- 28 Ocak 2009
- 132
- 36
- 123
- 47
banada öyle geldi canım ayrıca çocuğa peygamberimizin ismini koymayıda doğru bulmuyorum Allah korusun ağızdan bir küfür çıktığı an günaha girer insan bu kişininde çocuğumuz olduğunu ve bizi bazen sinirlendireceğinide düşünürsek koyulmamalı...:umursamaz:
selam arkadaşlar.10 ve 6 yaşlarında 2 kızım var.3. bebeğim için hazırlıklara başladım ,Allah nasip ederse bi erkek çocuğum olsun istiyorum.31 mart son adet tarihim .doktorum yumurtlama takibi yapıyor.yumurtalarım yeterli olgunluğa eriştiğinde çatlatma iğnesi olucam
slm benım 3 ,5 yasında kızım var 2sini düşünürüm ama erkek nisan ayı içinde düşünüyom adetten hmen bitimi snrası alırsak mı erkek oluyor yoksa adtten oncemıı
Canım senin kaç çocuğun varslm doktora gidip çatlatma iğnesi vurulcakmısınız bunun için nediye gittiniz ve nerdedniz doktorunuza bende erkek bebbek istiyorum ama onun doktora git6sem yumurtlama takıpealsa bana da yaparmı acBA BİLGİ ALAYIM
benim kızlar 2 side reglle kadar sık ilişkiyle oldu
canm sık ilişki derken herqün oldumu bnde kız bebek istiyorum ne yapmalıyım sence adetim 1 qün oldu biteli
ozamanlar yeni evli olunca sıks ısk olurdu canım ilk kızda hadi hergün ama ikinci 1 gün olsa diğer gün olmadı regl bitince başlanması lazım ama diğer regle kadar hiç korunmadan yumurtlama zamanından kaçarak tabikii
oğlumda oldu oda tam yumurtlama günü tek ilişkiyle kaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?