İşteee çok sabırsızız oysa benim îçin bikaç gün kaldı dimi unutsam o günler çabucak gecer amaa aklından çıkmıyoki acaba hamilemiyimmmm ??? Bazen evde kendi kendime düşünürken birden karnımı tutarak bağırıyorumm kahkaha atıyorummm ' bebeğimmmm ordamısın ordaysan bi işaret gönder ' yada ' vay kerata vay şimdiden anasını bekleyip üzüyo ' diyorum sonra basıyorum kahkahayı ben ne yapıyorum diye
Kovayım bende artık ruh hastası olduğumu düşünmeye başlamıştım . Yanlı değilmişimKız senin burcun ne bu ne benzerlik böyle
Kovayım bende artık ruh hastası olduğumu düşünmeye başlamıştım . Yanlı değilmişim
işte buna çok sevindimYok yok değilsin ben dahil daha bi sürü varmerak etme yani
Ya bugün bende ne kramp ne mide bulantısı hiçbirşey yoktu sadece adet olucakmışsın gibî olurya ahan dedim adet olucam onun dışında çok afedersiniz gazım çok var ve dün gece adet olmadan önce hani böylr çok hafif lekelenirizde sonra adet oluruz ya baktım öyleydi ama devamı gelmedi bende anlamadım:Benim iki çocuğum da idararimda infeksiyon oldu ve 6 gününüz varsa hani adete yakın kala hafif kramplar oluyor ya eğer hamile olduğunuzda o kramplar karın ağrısı falan hiç olmuyor bende böyleydi.
Mide bulantısı şimdi başlamaz hamileliğin 6 ıncı 7 inci haftasında başlıyor daha adetin ortalama 28 gün sürüyor adetin geldiği gün den başla saymaya 12.inci gününe kadar mesela bugün mü adetin başladı bugün başlarsın saymaya 12 gün sonra cinsel ilişkiye girersiniz iki gün üst üste yani 15 inci gününe kadar çoğu kadınlarda yumurtlama oluyor ve yumurtlamaya yakın ilişkiye girerseniz hamile olma ihtimali çok yüksekYa bugün bende ne kramp ne mide bulantısı hiçbirşey yoktu sadece adet olucakmışsın gibî olurya ahan dedim adet olucam onun dışında çok afedersiniz gazım çok var ve dün gece adet olmadan önce hani böylr çok hafif lekelenirizde sonra adet oluruz ya baktım öyleydi ama devamı gelmedi bende anlamadım:
Bu ay yumurtlama günlerimde oldu bişeyler. Ayın sonunda en geç 1 inde adet olmama gerekiyor. Off hiç umudum yokMide bulantısı şimdi başlamaz hamileliğin 6 ıncı 7 inci haftasında başlıyor daha adetin ortalama 28 gün sürüyor adetin geldiği gün den başla saymaya 12.inci gününe kadar mesela bugün mü adetin başladı bugün başlarsın saymaya 12 gün sonra cinsel ilişkiye girersiniz iki gün üst üste yani 15 inci gününe kadar çoğu kadınlarda yumurtlama oluyor ve yumurtlamaya yakın ilişkiye girerseniz hamile olma ihtimali çok yüksek
Ayni zamana denk geliyor adetimiz, benim de olmayacak gibi geliyor sanki mucize cocugumun olmasi puff filmlerde dizilerde birt diye hamile kalio millet valla sinirim bozuluyor cok kolaydi hamile kalmasi sankiBu ay yumurtlama günlerimde oldu bişeyler. Ayın sonunda en geç 1 inde adet olmama gerekiyor. Off hiç umudum yok
ayyy gercekten ya ne sinir oluyorum yaAyni zamana denk geliyor adetimiz, benim de olmayacak gibi geliyor sanki mucize cocugumun olmasi puff filmlerde dizilerde birt diye hamile kalio millet valla sinirim bozuluyor cok kolaydi hamile kalmasi sanki
canım ben adetime 5 gün kala kan testi yaptırmıştım negatif çıktı adetim 3 gün geçti tekrar yaptım pozitif çıktı bekle bencecanım benimde 6 günüm var sürekli idrara çıkıyorum enfeksiyon olduğunu düşünüyorum eşim bu gün tutturdu hamilelik belirtiside olabilir diye içime kurt düşürdü:)enfeksyonsa antibiyotik kullanmam gerekiyor yarın kan testi yaptırmayı düşünüyorum beklemek istemiyorsan sende yaptırabilirsin
Goguslerde hassasiyet
Kasikta sagli sollu batma ve kasinma hissi
Titreyerek usume ataklari
goz beneklerinde buyume
Goguslerde kol altindan gelen ince bi agri
Hamile olabilirsingöz beneği hariç diğer şeyler bende de var ya.
kasıklarımda ağrı var. göğüslerde de sanki içerden çekiyolar böyle değişik bir ağrı ve kol altından geliyor gibi hissediyorum.
adetime de daha bir hafta varbekleyeceğiz mecbur.
evet benimde ayaklarım donuyor ( ama öncedendeauaklarım üşürdü)idrara sık çıkma yok yani günde 3-4 kere bu normalmi bilmiyorum ama baş dönmesi yok adet olucakmışım gibi karnım ağrıyo. Benimdr adet olmadan önce cildim bozulur ama bu kadarda hiç bozulmamıştı buda kıştandır diyorum . ;(Benim en belirgin belirtim ayaklarım çok üşümeye başladı sanki buz gibi olmuştu iki hamileliğimde de öyle anladım birde idrara sık Çıkma baş Dönmesi kasık aürısı adette de oluyor ama batma hamilelikte oluyor sizilcelerim adet olacaksam çıkar bende hamileykenok pürüzsüz cildim oldu ama çok soluk tu umarım yardımcı olabilmişdir
Insan kendisin i dinlemeye başladı mı herşeyi belirti sanıyor bazen ama ben beklemediğim bir anda hamile kaldığım için belirtileri çok bariz hissetmiştimevet benimde ayaklarım donuyor ( ama öncedendeauaklarım üşürdü)idrara sık çıkma yok yani günde 3-4 kere bu normalmi bilmiyorum ama baş dönmesi yok adet olucakmışım gibi karnım ağrıyo. Benimdr adet olmadan önce cildim bozulur ama bu kadarda hiç bozulmamıştı buda kıştandır diyorum . ;(
Insan kendisin i dinlemeye başladı mı herşeyi belirti sanıyor bazen ama ben beklemediğim bir anda hamile kaldığım için belirtileri çok bariz hissetmiştim
Aynen öylee kesinlikle katılıyorum istîyorum ya kendimi dinliyorum ve öyle hissediyorum psikolojık işteInsan kendisin i dinlemeye başladı mı herşeyi belirti sanıyor bazen ama ben beklemediğim bir anda hamile kaldığım için belirtileri çok bariz hissetmiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?