- 6 Mart 2013
- 750
- 72
- Konu Sahibi serapbebekistiyo
Cok sevindim cnm rbbm kucagina almayi nasip etsin ins .
saol canım darısı başına inşallah. sen naptın?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cok sevindim cnm rbbm kucagina almayi nasip etsin ins .
saol canım darısı başına inşallah. sen naptın?
Amin cnm ilacim bitti iki gun oldu biteli bekliyorm bende. Yanliz goguslerim agiriyo iki gundur. Sanirim olcam adet glb . Bklm bklemedym . Adetmn 3.gunu gel ddi gtcm bu ay rahim filmide cekilcm . İns rbbm banada o duyguyu tattirir.
amin canım aminn, allah hakkımızda hayırlısını versin. umarım bi sorun yoktur herşey normal çıkar tatlım..
İns serapcm ins. Stresliyim bu aralar cok . Esmde askere gtcek agustosda. Beynim iyice doldu . Rhtlatamiyorm kendimi
saol canım aminn. farketmemişim. darısı en kısa zamanda senin de başına inşallah. ovulasyon testinin pozitif olması ne anlama gelir bilmiyorum ama bi gebelik testi alıp denesene evde
canım sendemi farlutal içiyorsun..
Yok bn tarlusal ictim iki gun once btti. Adet olmayi bklyrm suanda.cnm
canım çok ama çok tebrik ederim çok mutlu oldum öncelikle bebişini tez zamanda kucağına alırsın inş...ben kan testi yaptıramadım iş yerinden çıkamadım henüz yarın inş...
Merhaba bayanlar, kendi yaşadığım bir şeyi buraya yazmak istiyorum, belki birilerine faydalı olurum...
Adetimi bir hafta geçtikten sonraya kadar evde neredeyse her gün test yaptım ama hep negatifti. En sonunda doktora gittim, ultrasoda bişey göremedi ve kan verdim. Ancak kan sonucum Bhcg=0,23'tü yani negatif. Doktor stresten veya mevsim dönüşünden kaynaklanabileceğini söyleyerek tarlusal adlı adet söktürücüyü verdi. Ben gene de emin olamadım ve kendiliğinden adet olurum nasılsa diye ilacı kullanmadım.
Kan verdiğimin üzerinden 13 gün daha geçmişti ama ne adet olmuştum ne de evde yaptığım testler pozitif çıkıştı. Acaba başka bir rahatsızlığım olabilir mi diye bile telaşlanmaya başlamıştım. Sat'ımın üzerinden 58, bat'ımın üzerinden ise 20 gün geçtiği gün tekrar evde test yaptım ve negatifi görünce artık başka türlü adet olamıcam diye tarlusalı kullanmaya başladım.
Gene de içim rahat değildi, acaba mı diye düşünmeden duramıyordum ve ertesi gün doktora gittim. Bu arada 2 gündür midem bulanmaya başlamıştı ama ben psikolojiktir diye üstünde durmadım, çünkü adetim geçtiğinden beri hamilelik belirtileri yaşadığımı sanıp test yapıyordum, tabi sonu hüsran
Doktor, ilacın bitti mi dedi, hayır kendiliğinden adet görürüm diye hemen kullanmak istemedim, daha dün başladım ilaca dedim. Ultrasonla baktı, kist yok ama gebelik de yok ilacını kullanmaya devam et dedi. Ama midem bulanıyor ilacı içince dedim, önemli değil sen kullan, ilaç bittikten on gün sonra yine adet görmezsen gel dedi.
Eve dönüş yolunda kendi kendime ya hamileysem, ilaç bebeğe zararlı diye düşünüp içim içimi yiyordum. Doktor değilsin diyordu, testler negatif çıkıyordu ama ben içten içe "ya hamileysem" demekten geri duramıyordum. Son bir kararla yol üzerindeki devlet hatanesine uğrayıp kan verdim. O akşam ve ertesi sabah da ilacı kullanarak toplamda dört adet tarlusal hap içmiş oldum.
