• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

35 günlük bekleyişimin hüsran sonucu
Bu markada bi sorun olabilir mi ? Kullanan var mi bebe time gebelik testini???

Eklentiler

• 20151221_130651.jpg
    20151221_130651.jpg
    37 KB · Görüntüleme: 131
Arkadaslar 7aylik calismam var bu ay ilk ovukasyon testi denedim sat 25kasim ovulasyon 11aralik 16aralik kasigima ilk agri girdi ara ara kasiklarimda batma var bugun test yaptim yok off yaa erken mi ki???

Arkadaslar 7aylik calismam var bu ay ilk ovukasyon testi denedim sat 25kasim ovulasyon 11aralik 16aralik kasigima ilk agri girdi ara ara kasiklarimda batma var bugun test yaptim yok off yaa erken mi ki???
11 aralıkta yumurtladıysan tahmini bat 25aralık olmalı bu durumda test için biraz erken canım

Ovulasyon testinin ismini ve ayrintili bilgi verebilir misin canim.Adetimin basladigi zaman alir hazirlarim onumuzdeki ay icin inss

Tesekkuurr ederimm Cokk heyecanliyimmbu ayyy fark hissediyorumm vucudumu ne zman test yapmaliyimm kiisilik bari bi cizgi gormrk icin
hadi inşallah rabbim gönlüne göre versin canım kaç aydır deniyosunuz?
normalde telefondaki uygulamada adetten3.gün önce pozitif görme olasılığı var ama kesin sonuç için regl gününüzü beklemenizi öneririz yazıyor.çok çok dayanamazsan adetten 3gün önce bi test yap bakalım:)

Dun yaptimm cikmadi offf 7aydir deniuoruz ama bu ayy ovulasyon testiyle gunu yakaladim ayy ayy carsamba yaparim yada persembe asyyy beklemek zorr
benim de bu 7.ayım.. bata son 2 benim de :KK17:
hayırlısı inşallah ama gene kırmızı kart gibi geliyo bakalım nolcak

Canim gecen ay 12sinde yumurtlama olmustu bu ay doktor folik asite baslatti dun 12.gundu hala ovu koyulasmadi acaba ilactan dolayi gec mi yumurtlama olcak ki.
canım benim geçen ay 12. gün olmuştu ovü buay kaçırmayım diye erken yaptım 15 buldu ben bal tarçın kürü yapmıştım ilaç vs yum gününü oynatabiliyor diye duydum

canım benim geçen ay 12. gün olmuştu ovü buay kaçırmayım diye erken yaptım 15 buldu ben bal tarçın kürü yapmıştım ilaç vs yum gününü oynatabiliyor diye duydum
Bal tarcini bende kullandigimda 4 gun gec regl olmustum canim bu ayda vucut ilaca basladi etkisi vardir belki diye dusunuyorum bugun 13.gun hala kizarmadi ama akintim bugun basladi bundan sonra olcak belli ki hayirlisi aksam uzeri yeniden tekrarlayim testi belki kizarir belli olmaz.

Bal tarcini bende kullandigimda 4 gun gec regl olmustum canim bu ayda vucut ilaca basladi etkisi vardir belki diye dusunuyorum bugun 13.gun hala kizarmadi ama akintim bugun basladi bundan sonra olcak belli ki hayirlisi aksam uzeri yeniden tekrarlayim testi belki kizarir belli olmaz.
olabilir, benim ov akıntım 12. gün oldu ama kızarması 15.gün. teste devam et.

Back