Merhaba arkadaslar...bende 13.02 de kürtaj oldum bebeğimin 7/8 haftalarda kalbi durdu
ilk gebeligimdi...kürtajdan 29 gün sonra adetim geldi 7 gün sürdü ve cok kan kaybettim daha hic bu kadar kan kaybetmemisdim
ama kürtajdan sonra normalmis...14 martta adet oldum 20 martta bitti ve simdi ikinci adetimi bekliyorum ama gelmedi
buda ister istemez canımı cok SIKIYOR moralimi bozuyor her WC ye gittigimde İNSALLAH gelmisdir diyorum ama yok
kafama cok takdım ondan gelmiyor galiba stress yapdım
10 nisanda bekledım hesabıma göre 10 veya 11 nisan gelmeliydi
hatta 7 ve 8 nisanda kasık agrım da vardı ve sivilcede cıkmısdı yüzümde sevinmisdim adetim geliyor diye ama sivilceler gitti suan hicbir adet belirtisi yok
11 nisanda sabah ben hastaneye gittim doktora dedim adetim gelmesini bekliyorum kürtajdan sonra adet düzensizligi normalmis dedim ama ben bi rahmime bakmanızı istiyorum bi sorun felan varmı diye dedim doktor önce kan aldı gebelik felan varmı diye ben gerci gebelik felan da beklemiyorum öyle bi süpem yok gercı korunmadım ama yani ilk adetimden sonra gribe yakalanmısdım cok hastaydım yani esimlede dogru düygün birlikte olmadıgım iicn gebelik beklemiyorum zaten kandada bisey cıkmadı Beta HCG 2.38 cıkdı rahimdede yumurtalıgımın üzerinde 38 mm Kist oldugunu söyledi ama kötü bisey degil adetiniy gelsin adetle birlikte oda yok olur dedi...ve 10 gün icinde adet olmazsanız tekrar gelin adet söktürücü yazacam dedi...ben adet söktürücü istemiyorum
dogal yoldan adet olmak istiyorum
suan canım cok SIKKIN
ve bu ayda gebelik icin calısmalara baslicakdık
ama adet olamıyorumki...benim gebelikten önce hic adet düzensizligim olmamısdı
hemende gebe kalmısdım
simdi böyle ne olacak
offffffffffff
SERAP seninde 1 düsügün olmus 2 aylık bebegimin kalbi durmusdu yazmısdın degilmi ?? ve simdi yine gebesin hayırlı olsun....ALLAH sag saglim kucagına almayı nasip eder İNSALLAH....sende nasıldı kürtajdan sonra adet düzenin ???