adetten hemen sonra hamile kalinirsa dogacak cocuk erkek olur

hamile kaldığım ilişkiyi bilmiyorm 5 gün içinde ilişki yaşadk sadece snra eşim şehir dışına gitti. 4 haftalıkken farkettim ben o zamanki belirtilermi mi soruyosn canım

hamile kaldığım ilişkiyi bilmiyorm 5 gün içinde ilişki yaşadk sadece snra eşim şehir dışına gitti. 4 haftalıkken farkettim ben o zamanki belirtilermi mi soruyosn canım
evet canım belirtin oldu mu kasık ağrısı akıntı falan canım

özellikle sağ kasığımda ağrı olmuştu. Çok aşırı tuvalete çıkmaya başlamıştm. Akıntım olmadı. Ama kasık ağrım oldu
anladım canım biz de 2 senedir istiyoruz sorun olmamasına rağmen bebeğimiz olmadı..
dün adet olmalıydım ama olmadım normal idrar tahlili yaptım bir şey çıkmadı

anladım canım biz de 2 senedir istiyoruz sorun olmamasına rağmen bebeğimiz olmadı..
dün adet olmalıydım ama olmadım normal idrar tahlili yaptım bir şey çıkmadı
inşallah hamilesindr canım hakkında hayırlısı rabbim hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin :)

tabiki ederim canım her şeyin en iyisini Allah bilir içini ferah tut
çok sağol canım ya ALLAH RAZI OLSUN inş hayırlı sağlıklı salih ve saliha evlatlarınız olur darısı da bizlere inş sağlıcakla kucağımıza alırız evlatlarımızı inş amin

canim bende oglumda adet bittikden 5 gun icinde iliskiye girdik.5gun icinde kaldi erkek oldu inaniyorum ben buna
Insallah canim 2 kizim var birtane de Allah hayirlisini sagliklisindan oglan verir cumlemize saglikli hayirli evlatlar nasip etsin.herkesin gonlune gore versin..insallah tutar bende de...21 subat ta regl oldum..27 subatta hamile kalmisim..4veya 5 gun suruyor adetim

Allah gonlune gore versin canim.sende bana kizlarina hamileliyini nasil yasadin soylermisin.kizim olsun cok istiyorum

Allah gonlune gore versin canim.sende bana kizlarina hamileliyini nasil yasadin soylermisin.kizim olsun cok istiyorum
Canim sabah kalktigimda mide bulantim cok oluyordu..bir de agir oluyorsun yani hamileligim bastan beri kasık agrisi ile gecti..bak bu bebegin cinsiyetini bilmiyorum ama kizlarimdan cok farkli bunda cok rahatim mide bulantim hic yok agrim yok dun mesela 3 saat yurudum hic ne agrim oldu ne de yorgunlugum oldu..yani bunda cok rahatim..kizlarda hamilelik daha agir geciyor daha cabuk yoruluyorsun..3 saat yurumek mi imkansizdi heleki hamileligimin baslarinda..bir de vucut ısım daha sicakti kizlarda kışın kisa kolluyla gezerdim hic usumezdim..bu hamileligimde ayaklarim ozellikle bende cok usuyorum...yani bunlar bende ki belirtiler.benim kucuk kizim bir de 9 aylik su an hafif gecmeseydi kizima bakmakda cok zorluk cekerdim.tabi herkesde degisebilir..Allah insallah sana da bir prenses nasip eder..her annenin en az 1 kizi mutlaka olmali..Allah isteyen herkese iki meyveyi de tatmayi nasip etsin.

Amin canim benim.evet erkekde ayaklar cok usuyor.rahat geciyor hamilelik.ne bulanti ne bir sey.simdikindede cok rahatim ya.dua et benimcin kizim olsun.bende senincin dua edicem saglikli bir erkek evladin olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…