!!!Adetiniz geçti ve negatif çıktıysa hemen adet söktürücü kullanmayın!!!

inşallah çok teşekkür ederim. dediğin gibi hiç bir ilaç kullanmayı düşünmüyorum zaten. beni en çok ümitlendiren bu yaşıma kadar yaşamamış olduğum adet gecikmesi olayını yaşamış olmam hemde 7 gün :) bir gelişme olursa paylaşacağım. bizimle kal :KK66:

inşallah gecikmenin sebebi bebektir canım. hayırlı haberlerini bekliyorum. bu arada ben de ctesi gidicem doktora heyecandan ölüyorum. bu 5 gün nasıl geçicek bilmiyorum valla :KK1:

bir haftadır sizi takip edyrm bende mucizemi bekliyorum kızlar Allahm boş bırakmaz inş kucaklarımızı bir kere düşük yaptım :KK43: 7 aydır da beklemedeyiz hiç bişi yok 1 ay önce hstereskopi oldum bi umut ondan sonra belki bebişimiz gelir diye bekliyorum adetlerim düzensiz son adetime geçen ayın 20 si bekleyeceğim artık inş gelmez... Serapçm dua et sen hamişsin hamişlerin duası daha çabk kabul olur inş :KK25::KK25::KK25::KK25::KK25::KK25::KK25:

bir haftadır sizi takip edyrm bende mucizemi bekliyorum kızlar Allahm boş bırakmaz inş kucaklarımızı bir kere düşük yaptım :KK43: 7 aydır da beklemedeyiz hiç bişi yok 1 ay önce hstereskopi oldum bi umut ondan sonra belki bebişimiz gelir diye bekliyorum adetlerim düzensiz son adetime geçen ayın 20 si bekleyeceğim artık inş gelmez... Serapçm dua et sen hamişsin hamişlerin duası daha çabk kabul olur inş :KK25::KK25::KK25::KK25::KK25::KK25::KK25:

ediyorum canım ediyorum merak etme. allah isteyen herkese nasip eder inşallah. en kısa zamanda hepiniz hamile haberlerinizle dönersiniz inşallah canım.. allah sağlıklı bebekler nasip etsin hepimize..

Bben mevsimdongulerinde bile adet gecikmesi yasamadim ilk defa basima boyle bisi gelio,bnde napsam bilemedim:KK43: peki ozel oacak ama iliskiden kac gun sonra belli oldu senn,biz en son 20 mart da iliskimiz oldu sat 24 subat bat 27 mart 30-31 gunde bir duzenli adet olurum ben heray bu ay bole olunca napcami bilemedim..

Kizlar tam 20 gunluk bir gecikmeden sonra normal bi sekikde regli oldum ctesi dr a gitmistim dr tarlusol yszdi ve pztesi basla dedi bgn hapa baslamayi dusunurken bi baktim kirmizilaaaar , neyseki durumum belli oldu 20 gun boyunca gec mi dollendi biseyler var mi yok mu diye beklenekten skilmistim artik darisi diger aylara artik canlar :)

Son düzenleme:
günaydın arkadaslar....coooook sükür bu sabah adetim geldi ayyyyyy nasıl sevindim bilemezsiniz...birgün adetim gelcek diye bu kadar sevinecegime hic inanmazdım :) yalnız cok az kanamam var :KK43: buda beni sasırttı normalde adetimin ilk günlerinde kanamam cok olur ama bu cok az :KK43: ya eski düzenime girmek istiyorum İNSALLAH en kısa zamanda eski düzenime girerim ve tekrar gebe kalmak nasip olur İNSALLAH kürtajdan sonra ilk adetim 29 gün sonra geldi buda 2 adetim ama 34 gün sonra geldi :KK43:

Kizlar tam 20 gunluk bir gecikmeden sonra normal bi sekikde regli oldum ctesi dr a gitmistim dr tarlusol yszdi ve pztesi basla dedi bgn hapa baslamayi dusunurken bi baktim kirmizilaaaar , neyseki durumum belli oldu 20 gun boyunca gec mi dollendi biseyler var mi yok mu diye beklenekten skilmistim artik darisi diger aylara artik canlar :)
ohh en azından için rahatlamıştır canım. önümüzdeki ay hayırlı haberlerle gelirsin inşallah.. bu adet düzeni bozulmaları vücudun kendini hamileliğe hazırlaması olarak yorumlanıyor. :KK66:
günaydın arkadaslar....coooook sükür bu sabah adetim geldi ayyyyyy nasıl sevindim bilemezsiniz...birgün adetim gelcek diye bu kadar sevinecegime hic inanmazdım :) yalnız cok az kanamam var :KK43: buda beni sasırttı normalde adetimin ilk günlerinde kanamam cok olur ama bu cok az :KK43: ya eski düzenime girmek istiyorum İNSALLAH en kısa zamanda eski düzenime girerim ve tekrar gebe kalmak nasip olur İNSALLAH kürtajdan sonra ilk adetim 29 gün sonra geldi buda 2 adetim ama 34 gün sonra geldi :KK43:

