- 9 Eylül 2015
- 431
- 443
- 53
olabilir, benim ov akıntım 12. gün oldu ama kızarması 15.gün. teste devam et.
Gun asiri denemeler devam ediyor ama testle isi garantiye almaya calisiyorum folik asitte var bu ay hayirlisi. Insallah seninde olur bu ay :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
olabilir, benim ov akıntım 12. gün oldu ama kızarması 15.gün. teste devam et.
olmadım ama test sonucum negatifBenim bat 25 i canım sen olmamışsındır umarım
ovs gününden sonraki 13. gün de idrarda çıkar varsa daha erken yani..Arkadaslar 7aylik calismam var bu ay ilk ovukasyon testi denedim sat 25kasim ovulasyon 11aralik 16aralik kasigima ilk agri girdi ara ara kasiklarimda batma var bugun test yaptim yok off yaa erken mi ki???
Benim de 25 26mrb kızlar...bende beklemedeyim..adetime 5-6 gün var..ayın 26-27sini bekleyen var mı aranızda başka:)
Bi baktım neler olmuş. Yumurtlama tarihinden eminsen geç döllenme olup olamayacağını tahmin edebilirsin. Negatif olmasına üzüldüm. Kendini kaptırmamalısın ümitlenmemelisin. Tekrar başa dönüp uşraşmak zor biliyorum. Ben artık hiçbir belirtiyi dikkate almıyorum. En önemli belirti adet gecikmesi ama + - 5 gün gecikme de normal. Neyse hala olmadığına göre ihtimal de var. İNŞALLAH HAMİLESİNDİRmalesef negatif
Uygulamanin ismi ne canmhadi inşallah rabbim gönlüne göre versin canım kaç aydır deniyosunuz?
normalde telefondaki uygulamada adetten3.gün önce pozitif görme olasılığı var ama kesin sonuç için regl gününüzü beklemenizi öneririz yazıyor.çok çok dayanamazsan adetten 3gün önce bi test yap bakalım:)
hamilelik canım app storeU
Uygulamanin ismi ne canm
bence bi doktora git canım pco falan var mıSlm kizlar son adet tarihim 26 ekim daha adet olmadm ve sonuc negatif sizce ne yapmaliyim lütfen yardımcı oluuunnn
Ben artk ilac kullanmak istemiyorm esimde izin vermiyor hakli olarak. Sizce farkli bir sekilde veya bitkisel bir sey onerebilirsnz Bu arada pco nebence bi doktora git canım pco falan var mı
canım ben bu konularda biraz eski kafalıyım rabbim bilir herşeyin zamanını ..vakti zamanı gelmeden bülbül bile ötmez yaprak bile kıpırdamazmış ...eğer bi sorun yoksa çok kafaya takmadan beklemek gerekli.sorun varsa da tedaviyi uygulayıp allah'a bırakmak gerek..Ben artk ilac kullanmak istemiyorm esimde izin vermiyor hakli olarak. Sizce farkli bir sekilde veya bitkisel bir sey onerebilirsnz Bu arada pco ne
batımız aynı. ama ben turp gibiyim masallah :) adet belirtimde olmaz zaten. onun harici de bir şey yokkızlar şimdiye kadar hiç bi belirtim yoktu ama bugünden beri midem bulanıyor ve başım hem dönüyor hem ağrıyor..bat 26-27 aralık..çok istediğim için vücudumda kendi oluşturmuş olabilir tabi bunları..ama hafif de olsa bir belirti görmek güzell:)
ınsallah ole olur. kendi adıma pek sanmıyorum ama 10 aydır deniyorum hıcbır sorunumuz yok. bu ay başıma polip çıktıcanım ben vücudumu fazla dinliyorum ondan olabilir..normalde midem hassasdır yediğim bişeyden de olabilir..ama ufak bir belirti gibi hissetmek bile güzell:) bide dilimde ara ara olan bir uyuşukluk var..onun hamilelikle bir ilgisi var mı bilmiyorum..inşallah batımız geldiğinde müjdeli haberlerimizi birbirimize veririz..
inşallahhhhcanım ben vücudumu fazla dinliyorum ondan olabilir..normalde midem hassasdır yediğim bişeyden de olabilir..ama ufak bir belirti gibi hissetmek bile güzell:) bide dilimde ara ara olan bir uyuşukluk var..onun hamilelikle bir ilgisi var mı bilmiyorum..inşallah batımız geldiğinde müjdeli haberlerimizi birbirimize veririz..
bizde 6 aydır deniyoruz canım bizdede sorun yok deniyor..sonradan bişi çıkarsa diye korkuyorum bende..yoksa 1. yada 2. denemesinde olan bir sürü kişi var..ister istemez canını sıkıyor insan:Sınsallah ole olur. kendi adıma pek sanmıyorum ama 10 aydır deniyorum hıcbır sorunumuz yok. bu ay başıma polip çıktı
senin batın ne zaman canım..bir belirtin var mı?:)inşallahhhh
biraz daha koyulaşıp ikisinin aynı koyulukta olduğu gün yumurtan olgunlaşmış demektir.silikleşmeye başladığı gün de yumurtladın demektir.bugünden itivbaren gün aşırı değerlendirebilirsin ..Eki Görüntüle 1724275 arkadaşlar merhaba bu ovulasyon testim. Pozitif mi bu sizce? Yoksa daha koyu mu olması gerek? Yorumlarsanız çok sevinirim.
yarın görebilirsin koyu çizgiyi...koyuya yakın çünkü..bide ne zamanın idrarı ve kaç saatlik idrarla yaptığında önemli..Eki Görüntüle 1724275 arkadaşlar merhaba bu ovulasyon testim. Pozitif mi bu sizce? Yoksa daha koyu mu olması gerek? Yorumlarsanız çok sevinirim.