- 8 Mart 2019
- 1.070
- 635
- 73
- 35
Keşke alıp yapsan hem meraktan kurtulursunEvde yok canım almam lazım ama korkuyorumda umutsuzum ama umutluyumda sanki bilemiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Keşke alıp yapsan hem meraktan kurtulursunEvde yok canım almam lazım ama korkuyorumda umutsuzum ama umutluyumda sanki bilemiyorum
Gözün Aydın testin pozitif çok sevindim adına darısı başımıza artık isteyen herkeseAdet olcağım tarihten 1 gün önce başladı
Amin inşallah bol bol dua ettim sizler içindeGözün Aydın testin pozitif çok sevindim adına darısı başımıza artık isteyen herkese
Gebelikle alakası yok yumurtan çatlatlıyodur daha yeni o yüzden senin yerinde olsam o ağrılar varken ilişkiye girerimBende Pazartesi yumurtlama günümdü değerlendirdik o günden beri kasıklarım sızlıyor ağrıyor nedendir acaba
Ama ben ovulasyon testi yapıyorum pazar ve pazartesi çift çizgiydi sonra silikleşti yumurtlamam değil ki olsa anlarım ama kasıklarım sızlıyor yaGeb
Gebelikle alakası yok yumurtan çatlatlıyodur daha yeni o yüzden senin yerinde olsam o ağrılar varken ilişkiye girerim
Tamam yumurtlamanla alakalı gebelikte hemen öyle belirtiler olmuyor gene kaldığım için biliyorum hatta çatlatma iğnesiyle kaldım hiç bir şey olmadı ne göğüslerim acıdı ne uykum geldi o belirtlerin hepsi 6. Hafta başladıAma ben ovulasyon testi yapıyorum pazar ve pazartesi çift çizgiydi sonra silikleşti yumurtlamam değil ki olsa anlarım ama kasıklarım sızlıyor ya
Hangi macundan kullandın adetine kaç gün var senin ??Merhaba aynı belirti bende de var
Sağ göğüs ucumda beyazlıklar var süt carmış gibi ve çok acıyo, akıntım var,kasıklarımda hafif ağrılar oluyo geçiyo benim de çikolata kistim var ve 7 yaşında kızım var kiste rağmen doğal yolla oldu ama 2. Olmuyor maalesef
Geçen ayki adetimle bitkisel macun karışımı kullandım
5 gün önce de doktorum tsh yüksekliğim için 25 mg ilaç verdi ona başladım
Ve adetim gecikti
Gebelik mi
İlacın yan etkisi mi
Karantina stresi mi anlamadım
1hafta gecikirse test yapıcam
Bende bu ay kullandım onu biliyor musun bu ay bende belirti yaşıyorum bekliyorum şuan sen neden hala test yapmıyorsuninstagramda clifebitkiselmacun adında bir site var 2018 de kullanmıştım faydasını gördüm ama o sene çalıştığım için düzenli kullanamamıştım bu sene bi daha deneyeyim dedim 3 gün gecikti adetim
Benim daha pazar gününe kadar adet tarihim var bekliyorum ben yumurtlama gününden beri kasık sızlaması yaşıyorum son iki gündür midem biraz bulanıyor gibi belki de ben öyle olduğunu düşünüyorum ben dış gebelik yaşadım daha önce tekrar olmasından korkuyorum açıkçasıAa ciddi mi
Senin belirtilerin nasıl kaç gün gecikti
Korkuyorum negatif çıkacak diye
5 gündür troid için ilaç kullanıyorum acaba onun da mı yan etkisi diyorum ama ne bileyim kafam çok karışık
İnş hayırlı haberlerimiz olurBenimde yumurtlama günümden beri küçük küçük ağrılar var
İnşaallah sağlıklı bi gebelik yaşarsın
İnşaallah güzel haberlerimizi veririz
Selam ne durumdasın ??Benimde yumurtlama günümden beri küçük küçük ağrılar var
İnşaallah sağlıklı bi gebelik yaşarsın
İnşaallah güzel haberlerimizi veririz
Selam o kadar karmaşığım ki;dün soluk kahverengi lekelenmem oldu bu sabah ta 2 kez pembemsi lekelenme oldu ama nasıl desem çok az silerken farkettim test yaptım negatif çıktı hiç adet belirtim yok anlamadım gittiSelam ne durumdasın ??
Hayır benim pazar ya da pazartesi adet tarihim bende hala bekleyişteyim senin ne zaman adet tarihin ?Selam o kadar karmaşığım ki;dün soluk kahverengi lekelenmem oldu bu sabah ta 2 kez pembemsi lekelenme oldu ama nasıl desem çok az silerken farkettim test yaptım negatif çıktı hiç adet belirtim yok anlamadım gitti
Sen nasılsın cuma günüydü değil mi adet tarihin