Adetten 1 hafta önce gebelik belirtileri nelerdir?

smyygrs

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2014
208
56
38
35
Kızlar merhaba. Adet olmama 6 gün var ve beklemek beni çıldırtıyor. 3 aydır korunmuyoruz ve bebek istiyoruz. Belirtilerimi yazayım hamile olanlar yol göstersin lütfennnn!!
*sabahları kalktığımda midem acayip ekşiyor.
*iştahım çok açıldı
*akşamları acayip uykum geliyor ama gece olunca uyuyamıyorum
*burnumun acı arada çok kaşınıyor
*yüzümde sivilceler çıktı
* akıntım var (beyaz)
Tabi bunlar paikolojıkte olabilir. Deneyimlilerin cvplarını bekliyorum

canım benimde 6 günüm var sürekli idrara çıkıyorum enfeksiyon olduğunu düşünüyorum eşim bu gün tutturdu hamilelik belirtiside olabilir diye içime kurt düşürdü:)enfeksyonsa antibiyotik kullanmam gerekiyor yarın kan testi yaptırmayı düşünüyorum beklemek istemiyorsan sende yaptırabilirsin

Aklıma geldi ama döllenme geç olduysa kan testinde de çıkmaz diyorlar negatifse eğer sonuç üzülürüm çok (

selam kızlar benimde reglime 8 günüm var ama bel ağrım aşırı ara ara baş dönmesi ve bulantım oluyo ama henüz erken diye kan testi de yaptırmadım ne yapmam lazım sizce?

Ya benmde 5 gün var konuyu görünce hemen atladım zor tutuyorum kendimi test yapmamak için ama aslında cesaret de edemiyorum
Bende aşırı bi agresiflik söz konusu o yüzden regl olcam heralde diyorum umutlanmamaya çalışıyorum. Ayrıca dün sabah 11 den gece yatana kadar sağ göğsümün ucu çok sızladı yani nası diyim böyle çay kaşığını ateşte ısıtmışsın da ucuna basmışsın gibi enteresan bişey oldu. Sonra sol tarafa attı gece. Bide karnım şişiyo kasıklarımda çook hafif regl öncesi olan ağrılar var. Inşaallah hamileyizdir yaa 20 aydır olmuyo hayırlı haberler alırız inşaallah...

inşallah tatlım stresten test yapmıyorum 8 aylık evliyim ama bebeğim olsun istiyorum eşim de bende gün sayyoruz

selam kızlar benimde reglime 8 günüm var ama bel ağrım aşırı ara ara baş dönmesi ve bulantım oluyo ama henüz erken diye kan testi de yaptırmadım ne yapmam lazım sizce?
Hiçbişey malesef kimisi adetten önce hiçbir belirti olmaz diyo kimisi olur diyo benimde kafam karıştı ama malesef adet gecikmesini beklemekten başka çaremiz yok sanırım adetime beş gün kaldı kızlar bu arada dün gece tuhaf bişey oldu daha önce olmamıştı hiç . Hani adet olurken en başında böyle çok hafif bir lekelenme olurda biraz zaman sonra adet oluruz ya aynı onun gibi bi lekelenme vardı ama şimdi hiçbirşey yok sizce bu ne?

Ya işte
bendede belirtiler var ama psikolojiktir diyorum çok fazla düşünüp stres yapmamak lazım yoksa sonuç hüsran oluyo ama elimdenden biley gelmiyor

TÜM BELİRTİLERİMİZ aynı benmde sadece göğsümde bahsettiğin tarzda sızlama oluverdi kasıgımada adet olucakmısım gibi agrı girip cıkıyo dün cok oldu bguun gecti kasık agrısı bu arada aşılamamın 9.günü bugun benmde 5 gün kalıyo BEKLENMEYEN adet taRİHİME

YERLEŞME KANAMASIDIR CNM adetine 1 hafta varken gelen kanama lekelenme yerleşme kanamasıdır çünkü bebek tutup yerleşmeye basladıgnda adetten 1 hafta önceye denk geliyo

Ayy inşallah hamilesindir yaaa :) öyleyse öğrendikten sonra mutlaka yaz buraya lütfen paylaş bizimle :)

YERLEŞME KANAMASIDIR CNM adetine 1 hafta varken gelen kanama lekelenme yerleşme kanamasıdır çünkü bebek tutup yerleşmeye basladıgnda adetten 1 hafta önceye denk geliyo
Ayyy bu yazını okudum kalbim yerinden çıkacak sandımmmmmm :) öylemidir gercekten :) ya ben hiç ihtimal vermiyorum sanki olmaz gibi yani ne bileyimmm offf çok heyecanlandımmmmmm

Hımm sen aşılama mı oldun canm? Bana çatlatma iğnesi yapıldı. 12. gün bugün bakalım inşallah tutmuştur seninde benmde...

Merhabalarr, ben de şubat ayından beri korunmuyorum henüz bebeğimiz olmadı her ay forumda yorum okumak gnelde moralimi bozsa da vazgeçemiyorum :) ilk defa yazıyorum foruma ve yardımlarınızı bekliyorum. bu ay 12. günümde sol yumurtalıkta acayip bir ağrı oluştu ve akıntıma karısmıs birkaç damla kan geldi yumurtladıgımı hissettim. bir gün sonra iki gün süren kötü kokulu bi akıntım oldu , o geçtikten sonra yine kasıklarım agrımaya basladı hasta olacakmısım gibi acaba enfeksiyon mu dedim ama göğüslerim de agrımaya basladı agrıyla beraber normalde genellikle her adet öncesi yasarım bu belirtileri ama adetime 4-5 gün kala olur bu sefer 10 gün önceden basladı.. acaba bunlar gebelik belirtisi olabilir mii düşüncelerinizi bekliyorum bana da yardım edinnnnnn lütfennnn

Rabbim hepimizin yardımcısı olsun hepimiz aynıymışız domtora gitmedinizmi? Gebelik olabiliyomuş ama psikolojıkmış çogu

Hımm sen aşılama mı oldun canm? Bana çatlatma iğnesi yapıldı. 12. gün bugün bakalım inşallah tutmuştur seninde benmde...
Evet Canm bu ay ilk defa aşılama yapıldı ama 16aydır bebek için ugrasıyorm daha önce bende aşılamasıZ yumurta takibi yaptırdm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…