• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Caylak gelib hala ogrenmefn ni bn bile nerak ettm yaxilari okurkenskna kdr gelfm hala yazmamissin:))))
:) :) ya bu hamilelik testlerine okadar para harcadımki bi okadarda gözyaşı o yüzden sabredebildiğim kadar ediyim dedim napiim :) birazdan öğle tatiline cıkcaz ozaman son bi kez tuvalete gidicem snrada gdip alcam :)
 
Tamam ogle arasindan sonra gozler caylak gelinde desene:)) merakla bekleniyor olacaksin... Bende ogle arasina cikicam yemegiminyicem hemen buraya gekicem.. İyice seni heycandiralim☺☺☺
 
mrb kızlar...bende beklemedeyim..adetime 5-6 gün var..ayın 26-27sini bekleyen var mı aranızda başka:)
Ben 20sini bekliordm oldum.. Bakalm bu aya kaldi denemeler.. Hayirlisi artik seninkinin vakti simdidir insaallah canim hayirlisi ile...
 
inşallah canımm..ama içime hiç doğmuyor ve hiç bir belirtim de yok..hayırlısı artık..Allah en yakın zamanda nasip eder inşallah hepimizee..
 
inşallah canımm..ama içime hiç doğmuyor ve hiç bir belirtim de yok..hayırlısı artık..Allah en yakın zamanda nasip eder inşallah hepimizee..

İnsaallah canim benim..bende oyleydim umutlandrmadim kendimi dedgim gbide olmqdi zaten gununde hasta oldum.. Bi gun gecse umutlancaktm ama iste demek ki zamani var.. Yiyecek ekmekleri ne zamansa o zaman gelicekler Allah utandirmasin hayirli zamanda hayirli evlatlar versinde gerisi onemli deil.. :)
 
bi an gözüme hafif kırmızılık var gibi geldi ama yok
 

Eklentiler

  • IMG_20151221_125303.jpg
    IMG_20151221_125303.jpg
    11,4 KB · Görüntüleme: 275
Back