- Konu Sahibi serapbebekistiyo
Hayırlısı olsun artik ne diyeyim inş sen hamissindir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlısı olsun artik ne diyeyim inş sen hamissindir
Hamile değilim kızlar maalesef
Hamile değilim kızlar maalesef
Bende bugün akşam üzeri dayanamadım evde bir test daha yaptım...adetim de hala gelmedi ama negatif çıktı..yani kesin ve kesin artık hamile olmadığımı biliyorum..umarm bir an önce regl olurum
gunaydınnn serapcıımmm .... duygucummm ... nasılsınnızz??? kızlar sızden ayrıca bısey rıca edıcem bn pazrtesı rahım fılmı cekılcem nolur dua edın bana cok korkuyorummm....
serapcım bu arada bebısınle sen nslsn ?
Canım sakın üzülme ... pes etmeden denemeye devam edicez .... Allah hayırlısını versin ne zaman hayırlısı olacaksa o zaman gelsin canım...sıkma canını...
canım hayırlısı olsun üzme kendini sakın. allahım ne zaman hayırlısıysa o zmn versin inşallah.
Canım valla bende pek sanmıyorum hamile değilimdir... yani hiç ama hiç zannetmiyorum...sadece kendimi kandırıyorum gibi hissediyorum..yani ne bileyim..çok karışık kuruşuk bir hal aldı...pek bir umudum yok açıkcası...gebelik yoksa da bir an önce adet olmak istiorum...çok yıpratıcı bir süreç...kafayı yedim yani....
Sen en azından bir cesaret daha gittin kan verdin bugün...
Bense hala bekliyorum....
Üzülme tatlm hyrlisi buymuş demekki .rbbm bizede evlat versin ins
Bende bugün akşam üzeri dayanamadım evde bir test daha yaptım...adetim de hala gelmedi ama negatif çıktı..yani kesin ve kesin artık hamile olmadığımı biliyorum..umarm bir an önce regl olurum
Kızlar kırmızı kartı gördüm bugün
duygucum geçmiş olsun canım üzülme. bir dahaki aya inşallah. rahim bebek arıyor sanırım bu kadar gecikti adetin. inşallah hayırlı haberlerle dönersin tatlım..Kızlar kırmızı kartı gördüm bugün
Benim sinirlerim çok bozuldu hala kart görmedim
serapcım seninle pek yazışmıyoruz ama inan seni her gün takip ediyorum hafta sonu diye giremedim sabah baktığımda bebişkonun kalp pıt pıtlarını duyduğunu yazmışsın..
çok ama çok mutlu oldum hayırlısıla sağlıklı sıhatli olur inşAllah..
bugün bende doktora gidicem yumurta takibi için inşAllah çatlamıştır.
seninde dualarını bekliyorum duamdasın sende...
aynen canım tam bir mucize. doktorlar kesinlikle gebelik yok, bu değere göre kimyasal demesine rağmen benim küçük mucizem sadece biraz bekletti annesini ve geç merhaba dedi o kadar. allahıma binlerce şükürler olsun ki şimdilik herşey yolunda gözüküyor dualarım seninle canım en yakın zamanda hamile haberlerini almak dileğiylesenin olayını başından beri takip ediyorum ve bana sanki mucize yaşamışsın gibi geliyo..
içinde bi melek var şu ann:)
inşAllah banada gelicek tamam haber ederim mutlaka canım benim.
ama çok dua et nazardan korusun rabbim....
Allah gonlune gore versın ınsallah
of acıkcası bısey sorucam kac yere yazdım bısey dusunemıyorum sımdı ben 26 martta adet oldum , 16 nısandan ıtıbarende bugune kadar korunmasız bırlıkte olduk
26 gunde dongum dun reglı olmam gerekıyordu olmadım
sımdı test yapsamda ıckmaz bı kac gun oncesınde korunmasız ılıskı oldu mesela sızını gec dollenmemı yanı 8 haftalık hamıle degılsınız deıglmı sımdı?
kusura bakmayın :) damladım konuya
duygucum geçmiş olsun canım üzülme. bir dahaki aya inşallah. rahim bebek arıyor sanırım bu kadar gecikti adetin. inşallah hayırlı haberlerle dönersin tatlım..
tikita kendi kendine stres yapıosun. biraz rahat olabilsen aslında bebek yoksa bile gecikmen hep bundan oluyor. bu hamilelik dşünmeye başlamak kendi başına bir hastalık gerçekten. insanın dengesi düzeni alt üst oluyor