Gebeliğe Hazırlık Adetten kaç gün öncesinde gebeliği öğrendiniz

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Cokkk sevındımmm canımmm tebrıklerr yumurtlama gunlerınde neden yapmadın

Cokkk sevındımmm canımmm tebrıklerr yumurtlama gunlerınde neden yapmadın

Çok teşekkür ederim canım darısı isteyen herkese olsun inşallah. Bi oğlum var kız istiyorum Allah nasip ederse tabi Allah bilir de tıbbi açıklamasını araştırdım da adetten hemen sonra sık ilişki yumurtlamaya 2 3 kala ilişkiyi kesin yazıyordu ona göre yaptık biz uyguladık takdir Allah'tan artık nasip bakalım

Saglıkla ılerlesın kuzum

Ne belırtın var kuzum:)

Canım kasık ağrılarım var çok bel ağrısı uyku göğüslerim 3 4 gündür şişip acımaya başladı dünden beridir 5 10 dk da 1 lavaboya gidiyorum afedersin idrarımın hepsini bi seferde yapamıyorum az birşey yapıyorum aradan 5 10 dk geçiyo tekrar lavaboya koşuyorum bi baskı var gibi rahmin oralarda karıncalanma gibi birşey hissediyorum ama hala bile inanamıyorum kendimi umutlandırmak istemiyorum kesin üşüttüm ondandır diyorum

Bende aynı ya 6 gün öncesinde baktırdığımda yoktu adete iki gün kala kaset test yaptım çıkmadı . Ve kasıklarım regl sancı var gibi ağrıo iki gün sonra muhtemelen regl olcam gibi . Negatifi görünce ümidimi kestim

Canım bende umudu kesmiştim yoktur diyordum 2 gün kala da negatif çıktı ama belirtiler çoğaldı adet olacakmışım gibi canım acıyordu ama olmadım üçüncü günüm bugün

Herkese iyi günler kızlar.Erken gebelik testlerini uygulayan varmı aranizda.Nekadar güvenilir acaba

Herkese iyi günler kızlar.Erken gebelik testlerini uygulayan varmı aranizda.Nekadar güvenilir acaba
Canm ben erken gebelik testine inanmıyorım benm ilk gebeliğim kürtajla sonlandı ilk gebeliğimde adete 2 gğn kala erken gebelik test yaptım çıkmadı diğer kaset testinden yaptığımda çıktı . Şuanda 2 gğn var adetime ama negatifi yine gördüm maalesef

Anladım canım yaptım 2gun kala negatif cıktı.Normal test aldım.2Adetime 1gun kala 2.çizgi silik cıktı.Kafam karıştı.Bugun 1gun geçti.Belirtiler var fazlasıyla.Test sonucları herbiri farklı.

Geç döllenme de olabilir.Belirtiler nasıl

Benide bilgilendir canım lütfen bende merak ettim
Olur canım yazarım senin de pozitif çıkar inşallah dur bakalım acele etme Allah büyüktür bak aynı şeyleri yaşamışız bende 2 gün kala negatif gördüm şuan üçüncü gün ve daha birşey yok

Anladım canım yaptım 2gun kala negatif cıktı.Normal test aldım.2Adetime 1gun kala 2.çizgi silik cıktı.Kafam karıştı.Bugun 1gun geçti.Belirtiler var fazlasıyla.Test sonucları herbiri farklı.

Silik çıktıysa büyük ihtimalle hamilesindir adetin de geçmiş bence git bi kan ver

İnşallah canım güzel haberlerini bekliyorum mutlaka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…