• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kimysal gebelikten sonra gecikme ya da hamilelik

Oyle tabiki cnm ama adetin baya gecmis biz acele ettigmz icn kimyasali bildk blki adetimizin gecmsini bklesek bilmeyecktk hc
bi yandan da diyorum ki iyiki öğrenmişim hiç gebe kalamamıştım sorunumuz mu var niye olmuyo diye düşünüyodum artık ama şükrettim sonra hamd olsun o kadar da olsa gebeliği yaşadım

bi yandan da diyorum ki iyiki öğrenmişim hiç gebe kalamamıştım sorunumuz mu var niye olmuyo diye düşünüyodum artık ama şükrettim sonra hamd olsun o kadar da olsa gebeliği yaşadım
Aynn cnm cok sukur aslinda kimyasal gebelikten sonra vucut daha saglikli yumurtaligi ve spermi secip hamile kaliyormus bu iyi birsey demsti bnm doktorum sagliksizi attn artk dedi

anladım canım Allah hepimizin yardımcısı olsun kucaklarımızı doldursun

Benimde 3 düşüğüm var hiç biri birine benzemiyo genetikte çıkmadı kan pıhtılaşması var 4. Kez gebeliğime sevineyim derken buda kimyasal gebelikmiş ne yapacagımı bilemiyorum artık :(

Benimde 3 düşüğüm var hiç biri birine benzemiyo genetikte çıkmadı kan pıhtılaşması var 4. Kez gebeliğime sevineyim derken buda kimyasal gebelikmiş ne yapacagımı bilemiyorum artık :KK43:
Allah yardımcın olsun sende kolay şeyler yaşamamışsın Rabbim kimseye taşıyamacğı yükler vermezmiş inşAllahh sende yakın zaamnda mucizene kavuşursun çifter çifter olur inşallah dualarında sizde olacksınız 😊

Sonuçları aldım canım değerim 10 bin üzeri çıktı yani bayadır gebeymişimm Allah isteyen bekleyen herkese nasip etsin inşAllahh dualarım bu sitedeki bebek bekleyen herkes için
Ayyy cokk sevindm senin adina canim Rabbim sagliklica kucaginiza almayi nasip etsin insallah banada dua edermisin 🎀

Sonuçları aldım canım değerim 10 bin üzeri çıktı yani bayadır gebeymişimm Allah isteyen bekleyen herkese nasip etsin inşAllahh dualarım bu sitedeki bebek bekleyen herkes için
Canım merhaba sanırım kimyasal gebelik sonrası hamile kalmışsın? Bende geçen ay yaşadım hiç adet olmadan mı kaldın acaba bir kaç soru sorsamm çok vaktini almadan🙏🏽🙏🏽🙏🏽

Selam kızlar. Bende geçen ay hamile olduğumu öğrendim ama kimyasal oldu. 24 eylül de kanamam başladı. Dün yine hamile olduğumu öğrendim ama betam 19 cıktı doktorlar çok düşük muhtemelen bu da kimyasal dedi😢

Selam kızlar. Bende geçen ay hamile olduğumu öğrendim ama kimyasal oldu. 24 eylül de kanamam başladı. Dün yine hamile olduğumu öğrendim ama betam 19 cıktı doktorlar çok düşük muhtemelen bu da kimyasal dedi😢
BEnde 24eylğlde kimyasal yaşadım şimdi adetim gecikti beta yükselmiştir inşllah canım

Back