Bu ay da kimyasal oldu kuzum 6ya düştü değerim bu 4.kimyasal olduBEnde 24eylğlde kimyasal yaşadım şimdi adetim gecikti beta yükselmiştir inşllah canım
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kimysal gebelikten sonra gecikme ya da hamilelik
- Konu Sahibi Ftmth
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- belirti yaşayanlar kimysal gebelik yardım arıyorum
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Hade ya geçmiş olsun canım altında yatan sebep neymiş peki bu 2kimyasalndan sonra araştırılması gerek siye biliyorumBu ay da kimyasal oldu kuzum 6ya düştü değerim bu 4.kimyasal oldu
- 18 Kasım 2019
- 5.186
- 1
- 4.897
- 173
Pıhtılaşma ve kromozom testi yaptırdınız mı ve sigara alkol alışkanlığınız varmı eşiniz veya sizde? Kimyasal gebelik pıhtılaşma kaynaklı veya sperm yumurta kalitesizliği nedenli oluyor genel olarakBu ay da kimyasal oldu kuzum 6ya düştü değerim bu 4.kimyasal oldu
Herşey araştırıldı neden bulunamadı pgt önerdilerHade ya geçmiş olsun canım altında yatan sebep neymiş peki bu 2kimyasalndan sonra araştırılması gerek siye biliyorum
Pıhtılaşma cıktı ama önemsiz genlerde cıktı ama ona ragme oksopar kullaniyorum. Kromozom testleri ikimizinde temiz. Ikimizde alkol ve sigara kullanmıyoruz. Eşimde varikosel vardı sperm kalitesini bozabilir dediler ameliyat oldu 1.5 önce ama değişen bisey olmadi. Yumurta kalitesi için tup bebek denedik kaliteliydi seçelim dediler o da kimyasal oldu malesef. Son çare pgt öneriyorlar bilemiyorum kafam çok karışık.Pıhtılaşma ve kromozom testi yaptırdınız mı ve sigara alkol alışkanlığınız varmı eşiniz veya sizde? Kimyasal gebelik pıhtılaşma kaynaklı veya sperm yumurta kalitesizliği nedenli oluyor genel olarak
Umarım son olur canım benim evladına kavuşursunHerşey araştırıldı neden bulunamadı pgt önerdiler
yaa canım kusuraa bakma yeni giriyorum buraya daha sorunu şimdi cevaplayabildim. ben ağustos ayında kimyasal gebelik yaşadım eylül ayında adet olmadan tekrar hamile olduğumu öğrendim. şimdi 15 haftalığız çok şükür. hep okuyodum bu sitede işte kimyasal gebelikten sonra hiç adet olmadan hamile kaldım fi,lan diye ama hiç inanasım gelmiyodu benim öyle olmaz kesin çok beklerim diyodm ama Rabbim nasip etti. öğrendiğim ilk an yemin ederiimm ne kadar çocuk bekleyen yıllardır uğraşan bütüüüün herkese önce dua ettim çünkü 10 ay bekledim tabi diğer bekleyenlere göre çook az bi süre ama o bile bizi etkilemişken diğer anne adaylarının beklediği süreyi görmezden gelmek mümkün değildi. Allahımmm kimsenin kucağını boş bırakmasın hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsiin inşAllahh.Canım merhaba sanırım kimyasal gebelik sonrası hamile kalmışsın? Bende geçen ay yaşadım hiç adet olmadan mı kaldın acaba bir kaç soru sorsamm çok vaktini almadan
- 20 Ocak 2020
- 444
- 145
- 53
Allah sağlıkla hayırlısıyla kucağına almak nasip etsin yaptığın dua sanki içime işledi bende 3 yıldır bekliyorum 1 kimyasal geçirdim 3 ay geçti ama henüz hamile kalamadım, Rabbim isteyen herkese hayırlısıyla en kısa zamanda nasip etsinyaa canım kusuraa bakma yeni giriyorum buraya daha sorunu şimdi cevaplayabildim. ben ağustos ayında kimyasal gebelik yaşadım eylül ayında adet olmadan tekrar hamile olduğumu öğrendim. şimdi 15 haftalığız çok şükür. hep okuyodum bu sitede işte kimyasal gebelikten sonra hiç adet olmadan hamile kaldım fi,lan diye ama hiç inanasım gelmiyodu benim öyle olmaz kesin çok beklerim diyodm ama Rabbim nasip etti. öğrendiğim ilk an yemin ederiimm ne kadar çocuk bekleyen yıllardır uğraşan bütüüüün herkese önce dua ettim çünkü 10 ay bekledim tabi diğer bekleyenlere göre çook az bi süre ama o bile bizi etkilemişken diğer anne adaylarının beklediği süreyi görmezden gelmek mümkün değildi. Allahımmm kimsenin kucağını boş bırakmasın hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsiin inşAllahh.
