- 5 Nisan 2019
- 5.413
- 6.152
- 113
- 33
Cokkk sevındımmm canımmm tebrıklerr yumurtlama gunlerınde neden yapmadınÇok teşekkür ederim canım inşallah doğrudurbiz adetin bittiği gün başladık ilişkiye sık ilişki hergün oldu yumurtlamaya 2 3 gün kala kestik ilişkiyi yumurtlama bittikten sonra 1 2 kere daha oldu adetime 6 gün vardı kan verdim çıkmadı 2 gün kala idrar testi yaptım çıkmadı şimdi 2 gün geçti sabah yaptım çok belirgin rengi ama çizgi ince
Cokkk sevındımmm canımmm tebrıklerr yumurtlama gunlerınde neden yapmadın
Saglıkla ılerlesın kuzumÇok teşekkür ederim canım darısı isteyen herkese olsun inşallah. Bi oğlum var kız istiyorum Allah nasip ederse tabi Allah bilir de tıbbi açıklamasını araştırdım da adetten hemen sonra sık ilişki yumurtlamaya 2 3 kala ilişkiyi kesin yazıyordu ona göre yaptık biz uyguladık takdir Allah'tan artık nasip bakalım
Saglıkla ılerlesın kuzum❤
Ne belırtın var kuzum:)Amin canım Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah bakalım benim de yarın sabah belli olacakama belirtilerim 2 3 gündür çok arttı hissediyorum olduğunu ya hayırlısı inşallah
Ne belırtın var kuzum:)
Bende aynı ya 6 gün öncesinde baktırdığımda yoktu adete iki gün kala kaset test yaptım çıkmadı . Ve kasıklarım regl sancı var gibi ağrıo iki gün sonra muhtemelen regl olcam gibi . Negatifi görünce ümidimi kestimCanım çizgi çok net renk olarak ama çizgisi ince biraz şüphelendirdi beni acaba bozuk olabilir mi diyevalla benim ilişkiden beridir kasıklarım ve alt karnım rahim bölgemde ağrı var yüz üstü uzanınca acır karnım lavaboya değdi mi acır 2 gün geçti adetim bugün üçüncü gün ve hala birşey yok
Kan tahlili yaptırdın mı canmAmin canım Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah bakalım benim de yarın sabah belli olacakama belirtilerim 2 3 gündür çok arttı hissediyorum olduğunu ya hayırlısı inşallah
Bende aynı ya 6 gün öncesinde baktırdığımda yoktu adete iki gün kala kaset test yaptım çıkmadı . Ve kasıklarım regl sancı var gibi ağrıo iki gün sonra muhtemelen regl olcam gibi . Negatifi görünce ümidimi kestim
Kan tahlili yaptırdın mı canm
Canm ben erken gebelik testine inanmıyorım benm ilk gebeliğim kürtajla sonlandı ilk gebeliğimde adete 2 gğn kala erken gebelik test yaptım çıkmadı diğer kaset testinden yaptığımda çıktı . Şuanda 2 gğn var adetime ama negatifi yine gördüm maalesefHerkese iyi günler kızlar.Erken gebelik testlerini uygulayan varmı aranizda.Nekadar güvenilir acaba
Benide bilgilendir canım lütfen bende merak ettimYaptırdım canım yarın sabah çıkacak sonuç bakalım hayırlısı
Anladım canım yaptım 2gun kala negatif cıktı.Normal test aldım.2Adetime 1gun kala 2.çizgi silik cıktı.Kafam karıştı.Bugun 1gun geçti.Belirtiler var fazlasıyla.Test sonucları herbiri farklı.Canm ben erken gebelik testine inanmıyorım benm ilk gebeliğim kürtajla sonlandı ilk gebeliğimde adete 2 gğn kala erken gebelik test yaptım çıkmadı diğer kaset testinden yaptığımda çıktı . Şuanda 2 gğn var adetime ama negatifi yine gördüm maalesef
Geç döllenme de olabilir.Belirtiler nasılCanm ben erken gebelik testine inanmıyorım benm ilk gebeliğim kürtajla sonlandı ilk gebeliğimde adete 2 gğn kala erken gebelik test yaptım çıkmadı diğer kaset testinden yaptığımda çıktı . Şuanda 2 gğn var adetime ama negatifi yine gördüm maalesef
Olur canım yazarım senin de pozitif çıkar inşallah dur bakalım acele etme Allah büyüktür bak aynı şeyleri yaşamışız bende 2 gün kala negatif gördüm şuan üçüncü gün ve daha birşey yokBenide bilgilendir canım lütfen bende merak ettim
Anladım canım yaptım 2gun kala negatif cıktı.Normal test aldım.2Adetime 1gun kala 2.çizgi silik cıktı.Kafam karıştı.Bugun 1gun geçti.Belirtiler var fazlasıyla.Test sonucları herbiri farklı.
İnşallah canım güzel haberlerini bekliyorum mutlakaOlur canım yazarım senin de pozitif çıkar inşallah dur bakalım acele etme Allah büyüktür bak aynı şeyleri yaşamışız bende 2 gün kala negatif gördüm şuan üçüncü gün ve daha birşey yok
Bende testin günahını almıştım.Yanlis gösteriyo diye.Kan testi yaptiralim bakalım bi deSilik çıktıysa büyük ihtimalle hamilesindir adetin de geçmiş bence git bi kan ver
Bende testin günahını almıştım.Yanlis gösteriyo diye.Kan testi yaptiralim bakalım bi de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?