- 6 Mart 2013
- 750
- 72
- Konu Sahibi serapbebekistiyo
Kızlar merhaba...Doktor bana da tarlusal verdi bugün. Okudumkarımdan sonra ne yapacağımı şaşırdım. SAT'ım 23 Şubat ve reglim çok düzenlidir. İlk defa başıma böyle bir gecikme geliyor. Doktor ultrasonda baktı, kese yok dedi, dün kan testi yapıldı, sonuç negatif...İdrar hep negatifti zaten. Doktor da bugün tarlusal verdi.Ne yapiim şimdi? İçmezsem, bir sorun varsa daha da ilerler diye korkuyorum. İçersem ya gebelik varsa.? Belim ağıyor, göğüslerim de şiş ama gelmiyor bir türlü...Bu ayın başında üşütmüştüm, yüksek ateşim falan oldu, antibiyotik kullandım. Ama sonuçta ilk defa antibiyotik kullanmıyorum. Ne yapiim, bi akıl verin n'olur?
Adet belirtilerim var canım. Belim ağrıyor ve göğüslerim şişti ama bir haftadır böyle zaten. Hatta bazen geceleri belim bayağı bir ağrıyor. Bu hafta hep sabaha olacağım diye yattım ama olmadı. Kan testinden başka bir test de istemedi. Bunu iç adetinin 2. ve 3. gününde test yapacağız. Hangi hormonun bu duruma neden olduğuna bakacağız dedi. Bir süre içmeyeyim diyorum hapı ama ne kadar bekleyeyim ki?
Adet belirtilerim var canım. Belim ağrıyor ve göğüslerim şişti ama bir haftadır böyle zaten. Hatta bazen geceleri belim bayağı bir ağrıyor. Bu hafta hep sabaha olacağım diye yattım ama olmadı.
canım bak benim de adetlerim düzenlidir. yani en fazla 2-3 gün geciktiği oldu, çok nadiren de belki hayatımda 2-3 kere falan bir hafta geciktiği oldu. o da mevsimsel veya stresten. antibiyotiğin bebeği nasıl etkileyeceğini veya gebe kalmana engel olup olmayacağını hiç bilmiyorum. ve belirtilerin evet gebelik belirtisi ama adet belirtileri de aynı olduğundan bişey diyemicem. benim durumum çok ender sanırım çünkü geç döllenmede insanlar hep en fazla bir bir buçuk haftadan bahsediyorlar ama benim neredeyse 3 hafta gecikti ve pozitifi anca öyle görebildim. senin batın kaç gün geçti?