İnşllh hamilesindir bnm bu ayda sonuç hüsran
- Aynı durumdayım günüm iki gün gecti felaket bel ve sırt ağrısı var
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşllh hamilesindir bnm bu ayda sonuç hüsran
- Aynı durumdayım günüm iki gün gecti felaket bel ve sırt ağrısı var
Hamilelik belirtilerinin hepsini yasadımm kesin hamileyim bu kadarıda psikolojık olamaz dedim amaBazı şeyleri psikolojik olarak hissediyoruz bnce adet gününün geçmesi en önemlisi.onun dışında hiçbirşeye ehemmiyet vermiyorum,boşuna umut oluyor.
merhaba benim ilk gebeliğim 9 haftalıkken kalbi durdu alındı. kurtaj sonrası kanamalar ve hormon dengesizliği 3 ay sürdü şimdi 3 ay sonra denedik adetime 4 gün var ayaklarım benimde buz gibi ama ilkte olmamıştı hamilemiyim acaba cok merak ediyorum.Benim en belirgin belirtim ayaklarım çok üşümeye başladı sanki buz gibi olmuştu iki hamileliğimde de öyle anladım birde idrara sık Çıkma baş Dönmesi kasık aürısı adette de oluyor ama batma hamilelikte oluyor sizilcelerim adet olacaksam çıkar bende hamileykenok pürüzsüz cildim oldu ama çok soluk tu umarım yardımcı olabilmişdir
canım inşallah hamilesin ir bende adet oldum doktora gittim korunmana gerek yok dedi bende bu ay başlıyorum denemeleremerhaba benim ilk gebeliğim 9 haftalıkken kalbi durdu alındı. kurtaj sonrası kanamalar ve hormon dengesizliği 3 ay sürdü şimdi 3 ay sonra denedik adetime 4 gün var ayaklarım benimde buz gibi ama ilkte olmamıştı hamilemiyim acaba cok merak ediyorum.
inşallah bu ay hamile kalırsın bende hastalancam gibi agrılarım var hakkımızda hayırlısıcanım inşallah hamilesin ir bende adet oldum doktora gittim korunmana gerek yok dedi bende bu ay başlıyorum denemelere
her ağrı hastalıkolmayabilir bence yinede sen belirtileri çok dikkate alma hislerine güveninşallah bu ay hamile kalırsın bende hastalancam gibi agrılarım var hakkımızda hayırlısı
bugun günüm bakalım ama bırkaç gun geçiyo benim beklesemmi test yapsammı bilemiyorum. hiç belirtim kalmadı hastalıkta gebelikte pskolojik bence bendekilerher ağrı hastalıkolmayabilir bence yinede sen belirtileri çok dikkate alma hislerine güven
Günün se yap bence bende adet günümde tapmıştım testi çıktı inşallah güzel haberler verirsin ben pek önemsemiyorum bu aralar evde okadar yoğunum ki aklıma bile gelmiyor yumurtlama günü falan da hesaplamıyorum oluruna bıraktım herşeyi sende haber ver mutlaka hamile olup olmadığınıbugun günüm bakalım ama bırkaç gun geçiyo benim beklesemmi test yapsammı bilemiyorum. hiç belirtim kalmadı hastalıkta gebelikte pskolojik bence bendekiler
merhaba test yaptım pozitif kanda verdim çok şükür betam yuksek çıktı cumartesi kontrole gitcem inşallah bukez saglıklı Rabbim kucagıma almayı nasip eder inşalalh. senden ve tum bekleyenlerden guzel haberler alalım inşallahGünün se yap bence bende adet günümde tapmıştım testi çıktı inşallah güzel haberler verirsin ben pek önemsemiyorum bu aralar evde okadar yoğunum ki aklıma bile gelmiyor yumurtlama günü falan da hesaplamıyorum oluruna bıraktım herşeyi sende haber ver mutlaka hamile olup olmadığını
Ayy çok sevindim ya sanki kendim gibi Rabbim sağlıkla kucağına versin inşaallah hep pozitif düşün olur mu yinede bize arada yazmayı unutma darısı Başımızamerhaba test yaptım pozitif kanda verdim çok şükür betam yuksek çıktı cumartesi kontrole gitcem inşallah bukez saglıklı Rabbim kucagıma almayı nasip eder inşalalh. senden ve tum bekleyenlerden guzel haberler alalım inşallah
çok sağol inşallah darısı tüm isteyenlere dün kontrole gittim 5+1 ile uyumlu kese göründü ama 3 mm hareketli kist var hareketlerine dikkat et dedi yürüyüş yapma ani hareket yapma dedi 24 ocakta Allah nasip ederse kalp atışı için gitçemAyy çok sevindim ya sanki kendim gibi Rabbim sağlıkla kucağına versin inşaallah hep pozitif düşün olur mu yinede bize arada yazmayı unutma darısı Başımıza
Oh süper ya çok sevindim ben düşük yaptığımda kesem uyumlu değildi bu önemli bence dikkat et kendine bol bol dinlen çok sevindim senin adına benimde 10 gün var adetime inşaallah bende bir sürprizle karşılaşırım...çok sağol inşallah darısı tüm isteyenlere dün kontrole gittim 5+1 ile uyumlu kese göründü ama 3 mm hareketli kist var hareketlerine dikkat et dedi yürüyüş yapma ani hareket yapma dedi 24 ocakta Allah nasip ederse kalp atışı için gitçem
inşallah güzel heberlerini bekliyorum yazarsan sevinirimOh süper ya çok sevindim ben düşük yaptığımda kesem uyumlu değildi bu önemli bence dikkat et kendine bol bol dinlen çok sevindim senin adına benimde 10 gün var adetime inşaallah bende bir sürprizle karşılaşırım...
Kızlar merhaba. Adet olmama 6 gün var ve beklemek beni çıldırtıyor. 3 aydır korunmuyoruz ve bebek istiyoruz. Belirtilerimi yazayım hamile olanlar yol göstersin lütfennnn!!
*sabahları kalktığımda midem acayip ekşiyor.
*iştahım çok açıldı
*akşamları acayip uykum geliyor ama gece olunca uyuyamıyorum
*burnumun acı arada çok kaşınıyor
*yüzümde sivilceler çıktı
* akıntım var (beyaz)
Tabi bunlar paikolojıkte olabilir. Deneyimlilerin cvplarını bekliyorum