Adetten 1 hafta önce gebelik belirtileri nelerdir?

Kız senin burcun ne bu ne benzerlik böyle

Benim iki çocuğum da idararimda infeksiyon oldu ve 6 gününüz varsa hani adete yakın kala hafif kramplar oluyor ya eğer hamile olduğunuzda o kramplar karın ağrısı falan hiç olmuyor bende böyleydi.

Benim iki çocuğum da idararimda infeksiyon oldu ve 6 gününüz varsa hani adete yakın kala hafif kramplar oluyor ya eğer hamile olduğunuzda o kramplar karın ağrısı falan hiç olmuyor bende böyleydi.
Ya bugün bende ne kramp ne mide bulantısı hiçbirşey yoktu sadece adet olucakmışsın gibî olurya ahan dedim adet olucam onun dışında çok afedersiniz gazım çok var ve dün gece adet olmadan önce hani böylr çok hafif lekelenirizde sonra adet oluruz ya baktım öyleydi ama devamı gelmedi bende anlamadım:

Elimden geldigince kaptirmamaya calisiyorum kendini ama her ay ayni husran oluyor maalesef bu ay oldugu g8bi olmamisti hic ama hayirlisi bakalim.. doktora gittim iki ay once hashimato hastasiyim ben zaten kullandigim ilqc az gelkis tiroid seviyem dusmus o da prolaktinimi yukseltmisti ilacimin dozu tekrar ayarlandi folik asit +b12 ye baslatti birde doktorum. Forumda tiroid hastalarinin cogunun cocuk sahibi olmakta zorlandigini okudum Allah im kimseye aratmasin bebek, en hayirli zamanda hayirli yavrular verir insallah hepimize

Mide bulantısı şimdi başlamaz hamileliğin 6 ıncı 7 inci haftasında başlıyor daha adetin ortalama 28 gün sürüyor adetin geldiği gün den başla saymaya 12.inci gününe kadar mesela bugün mü adetin başladı bugün başlarsın saymaya 12 gün sonra cinsel ilişkiye girersiniz iki gün üst üste yani 15 inci gününe kadar çoğu kadınlarda yumurtlama oluyor ve yumurtlamaya yakın ilişkiye girerseniz hamile olma ihtimali çok yüksek

Bu ay yumurtlama günlerimde oldu bişeyler. Ayın sonunda en geç 1 inde adet olmama gerekiyor. Off hiç umudum yok

Bu ay yumurtlama günlerimde oldu bişeyler. Ayın sonunda en geç 1 inde adet olmama gerekiyor. Off hiç umudum yok
Ayni zamana denk geliyor adetimiz, benim de olmayacak gibi geliyor sanki mucize cocugumun olmasi puff filmlerde dizilerde birt diye hamile kalio millet valla sinirim bozuluyor cok kolaydi hamile kalmasi sanki

["smyygrs, post: 38526902, member: 643563"]Ya bugün bende ne kramp ne mide bulantısı hiçbirşey yoktu sadece adet olucakmışsın gibî olurya ahan dedim adet olucam onun dışında çok afedersiniz gazım çok var ve dün gece adet olmadan önce hani böylr çok hafif lekelenirizde sonra adet oluruz ya baktım öyleydi ama devamı gelmedi bende anlamadım:[/QUOTE]
Ayni zamana denk geliyor adetimiz, benim de olmayacak gibi geliyor sanki mucize cocugumun olmasi puff filmlerde dizilerde birt diye hamile kalio millet valla sinirim bozuluyor cok kolaydi hamile kalmasi sanki
ayyy gercekten ya ne sinir oluyorum ya

canım ben adetime 5 gün kala kan testi yaptırmıştım negatif çıktı adetim 3 gün geçti tekrar yaptım pozitif çıktı bekle bence

Goguslerde hassasiyet
Kasikta sagli sollu batma ve kasinma hissi
Titreyerek usume ataklari
goz beneklerinde buyume
Goguslerde kol altindan gelen ince bi agri

göz beneği hariç diğer şeyler bende de var ya.
kasıklarımda ağrı var. göğüslerde de sanki içerden çekiyolar böyle değişik bir ağrı ve kol altından geliyor gibi hissediyorum.
adetime de daha bir hafta var bekleyeceğiz mecbur.

Hamile olabilirsin

Benim en belirgin belirtim ayaklarım çok üşümeye başladı sanki buz gibi olmuştu iki hamileliğimde de öyle anladım birde idrara sık Çıkma baş Dönmesi kasık aürısı adette de oluyor ama batma hamilelikte oluyor sizilcelerim adet olacaksam çıkar bende hamileykenok pürüzsüz cildim oldu ama çok soluk tu umarım yardımcı olabilmişdir

evet benimde ayaklarım donuyor ( ama öncedendeauaklarım üşürdü)idrara sık çıkma yok yani günde 3-4 kere bu normalmi bilmiyorum ama baş dönmesi yok adet olucakmışım gibi karnım ağrıyo. Benimdr adet olmadan önce cildim bozulur ama bu kadarda hiç bozulmamıştı buda kıştandır diyorum . ;(

Insan kendisin i dinlemeye başladı mı herşeyi belirti sanıyor bazen ama ben beklemediğim bir anda hamile kaldığım için belirtileri çok bariz hissetmiştim

Insan kendisin i dinlemeye başladı mı herşeyi belirti sanıyor bazen ama ben beklemediğim bir anda hamile kaldığım için belirtileri çok bariz hissetmiştim
Aynen öylee kesinlikle katılıyorum istîyorum ya kendimi dinliyorum ve öyle hissediyorum psikolojık işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…