- 12 Mayıs 2009
- 900
- 6
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
7 gün var adetime bu ay bi farklı bekleyiş var inş kısmetse.
yumurtlama dönemim boyunca kasık ağrım çok şiddetli idi akıntı var kasık ağrısı hafif mide bulantısı geçen ay devamlı idi ama bişey çıkmadı ona inanmıyorum yani :)
uykusuzluk hali halsizlik ama net başka bişeyde yok çok ümit lemmekde isetmiyorum ama inş bu ay olur
karnımda şişlik ve gaz şikayeti var üşütmektende olabilri ama bilmiyorum tabi
Benim 2 gün geçti kızlar,
Test yaptım 2. çizgi çıktı ama çok tuhaf pembe değildi kirli beyaz bir çizgi bilemiyorum doğrumu?
Belirtilere gelince kasıklarım 2 haftadır batma şeklinde sancıyor,göğüsler şiş,beyaz akıntı yoğun,idrar koyu ve kokulu...İnşallah hamileliktendir
Kızlar merhaba
benim geçen ay adetim 8 inde oldu yani 8 eylülde bir iki gün önceden kahvernegi akıntım başlamıştı.bu ay 5 ekimde adet olmam gerekiyodu hala olmadım.göğüslerimde şişlik var ama normalde daha rahatsız edici olurdu şimdi normal çok fazla değil.ayrıca kasıklarımda fena bi agrı var.birdekoyu sarım bi akıntım var ama jel gibi.sizde hamile olabilrmiyim.kan testi için biraz daha bekleyeyimmi lütfen yardımcı olun.
Kızlar merhaba
benim geçen ay adetim 8 inde oldu yani 8 eylülde bir iki gün önceden kahvernegi akıntım başlamıştı.bu ay 5 ekimde adet olmam gerekiyodu hala olmadım.göğüslerimde şişlik var ama normalde daha rahatsız edici olurdu şimdi normal çok fazla değil.ayrıca kasıklarımda fena bi agrı var.birdekoyu sarım bi akıntım var ama jel gibi.sizde hamile olabilrmiyim.kan testi için biraz daha bekleyeyimmi lütfen yardımcı olun.
Benim 2 gün geçti kızlar,
Test yaptım 2. çizgi çıktı ama çok tuhaf pembe değildi kirli beyaz bir çizgi bilemiyorum doğrumu?
Belirtilere gelince kasıklarım 2 haftadır batma şeklinde sancıyor,göğüsler şiş,beyaz akıntı yoğun,idrar koyu ve kokulu...İnşallah hamileliktendir
Kızlar merhaba