepsiyi götürdüm dağıttım sonra 4 kişi kaldı tepsiye ikisi en önde 2 si en arkada olacak şekilde yerleştirdim.enişteme verdim onun yanında oturuyordu canımın içi.mecbur önündekini aldı.sonra kalanlarıda dağıttım.geçtim direk onu net göreceğim yere oturdum.izleyip izleyip gğüldüm:))) yani yeterki denk getirmek iste getiriyorsun:)))
Hmm tamam canım, çook güzel yaaaa
ya yapmam falan demeyin bu adet allah aşkına sizde kocalarınıza bukadarda narin davranmayın allasen.mesela ne ben ne nişanlım ömür boyu o günü unutmuycaz.ne zaman isteme muhabbeti olsa nişanlımla bakışırızz gülme krizine girerim aşkım derki cadııı birde utanmadan sırıtıyor ama kendide sırıtır o ayrıDDD eğer kıyamıyorsanız sizde şşekerli tuzlu yapın nolcakki.sizi seviyorsa içicektir.gelinler ne zorluklara katlanıyor yok kaynana yok maddi fedakarlıklar .... eh damatlarda bi zahmet içiversin artık:
Çok hoş bir şey bencede:13:
darısı seninde başına canımDD birde şöyle bişey var eğer damat bu kahve tuzlu diye yaygara koparırsa o adamdan hayır gelmez derler.ailevi sorunları sürekli başkalarına açar.hiç kendimiz çözelişm diye beklemez.ama bişey söylemez içerse.ne kadar sorun olsada adam susar kimseye bişey belli etmez kendi içlerinde sorunu halletmeye çalışır.bu görüşte vardır belirtmek istedim:)
Hayırlısıyla o gün bi gelsin inşAllah tatlım yaaa ayy ayyyy
meraklanma canım zaman geçmiyor sanıyorsunda bak yıllar ne çabuk geçip gidiyor.daha nişanımız dün gibi aklımda. oysa 7 ay bitti 8 giricezDD düğünde temmuzda 4.5 ay kaldı düğünüme DD
canım bende eşime öyle bi kahve yaptım ki anlatamammm sadece tuzla kalmadım :) tarifini vereyim isterseniz sizde deneyin :)
1 fincanlık tarif:))
21 küp şeker
1 çay kaşığı tuz
yarım çay kaşığı karabiber
yarım fincan turşu suyu
bide tarçın :))
ve eşime ben birşey deiştim kahvenin yanında su ikram edilince önce suyu içiceksin dedim...kahveden sonra suyu içersen 'hee kahvemizi beğenmedi'anlamına gelir annemler çok üzülür dedim :)) oda ikram ederken önce suyunu içti sonra kahvesini zar zor bitirdi :)) peşinden suda isteyemedi :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?