canım kanda çıkmadıysa henüz alttan da baksa bişey göremez. önce kanda çıkıyor. bhcg değerin 1000-1500 olmadan da ultrasonda görünmüyor kese. o yüzden bakmamıştır doktorun. dediği gibi cuma testi tekrarlarsın. adetlerin düzenliyse geç de olsa gelir mutlaka. gelmezse de benim gibi bebek umudun olabilir bence. hemen ilaç içme canım..
canım eşinle aranızın kötü olmasına üzüldüm. çünkü hamileliğin ve öncesinin en büyük destekçisi eşi oluyor insanın. burada herşeyi anlatabilmek, sorularına cevaplar alabilmek, senin durumunda olan başka insanlar da tanımak gerçekten harika. ama kimse eşinin verdiği desteğin yerini tutamaz. aslında bu dönemler en çok alttan alması gereken, bazı durumlarda susması gereken taraf o. çünkü hem adetin gecikmiş onun stresi, hem kanda çıkmamış ne olduğu belirsiz. hormonlar tavan yapıyor falan. ama gel de bunları erkeklere anlat. düz mantık hareket ettiklerinden bizim gelgitlerimizi anlayamıyorlar malesef bazen
canım umarım bebeğin seninledir ve bu gecikmenin sebebi de odur. geç de olsa senin de gelir mucizen benim gibi. isteyen herkes için dua ediyorum allahım bu duygulardan mahrum bırakmasın diye. sen de dualarımdasın canım. kötü düşünmemeye, fazla üzülmemeye çalış. çünkü bundan senden çok, varsa bebeğin etkilenecektir. stres en büyük düşmanımız. ben burdayım, konuşmak istersen, sormak istersen çekinme hiç..