- 20 Aralık 2019
- 3.333
- 1
- 2.547
- 83
- 24
Ya çok sevindim sizin adınıza kucağınıza almak da nasip olur inşallah bende tedavi görüyorum bana da dua edermisiniz sonucu öğrenmem için son 1 hafta kaldı lütfenyaa canım kusuraa bakma yeni giriyorum buraya daha sorunu şimdi cevaplayabildim. ben ağustos ayında kimyasal gebelik yaşadım eylül ayında adet olmadan tekrar hamile olduğumu öğrendim. şimdi 15 haftalığız çok şükür. hep okuyodum bu sitede işte kimyasal gebelikten sonra hiç adet olmadan hamile kaldım fi,lan diye ama hiç inanasım gelmiyodu benim öyle olmaz kesin çok beklerim diyodm ama Rabbim nasip etti. öğrendiğim ilk an yemin ederiimm ne kadar çocuk bekleyen yıllardır uğraşan bütüüüün herkese önce dua ettim çünkü 10 ay bekledim tabi diğer bekleyenlere göre çook az bi süre ama o bile bizi etkilemişken diğer anne adaylarının beklediği süreyi görmezden gelmek mümkün değildi. Allahımmm kimsenin kucağını boş bırakmasın hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsiin inşAllahh.
Mesajını gülümseyerek okudum canım inan kii ne mutlu sağlıklı doğumların olsun hayırlısıyla kucağına al inşallah bende çok istiyorum burdaki herkese de dua ediyorum kendimle birlikte inşallah hepimiz mutlu haberler paylaşırız birbirimizle.. Ben bu konuyu açtıktan sonra regl oldum yani kimyasalın üzerine iki kere regl oldum toplamda bu ayda 9 gün kaldı reglime bakalım bekliyorum Bana da dua et olur muuyaa canım kusuraa bakma yeni giriyorum buraya daha sorunu şimdi cevaplayabildim. ben ağustos ayında kimyasal gebelik yaşadım eylül ayında adet olmadan tekrar hamile olduğumu öğrendim. şimdi 15 haftalığız çok şükür. hep okuyodum bu sitede işte kimyasal gebelikten sonra hiç adet olmadan hamile kaldım fi,lan diye ama hiç inanasım gelmiyodu benim öyle olmaz kesin çok beklerim diyodm ama Rabbim nasip etti. öğrendiğim ilk an yemin ederiimm ne kadar çocuk bekleyen yıllardır uğraşan bütüüüün herkese önce dua ettim çünkü 10 ay bekledim tabi diğer bekleyenlere göre çook az bi süre ama o bile bizi etkilemişken diğer anne adaylarının beklediği süreyi görmezden gelmek mümkün değildi. Allahımmm kimsenin kucağını boş bırakmasın hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsiin inşAllahh.
İnşallah güzel haberler alırsın canım benimde 9 gün kaldıYa çok sevindim sizin adınıza kucağınıza almak da nasip olur inşallah bende tedavi görüyorum bana da dua edermisiniz sonucu öğrenmem için son 1 hafta kaldı lütfen
- 20 Aralık 2019
- 3.333
- 1
- 2.547
- 83
- 24
İnş sende bende güzel haberler alırızİnşallah güzel haberler alırsın canım benimde 9 gün kaldı
Merhabalar canım çok erken yaptırmışsın reglini bekle bence olsa bile şuan çıkması için çok erkenMrb arkadaslar adetime 8 gun var bugün betahcg kan testi yaptirdim. <0.2 çıktı. Erken mi yaptırdım acaba.
amiiinnn inanın bütün kalbimle ediyorum dualarımı kendim için nası istiyosam herkes içinde öyle istiyorumm Allahımm gönlüne göre versin inşAllaahh :)Allah sağlıkla hayırlısıyla kucağına almak nasip etsin yaptığın dua sanki içime işledi bende 3 yıldır bekliyorum 1 kimyasal geçirdim 3 ay geçti ama henüz hamile kalamadım, Rabbim isteyen herkese hayırlısıyla en kısa zamanda nasip etsin
Allahh gönlüne göre versin hayırlı haberlerini duyalım bize de söyle lütfen herkes birgün mucizesine kavuşacak buna canı gönülden inanıyorumm :)Ya çok sevindim sizin adınıza kucağınıza almak da nasip olur inşallah bende tedavi görüyorum bana da dua edermisiniz sonucu öğrenmem için son 1 hafta kaldı lütfen
- 20 Aralık 2019
- 3.333
- 1
- 2.547
- 83
- 24
Güzel sonuç alırsam inşallah söylicemAllahh gönlüne göre versin hayırlı haberlerini duyalım bize de söyle lütfen herkes birgün mucizesine kavuşacak buna canı gönülden inanıyorumm :)
güzel duaların için çok teşekkürr ederiimm canımmm.hiç umudunu kaybetme dua ederizz bol bol her şey çok güzel olacak öyle düşüün. inşallah bu ay güzel haberler alırsın bize de verirsiin :)Mesajını gülümseyerek okudum canım inan kii ne mutlu sağlıklı doğumların olsun hayırlısıyla kucağına al inşallah bende çok istiyorum burdaki herkese de dua ediyorum kendimle birlikte inşallah hepimiz mutlu haberler paylaşırız birbirimizle.. Ben bu konuyu açtıktan sonra regl oldum yani kimyasalın üzerine iki kere regl oldum toplamda bu ayda 9 gün kaldı reglime bakalım bekliyorum Bana da dua et olur muu