- 15 Ağustos 2015
- 15.053
- 7.218
- 248
- 37
kırmızılar gelmeden kesme ümidini inşallah gönlüne göre olur .bugun 3.gün
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kırmızılar gelmeden kesme ümidini inşallah gönlüne göre olur .bugun 3.gün
sanmıyorum canm bi sorun oldugunu eger için rahat etmicekse bi tane daha al yap35 günlük bekleyişimin hüsran sonucu
Bu markada bi sorun olabilir mi ? Kullanan var mi bebe time gebelik testini???
ilk idrarla yap35 günlük bekleyişimin hüsran sonucu
Bu markada bi sorun olabilir mi ? Kullanan var mi bebe time gebelik testini???
ilk idrarla canım sende geç döllenme olabilir.inşallah cnm dediğin gbi bekliyorum ümidimi kesmeden :)
11 aralıkta yumurtladıysan tahmini bat 25aralık olmalı bu durumda test için biraz erken canımArkadaslar 7aylik calismam var bu ay ilk ovukasyon testi denedim sat 25kasim ovulasyon 11aralik 16aralik kasigima ilk agri girdi ara ara kasiklarimda batma var bugun test yaptim yok off yaa erken mi ki???
Tesekkuurr ederimm Cokk heyecanliyimmbu ayyy fark hissediyorumm vucudumu ne zman test yapmaliyimm kiisilik bari bi cizgi gormrk icin11 aralıkta yumurtladıysan tahmini bat 25aralık olmalı bu durumda test için biraz erken canım
hadi inşallah rabbim gönlüne göre versin canım kaç aydır deniyosunuz?Tesekkuurr ederimm Cokk heyecanliyimmbu ayyy fark hissediyorumm vucudumu ne zman test yapmaliyimm kiisilik bari bi cizgi gormrk icin
bi an gözüme hafif kırmızılık var gibi geldi ama yok
benim de bu 7.ayım.. bata son 2 benim deDun yaptimm cikmadi offf 7aydir deniuoruz ama bu ayy ovulasyon testiyle gunu yakaladim ayy ayy carsamba yaparim yada persembe asyyy beklemek zorr
canım benim geçen ay 12. gün olmuştu ovü buay kaçırmayım diye erken yaptım 15 buldu ben bal tarçın kürü yapmıştım ilaç vs yum gününü oynatabiliyor diye duydumCanim gecen ay 12sinde yumurtlama olmustu bu ay doktor folik asite baslatti dun 12.gundu hala ovu koyulasmadi acaba ilactan dolayi gec mi yumurtlama olcak ki.
Benim bat 25 i canım sen olmamışsındır umarımadet oldunmuu ??
Bal tarcini bende kullandigimda 4 gun gec regl olmustum canim bu ayda vucut ilaca basladi etkisi vardir belki diye dusunuyorum bugun 13.gun hala kizarmadi ama akintim bugun basladi bundan sonra olcak belli ki hayirlisi aksam uzeri yeniden tekrarlayim testi belki kizarir belli olmaz.canım benim geçen ay 12. gün olmuştu ovü buay kaçırmayım diye erken yaptım 15 buldu ben bal tarçın kürü yapmıştım ilaç vs yum gününü oynatabiliyor diye duydum
olabilir, benim ov akıntım 12. gün oldu ama kızarması 15.gün. teste devam et.Bal tarcini bende kullandigimda 4 gun gec regl olmustum canim bu ayda vucut ilaca basladi etkisi vardir belki diye dusunuyorum bugun 13.gun hala kizarmadi ama akintim bugun basladi bundan sonra olcak belli ki hayirlisi aksam uzeri yeniden tekrarlayim testi belki kizarir belli olmaz.