canım sana da günaydın. hayırlısı olsun en azından var mı yok mu diye arada kalmıcaksın. kürtajdan sonra belki senin bünyen kendini anca torparlıyordur canım üzülme hiç stres yapmana gerek yok.önemli olan adet olabilmen. kanama olsun ki çalışmalar başlasınn :KK1:

canım cok cok tsk ederim yazdıgın icin....amin canım ALLAH kimseye böyle acıyı birdaha yasatmasın cok kötü bi durum :KK43: ben bebegimin kalbini durdugunu duydugum andan itibaren cok agladım cok sarsıldım :KK43: kürtaja ameliyata giderken agladım hemsireler beni sakinlestirmeye calısdı sonra kürtaj bitmis uyandım basladım devam aglamaya :KK43: cok zordu :KK43: hmmmmmm seninde ilk adetin gec gelmis benim ilk adetim 29 gün sonra geldi demekki ikinci adetim gec gelecek :KK43: ve seninde söyledigin gibi üzüntüden stressden kaynaklanıyor galiba :KK43: ben daha halen o günlerin piskolojısini atlatamadım :KK43: canım ben doktora gittim 11 nisanda hersey normal sadece yumurtalıkda kist olusmus ama oda normal dedi adetle bir gider o dedi...10 gün icinde adet olmazsan tekrar gel adet söktürücü verecem yazacam dedi...ama ben bu ayın sonunu beklicem İNSALLAH ozamana kadar kendiliginden gelir....bakalım canım hayırlısı....ALLAHIM İNSALLAH tez zamanda kucaklarımızı doldurur...sen bundan sonra calısmalara devam etceksin degilmi ??? :) İNSALLAH tez zamanda iyi haberlerini alırız...

AMİN canım benim... ben geçen aydan itibaren başladım çalışmalara aslında şubatta istersen regl bitince başla demişti ama bizim ev taşıma telaşı filan bütün yumurtlama günleri gitti...martta başladık ilk ay olmadı bakalım artık bu ay regl bitsin yine devam edeceğiz... ama Rabbim sağlıkla geleceği zaman nasip etsin canım... ben daha önce ilk ayımda hamile kalmıştım ama mühim olan sağlıkla geleceği zaman..o ufak kist hamileliğinde oluşmuştur bende de var 2-3 mm kadar demişti bu ay gittiğimde yok olmuş demekki geçen ay aadetle gitti korkma ondan..... Rabbim bekletmesin ve sağlıkla kavuştursun hepimizi bebeklerimize..

kızlar 7 günden sonra bende hasta oldum. gecikince bi umut beklemiştim ama olmadı neyse hayırlısı inşallah Allah isteyen herkese nasip etsin..

kızlar 7 günden sonra bende hasta oldum. gecikince bi umut beklemiştim ama olmadı neyse hayırlısı inşallah Allah isteyen herkese nasip etsin..

en azından kendiliğinden oldu bi sıkıntı yok canım. bi dahaki aya hayırlı haberlerini alırız inşallah. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallahh..

merhaba canım öncelikle hayırlı olsun sağlıkla mutlulukla gelsin bebişin :emirbebek:

benimde şubat ayında adetim gecikmişti 1 hafta gecikti evde test yaptım negatif
doktoruma gittim kese yok kan negatif o da hemen tarlusal verdi ama ben de aynı tedirginlikle içmedim
ya bi yanlışlık olduysa diye içim içimi yedi
ama hapı kullanmadım ve martın 19 unda adetim geldi kendiliğinden
hemen ilaç kullanmayı bende sevmiorum
kızlar bu kassas bi konu tamam doktorlar bilir en doğrusunu ama ilaç konusunda temkinli yaklaşmak lasım

bende çocuk çalışmalarına başladım eşimle :KK17:
rabbim isteyen herkese versin sağlıklı bi bebiş :21:

merhaba canım öncelikle hayırlı olsun sağlıkla mutlulukla gelsin bebişin :emirbebek:

benimde şubat ayında adetim gecikmişti 1 hafta gecikti evde test yaptım negatif
doktoruma gittim kese yok kan negatif o da hemen tarlusal verdi ama ben de aynı tedirginlikle içmedim
ya bi yanlışlık olduysa diye içim içimi yedi
ama hapı kullanmadım ve martın 19 unda adetim geldi kendiliğinden
hemen ilaç kullanmayı bende sevmiorum
kızlar bu kassas bi konu tamam doktorlar bilir en doğrusunu ama ilaç konusunda temkinli yaklaşmak lasım

