Hadi canim insallah hamilesindir bize de dua et benimde haftaya pazartesi adet tarihim çok heyecanliyimU
Sabah testi yapınca yazarım inşallah
Hadi canim insallah hamilesindir bize de dua et benimde haftaya pazartesi adet tarihim çok heyecanliyim
Batma mı oluyor ama nadırKızlar 16 aralıkta adet tarihim 3 aralıkta beraber olduk sağ kasigim ara ara ağrıyor inşallah hamisim
Benımde haftaya pazartesı canım bırlıkte bekleyelım:)Hadi canim insallah hamilesindir bize de dua et benimde haftaya pazartesi adet tarihim çok heyecanliyim
Aynen canimBenımde haftaya pazartesı canım bırlıkte bekleyelım:)
Ara ara adet ağrısı gibi şancılani0 geciyo başta unuttum sandım ama ilişkiden beri hep var belki psikolojiktir yerleşme kanaması görsem mutlu olacam daBatma mı oluyor ama nadır
Ne zaman test yapıcaksın?yerlesme kanaması olması sart degılkıAra ara adet ağrısı gibi şancılani0 geciyo başta unuttum sandım ama ilişkiden beri hep var belki psikolojiktir yerleşme kanaması görsem mutlu olacam da
Adet geçsin istiyorum adet geçtikten sonra direk kan vericemNe zaman test yapıcaksın?yerlesme kanaması olması sart degılkı
Anladım canımAdet geçsin istiyorum adet geçtikten sonra direk kan vericem
Çok sevindim canim darısı başımıza hiç belirgin oldu mu benim bugün alt karin bölgem sertleşmiş ve şişmiş idrar testini ne zaman yaptinSelam kızlar sabah idrar testi yaptım pozitif çıktıbirazdan kan vermeye gitcem yarın kesin belli olur sonuç
Canımmm cokk tebrık ederım nasıl degerlendırmıstınSelam kızlar sabah idrar testi yaptım pozitif çıktıbirazdan kan vermeye gitcem yarın kesin belli olur sonuç
Sol kasıkta batma oluyor mu canım sende bende var aradaÇok sevindim canim darısı başımıza hiç belirgin oldu mu benim bugün alt karin bölgem sertleşmiş ve şişmiş idrar testini ne zaman yaptin
Bende sağ kasikSol kasıkta batma oluyor mu canım sende bende var arada
Arada cok nadır mı devamlı canımBende sağ kasik
Ara sıra giriyor geri geciyo ama sık oluyoArada cok nadır mı devamlı canım
Çok sevindim canim darısı başımıza hiç belirgin oldu mu benim bugün alt karin bölgem sertleşmiş ve şişmiş idrar testini ne zaman yaptin
Canımmm cokk tebrık ederım nasıl degerlendırmıstın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?