Ertesi gün öğleye doğru internetten kan sonucumu gördüğümde şok yaşadım resmen. Bhcg=17,6, sonuç pozitifti. Nasıl olabilir diye aklım almıyordu ama çok sevinmiştim. Tek endişem İlacın bebeğe zarar verip vermeyeceğiydi. Öğleden sonra devlet hastanesine gittim ve doktor değerimin düşük olduğunu, ancak geç döllenme olabileceğini söyledi. Sonucu alıp derhal ilk doktorun yanında aldım soluğu. Bana bu değerin çok düşük olduğunu, sağlıklı bi gebelik olmadığını söyledi. Nasıl yani sonuç pozitif, ilaçtan da 4 tane içmiş oldum deyince de, sen ilaca devam et onun gebeliğe zararı yok, muhtemelen kimyasal gebelik bu, düşük yapacaksın dedi. Ben ağzım açık bi iki laf daha ettim ve tamam ilaca ara ver o zaman cumartesi(3 gün sonra) tekrar kan testi yapalım, sağlıklı bi gebelik olması için değerin 100'ün üzerinde olması lazım, bu kimyasal gebelik zaten o zamana kadar adet görebilirsin, yani düşük yaparsın dedi.
Moralim yerlere indi tabi söylememe gerek yok. Aklımdaki tek düşünce ilacı kullanmıcaktım ve o doktora da birdaha asla gitmicektim. 2 gün önce yaptığım idrar testinin aynısından evde bi kutu daha vardı. Akşam yaptım testi ve ikinci çizgiyi gördüm. Yani idrarda 2 gün önce olmayan bebek ertesi gün kanda, sonraki gün ise idrarda çıkmıştı. Mucize gibi!
Bugün ise dün gördüğüm ikinci çizginin heyecanı ile uyandım. Sabah kan varmı, düşük yaptım mı diye kontrol ettim ama çamaşırım tertemizdi. Bebeğim hala benimle. Bugün kan vericem öğleden sonra, bakalım iki gün içinde değerim yükselmiş mi, ne kadar yükselmiş, bebeğim bana tutunacak mı? Hepsini yaşadıkça görücem tabi buraya da yazıcam.
Bu konuyu negatif çıkınca hemen ümitsizliğe kapılmayın, hemen ilaç kullanmayın ve moralinizi bozmayın diye yazıyorum. Belki sizin de mucizeniz içinizdedir dikkat edesiniz diye yazıyorum. Allah isteyen herkese sağlıklı bebekler, hayırlı evlatlar versin. Her şey nasip kısmet tabi. Bebeğim benimle olacaksa da olmayacaksa da her şey Allah'tan...
canım stres falan yapma. azcık oluruna bırak. her şey allahtan bizim elimizden bişey gelmiyor. o yüzden de beklemekten başka çaremiz yok. canım hakkında hayırlısı tabiki ama eşin de askere gidecekse eğer sen onsuz, hamileliğin en zor zamanlarında yani sonlarında yanında olamayacak, onsuz doğuma gideceksin, küçücük bebekle eşin olmadan uğraşacaksın... onun için de zor aklı hep sizde kalacak, günleri zor geçecek... hakkınızda hayırlısı olsun canım ama belki askerden döndükten sonra daha iyi olabilir sizin için..İns serapcm ins. Stresliyim bu aralar cok . Esmde askere gtcek agustosda. Beynim iyice doldu . Rhtlatamiyorm kendimi
canım benim kasık ve bel ağrım vardı onlarda geçti. yeni yeni göğüs hassasiyetim başladı, bi de karnım çok şiş gazım var. başka da bi şey yok allaha şükür. inşallah herşey yolundadır..amin canım sağolasın.adet olmazsam yapmayı düşünüyorum.senin belirtin varmı?
inşallah önümüzdeki ayda hamiş haberlerini senden alırız canım..kızlar olmadı bu ayda..
