• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetten 1 hafta önce gebelik belirtileri nelerdir?

Ayn
aynı benm gibi desene ayda yılda bi yumurtluyorum onuda çatlama iğesiyle çağlayıp ilişki öneriyordu doktorm ama ilk deda aşılama yaptırdm Buda tutmaSa tüp bebek yolu görünüyo

Inşaallah tutar yaa Allah yardımcımız olsun güzel haberler aliriz inşallah

Goguslerde hassasiyet
Kasikta sagli sollu batma ve kasinma hissi
Titreyerek usume ataklari
goz beneklerinde buyume
Goguslerde kol altindan gelen ince bi agri

Canm hamilemisin
gecen ay hamıleydım 5 haftalık dustu bunlar vardı daha once de gebelık yasadım 2 defa bende bunlar oluyo bı bıde agresıf oluyorum sınırlenıyorum hemen uzuluyorum anı duygu degısımlerı de belırtı bence

gecen ay hamıleydım 5 haftalık dustu bunlar vardı daha once de gebelık yasadım 2 defa bende bunlar oluyo bı bıde agresıf oluyorum sınırlenıyorum hemen uzuluyorum anı duygu degısımlerı de belırtı bence

Aaa bende son 1 haftadır inanılmaz agresif haller var ama çok hat safhada hiçbişeye tahammülüm yok biri yanımda konuşsa bağırasım geliyo yeter artk sus dinlemek istemiyorum gibi hallere giriyorum. Acaba olabilir mi bebiş bende :(
Bende regl olcam heralde dedim bu kadar gergin olduğum için. Neyse ümitlenmeyeyim ben yinede..

Aaa bende son 1 haftadır inanılmaz agresif haller var ama çok hat safhada hiçbişeye tahammülüm yok biri yanımda konuşsa bağırasım geliyo yeter artk sus dinlemek istemiyorum gibi hallere giriyorum. Acaba olabilir mi bebiş bende :KK43:
Bende regl olcam heralde dedim bu kadar gergin olduğum için. Neyse ümitlenmeyeyim ben yinede..
ümitlenmesen de olabılır sabırla reglını bekle baska seyler dusun

inşllah de bırak gerısını hamılesındır inşallah

Amin canm sağol. Bakalım tedaviye başladık bu ay o yüzden daha heyecanlı oluyo. Neyse bakalım zaten doktor sa bu ay olmazsa bi dahaki ay olur dedi o yüzden biraz daha rahatım. Yoksa da üzülmicem inşaallah :))

Amin canm sağol. Bakalım tedaviye başladık bu ay o yüzden daha heyecanlı oluyo. Neyse bakalım zaten doktor sa bu ay olmazsa bi dahaki ay olur dedi o yüzden biraz daha rahatım. Yoksa da üzülmicem inşaallah :))
olur olur bende adet oluyum baslıyccam tedavıye ben de olur dıye dusunuyorum bu ay

Bendede var gerginlik ağlamk için yer arıyorum sanki ama adet olucam dîye yoruyorum tüm belirtîlere psikolıjıktır diyio geciştiriyorum adetime 4 gün var ama çatlıcam meraktan bu arada hamile olduğunu öğrenenler patlaşsın lütfen. :)

Bendede var gerginlik ağlamk için yer arıyorum sanki ama adet olucam dîye yoruyorum tüm belirtîlere psikolıjıktır diyio geciştiriyorum adetime 4 gün var ama çatlıcam meraktan bu arada hamile olduğunu öğrenenler patlaşsın lütfen. :)

Heh işte aynı ben :KK48: ama o kadar takmıyorum artk

Vala yaa yoksa da insan öğrenip bi sonraki aya çalışmak istiyo yahu :KK66:
İşteee çok sabırsızız oysa benim îçin bikaç gün kaldı dimi unutsam o günler çabucak gecer amaa aklından çıkmıyoki acaba hamilemiyimmmm ??? Bazen evde kendi kendime düşünürken birden karnımı tutarak bağırıyorumm kahkaha atıyorummm ' bebeğimmmm ordamısın ordaysan bi işaret gönder ' yada ' vay kerata vay şimdiden anasını bekleyip üzüyo ' diyorum sonra basıyorum kahkahayı ben ne yapıyorum diye

Back