!!!Adetiniz geçti ve negatif çıktıysa hemen adet söktürücü kullanmayın!!!

Dün kesildi akıntım canım sanırım smear testi aldığı için geldi o akıntı progestan kullanıyorum 2 gündür 3 gün kullan bırak dedi. sabah uyanamadim kan veremedim testi adet olmazsam mı yaptirsam diyorum

valla olmamışsın işte cnm ya. yaptırsana bi bakalım ne çıkacak sonuç. ayyy inşş hamilesindirrr.. bu arada bhcg için aç olmana gerek yok canım sabahı beklemene gerek yok yani. şimdi bile verebilirsin.

canım hayırlı olsun rabbim sağlıkla kucağınada almayı nasip etsin rızkı varmış annesini bırakmamışbizlere de dua et canım inşallah bizlerde aynı duyguları tadabiliriz hayırlısıyla...

Canım Merhaba..

Geçen gün burdan yazışmıştık seninle...bilmem hatırlarmısın :)

Ben hala adet olmadım canım..o yarım bıraktığım adet söktürücüyü de içtim yani toplamda 10 tane içmiş oldum.Salı sabahı bitti ilaç ama henüz dediğim gibi adet görmedim..

test yapmışmıydın cnm sen benim de 4 gün var adetme dün geceden beri bacaklarım karnm ağrıyo adet olacakmışım gibi

Tikita kaç gün geçti canim?

Canım SAT 8 MART
yani 10 gün geçti ben geçen hafta perşembe doktora gittim adet söktrücü verdi 10 tane hap içtim bu geçtiğimiz salı sabahı bitti...bekliyorum hala adet olcam diye :S

Benimde sat 8 mart Bat 5 nisandi ayniyiz bende olmadım 28 günde 1 oluyorum bugün14 gün oldu ben adet söktürucu kullanmadım hiç. En son ne zaman test yaptın?

Benimde sat 8 mart Bat 5 nisandi ayniyiz bende olmadım 28 günde 1 oluyorum bugün14 gün oldu ben adet söktürucu kullanmadım hiç. En son ne zaman test yaptın?

Geçen perşembe kanda baktırdım negatif çıktı en son dün evde yaptım yine negatif çıktı...

benim adet döngüm 31 günde geliyor genelde canım..

Gçen hafta kanda negatif çıkınc doktor tavsiyesi ile ilaç içtim...pazar günü de bu topiği görünce şok yaşadım olma ihtimalim vardı çünkü :)

Bende 16 sında prediktor yaptım ama onda da çıkmadı. Bakalim hayırlısi 2 kere de kan baktirdim. Ne yapmayı.düşünüyorsun? Ben 1 hafta daha beklemeye çalışsam diyorum dayanabilirsem

Bende 16 sında prediktor yaptım ama onda da çıkmadı. Bakalim hayırlısi 2 kere de kan baktirdim. Ne yapmayı.düşünüyorsun? Ben 1 hafta daha beklemeye çalışsam diyorum dayanabilirsem

Valla canım şimdi ben ilaç kullandığım için beklicem mecburen zor da olsa beklemem gerek..çünkü kiminde daha ilaç bitmeden adeti geliyor kimindeyse ilaç bittikten 10 gün sonra..o yüzden gidip kan testi yaptırmak istemiyorum şuan için..çünkü üzülüyorum negatif çıkınca...bakalım bir kaç gün daha beklicem eğer gelmezse önümüzdeki hafta bir daha yaparım test ... şuan için böyle düşünüyorum ama inşallah dayanabilirim...insan sabredemiyor biliyorum...

Aynen canim ya dün kana baktirmaya gidiyordum yine tip merkezinin önünden geri döndüm offf ya :'(

Aynen canim ya dün kana baktirmaya gidiyordum yine tip merkezinin önünden geri döndüm offf ya :'(

Canım ya valla seni çok ama çok iyi anlıyorum ..

inan ki adet görsem şimdi gelse üzülmicem en azından başka bir sorunum yokmuş diye şükredicem...yani o duruma geldim...

canım hayırlı olsun rabbim sağlıkla kucağınada almayı nasip etsin rızkı varmış annesini bırakmamışbizlere de dua et canım inşallah bizlerde aynı duyguları tadabiliriz hayırlısıyla...

allah razı olsun canım saol iyi dileklerin için. amin inşallah allahım sağlıkla kucağıma aldığım günleri de nasip eder inşallah. ediyorum cnm sen merak etme, isteyen herkese rabbim hayırlısıyla bu duyguları yaşamayı nasip etsin inşallahhh

hatırladım tabi canım. bittikten sonra 10 gün içinde adet olman lazım normalde. madem içtin ilaçları on gün bekle bakalım. eğer olmazsan kana baktır bakalım inşallah bi süpriz yaşarsın. bu arada 24 tane tarlusal içen arkadaş vardı ya bu ayın 15inde doğum yapmış ve sağlıklıymış bebeği allaha şükür allah hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin canım aminn..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…