....ama calışmalara tabiki devam..
aynı durumdayız cnm bnm de bgn 16.günm gecikmem de testler hep negatif yrn dr a gidicem,ptesi kan verdim 0,15 çıktı dr yrn kesin söktürücü verecek hatta bnde konuyla ilgili topic açmıştım kullansam mı diye şimdi yazdıklarını görünce dr verse de beklesem diyorum ..
canım stres falan yapma. azcık oluruna bırak. her şey allahtan bizim elimizden bişey gelmiyor. o yüzden de beklemekten başka çaremiz yok. canım hakkında hayırlısı tabiki ama eşin de askere gidecekse eğer sen onsuz, hamileliğin en zor zamanlarında yani sonlarında yanında olamayacak, onsuz doğuma gideceksin, küçücük bebekle eşin olmadan uğraşacaksın... onun için de zor aklı hep sizde kalacak, günleri zor geçecek... hakkınızda hayırlısı olsun canım ama belki askerden döndükten sonra daha iyi olabilir sizin için..
evet herkes askerden snr daha ıyı dıyor bende senın gb dusunuyorum cnm. hamılelık konusunda. sımdı bu ay rahım fılmı cekıleyım sonucum ıns temız cıkarsa. bırakcam tedavıyı. hyrlsyla gelsınde ondan snr atrık adam akıllıı tedavı oluruz.
valla canım belli bi periyodla ilişkiye girmediğimiz için bilmiyorum hangisinde oldu. adetlerin düzenli madem bekle bakalım. inşallah hamilesindir. ama değilsen ve bu sefer geciktiyse de bi iki ay içinde hamile haberlerini alıcaz demekki. çünkü adetleri düzenli olan kişinin bozulması vücudun kendini hamileliğe hazırlaması olarak yorumlanıyo. kısa zaman içinde hayırlı haberlerini alacağımıza ben inanıyorum. bak serap demişti dersin :)Bben mevsimdongulerinde bile adet gecikmesi yasamadim ilk defa basima boyle bisi gelio,bnde napsam bilemedim peki ozel oacak ama iliskiden kac gun sonra belli oldu senn,biz en son 20 mart da iliskimiz oldu sat 24 subat bat 27 mart 30-31 gunde bir duzenli adet olurum ben heray bu ay bole olunca napcami bilemedim..
evet herkes askerden snr daha ıyı dıyor bende senın gb dusunuyorum cnm. hamılelık konusunda. sımdı bu ay rahım fılmı cekıleyım sonucum ıns temız cıkarsa. bırakcam tedavıyı. hyrlsyla gelsınde ondan snr atrık adam akıllıı tedavı oluruz.
inşallah temiz çıkar canım hayırlı haberlerini bekliyorum..
Kızlar bugün doktora gittim rahimde kalinlasma var ama test negatif. Doktorun yanina sonuç göstermeye girmedim çünkü söktürucu verecek ama onu da kullanmak istemiyorum beklicem.biraz daha.
valla canım belli bi periyodla ilişkiye girmediğimiz için bilmiyorum hangisinde oldu. adetlerin düzenli madem bekle bakalım. inşallah hamilesindir. ama değilsen ve bu sefer geciktiyse de bi iki ay içinde hamile haberlerini alıcaz demekki. çünkü adetleri düzenli olan kişinin bozulması vücudun kendini hamileliğe hazırlaması olarak yorumlanıyo. kısa zaman içinde hayırlı haberlerini alacağımıza ben inanıyorum. bak serap demişti dersin :)
inşallah temiz çıkar canım hayırlı haberlerini bekliyorum..
Bana alttan baktı canim. Bana da temiz dedi yumurtaliklarinda iyi dedi daha önce başka doktorda hamile kalabilirsiniz demişti. Gecenay kahverengimsi oldu bu ayda böyle doktora gitmekten sıkıldım açıkçası ama madem temiz madem sıkıntı yok madem rahim duvarim kalinlasmis beklerim hiç niyetim yok dışarıdan müdahale etmeye.