bende çocuk çalışmalarına başladım eşimle :KK17:
rabbim isteyen herkese versin sağlıklı bi bebiş :21:

saol canım amin inşallahh :nazar:
ben de ilaç içmeden kendi kendine olmasını bekledim 2 hafta kadar. ama olmadıkça ve gebelik de yok denince insan çok sinir oluyor. yeni çalışmalara da başlayamıyorsun bebek için. var mı yokmu korkusuyla ilaç içemiyorsun, hareketlerine dikkat ediyorsun. sonra tüm bunlar delice geliyor hamile değilim ama hamile gibi davranıyorum diye. sonra acaba başka bi rahatsızlığım mı var acaba diye kendini yiyorsun. bu geç döllenme çekilir dert değilmiş yani. millet 2 gün gecikmeyle var mı yokmu öğrenip hayatına devam ederken, sen zindan ediyosun. allahım sağlıkla hayırlı zamanda versin inşallah sana ve isteyen herkese.

AMİN canım benim... ben geçen aydan itibaren başladım çalışmalara aslında şubatta istersen regl bitince başla demişti ama bizim ev taşıma telaşı filan bütün yumurtlama günleri gitti...martta başladık ilk ay olmadı bakalım artık bu ay regl bitsin yine devam edeceğiz... ama Rabbim sağlıkla geleceği zaman nasip etsin canım... ben daha önce ilk ayımda hamile kalmıştım ama mühim olan sağlıkla geleceği zaman..o ufak kist hamileliğinde oluşmuştur bende de var 2-3 mm kadar demişti bu ay gittiğimde yok olmuş demekki geçen ay aadetle gitti korkma ondan..... Rabbim bekletmesin ve sağlıkla kavuştursun hepimizi bebeklerimize..

selam canım....bende senin gibi hemen hamile kalmısdım ilk ay korundum zaten dügünden sonra ve zaten 2 hafta esimle bi aradaydık sonra 3 ay ayrı durduk isten dolayı...sonrada aralıkda yine kavusduk :) ve hemen ilk gece hamile kalmısım..ama malesefki bebeğimin kalbi durdu :KK43: canım ama sende 2-3 mm Kist mis bende 38 mm Kist dedi :KK43: seninkinden cok cok büyük :KK43: mayısda 3 adetimi göreyim kan verecem hormonlarıma bakdırcam gitmisken tekrar bakdırayım kist duruyormu eger duruyorsa bence ozaman bi sorun var :KK43: gecen ay ilk adetim gelmeden de vardı o kist adetle gider demislerdi ama gitmedi bu adetten sonra degil öteki adetten sonra gitmezse üzerinde durcam :KK43: canım bu aydan itibaren bende artık calısmalara baslicam :) ama kesin bu ay yumurtlama felan olmazki :KK43: baksene adetim bile cok gec geldi...bence bu ay bisey olmaz ama yinede sansımı denicem :) senin dedigin gibi Rabbim saglıkla gelecegi zaman nasip eder İNSALLAH...ama yinede cok bekletmesin bizleri İNSALLAHHH :)

ohh en azından için rahatlamıştır canım. önümüzdeki ay hayırlı haberlerle gelirsin inşallah.. bu adet düzeni bozulmaları vücudun kendini hamileliğe hazırlaması olarak yorumlanıyor. :KK66:

canım sana da günaydın. hayırlısı olsun en azından var mı yok mu diye arada kalmıcaksın. kürtajdan sonra belki senin bünyen kendini anca torparlıyordur canım üzülme hiç stres yapmana gerek yok.önemli olan adet olabilmen. kanama olsun ki çalışmalar başlasınn :KK1:

canım ben zaten gebelikden süpelenmiyordum yani hayal kırıklıgına ugramadım....ama ALLAH nasip ederse bu ay baslicam calısmalara :) ama adetimin gec gelmesi beni üzdü ve korkuttu :KK43: vede moralimi cok bozdu cünkü bu ay calısmalara baslicam diye planlamısdım dört gözle adetimi bekliyordum ama gec geldi buda simdi beni süpelendırıyo kesin bu ay yumurtlama felan olmaz ayrıca ne zaman yumurtlama zamanım onuda bilemiyorum :KK43: kestiremiyorum simdi :KK43: sonucta normal düzene göre gelmedi :KK43:

done 46 sende bugünmü hasta oldun ?? birdaki aya İNSALLAH ikimizde iyi haberler alırız...ve tabiki tüm istiyen arkadaslarda iyi haberler alır :)

Kızlar doktora gittim baktı kesee göremedi kan testi istedi ve progestan verdi kilo aldığın için de dengen bozulmuş olabilir acil kilo vercen dedi : ((

X