• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Merhaba kızlar inşallah adet olmaz ve güzel haberi alırsınız :) 4 kasımda histeroskopi oldum ve son adet tarihim 3 aralık 15inde doktora gittim ve bana yumurtlama olmuş dedi yani erken yumurtlama olmuş en erken ne zaman gebelik testi yapılabilir biliyor musunuz? Teşekkürler şimdiden

2-3 gün erken belli olanlar oluyor canım..sende erken yumurladıysan yapabilirsin..adet tarihin ne zaman

bizde 6 aydır deniyoruz canım bizdede sorun yok deniyor..sonradan bişi çıkarsa diye korkuyorum bende..yoksa 1. yada 2. denemesinde olan bir sürü kişi var..ister istemez canını sıkıyor insan:S
ben de polipi bu ay ögrendım. sonradan mı cıktı. hep vardıda önceden gıttıgım dr lar görmedi mi bılmıyorum. agustosta rahim filminde de bir şey cıkmamıstı. :( bilmiyorum dr baska sorun yok. engel oluyor olabilir. alabiliriz dedi. adet olursam eğer bittiğinde gidicem dr a. :(

senin batın ne zaman canım..bir belirtin var mı?:)
bata son 2 canım..
geçen ay belirtileri çok taktığım için bu ay hiç bi belirtiyi sallamıyorum..
regl ve hamilelik belirtileri çok zor ayırt ediliyo ve kişiye göre değişiyo çünkü. beklemedeyim ama gelcek gibi kırmızılar belirtiler onu gösteriyo.hayırlısı inşallah...

bata son 2 canım..
geçen ay belirtileri çok taktığım için bu ay hiç bi belirtiyi sallamıyorum..
regl ve hamilelik belirtileri çok zor ayırt ediliyo ve kişiye göre değişiyo çünkü. beklemedeyim ama gelcek gibi kırmızılar belirtiler onu gösteriyo.hayırlısı inşallah...
gelmez inşallah canımm..bende gelceğini bal gibi biliyorum ama kendimi mutlu ve teselli etcek şeyler arıyorumm..çünkü gerçekten bu durumu çok fazla kafaya takmaya başadımm:( Allah isteyen herkese en yakın zamanda nasip eder inşallah..senin bat daha yakın..ilk güzel haberi senden alırız belkii:)

2 saatlik idrarla yaptım bu testi. Dün de yaptım o da aynı böyleydi. Yalnız ben ovulasyon için kullanmadım gebelik var mı onu öğrenmek için kullandım bunu. Önceki gebeliğimde de ovu testiyle öğrendim. Ayni belirtileri yaşıyorum. O zaman da lekelenmem olmuştu yine öyle oldu...

2-3 gün erken belli olanlar oluyor canım..sende erken yumurladıysan yapabilirsin..adet tarihin ne zaman
Normalde 31 Aralıkta olmam lazım ama 12. gün yumurtlama olmuş sanırım. Bu ay değerlendirebildik o yüzden ümitliyim birde histereskopi sonrası genelde 2. ay gebelik oluyor çok sabırsızlanıyorum o yüzden.

ben de polipi bu ay ögrendım. sonradan mı cıktı. hep vardıda önceden gıttıgım dr lar görmedi mi bılmıyorum. agustosta rahim filminde de bir şey cıkmamıstı. :KK43: bilmiyorum dr baska sorun yok. engel oluyor olabilir. alabiliriz dedi. adet olursam eğer bittiğinde gidicem dr a. :KK43:
bana sadece ulturasonda bakıldı..film çekilmedi bilee..bu ay da olmazsa film isteyeyim bide o zaman:S

gelmez inşallah canımm..bende gelceğini bal gibi biliyorum ama kendimi mutlu ve teselli etcek şeyler arıyorumm..çünkü gerçekten bu durumu çok fazla kafaya takmaya başadımm:KK43: Allah isteyen herkese en yakın zamanda nasip eder inşallah..senin bat daha yakın..ilk güzel haberi senden alırız belkii:)
ah inşalalh canım inşallah.
çok şükür bi problem yok..dr kontrollerim tamam..zamanını bekliyor işte herşey.rabbim nasip edip ol derse önünde hiçbirşey durmaz o yüzden umutsuzluk yok.bu ay olmazsa bi diğer ay olmadı diğer ay rabbim nasip edecek inşallah hepimize.. yüreğini ferah tut ..
ne umutsuzluğa kapıl,ne de kendini belirtilere kaptırıp hayal kırıklığı yaşa.ikisinin ortasını bulmak mesele işte :)

bana sadece ulturasonda bakıldı..film çekilmedi bilee..bu ay da olmazsa film isteyeyim bide o zaman:S
ben de kendim istedim canım. yoksa 1 sene dolmadan yapmıyorlar. ben biraz aceleci davrandım. bir şey varsa çaresıne bakalım dıye. bir sey cıkmadı ıkımızde de ama bebe de yok :KK46:

Fotoyu koymadan yazdım :)
DSC_0463.JPG

Kizlar bat yarin. Test aldim ama bugun yapmiycam kendimi zor tutuyorum. Cunku hic hamile gibi hissetmiyorum. Aldigim test zaten 5 liralik olanlardan yani gecikme olmasi gerekiyomus cikmasi icin. Bu testlerden alip gecikmeden sonucu belli olan var mi acaba biliyor musunuz?

Kizlar bat yarin. Test aldim ama bugun yapmiycam kendimi zor tutuyorum. Cunku hic hamile gibi hissetmiyorum. Aldigim test zaten 5 liralik olanlardan yani gecikme olmasi gerekiyomus cikmasi icin. Bu testlerden alip gecikmeden sonucu belli olan var mi acaba biliyor musunuz?
bu topicten değilim ama ben varım:) adetime 2 gün kala öğrenmiştim ucuz testle

Ben de bu ay ovulasyon testi yaptım.koyu çizgiyi görmeden önceki 2 gün ve takip eden iki gün beraber olduk.Şimdi adetime 4 gün var ve gebelik testinde silik çizgi çıktı.:KK9:ama adet gecikmeden tam da sevinemiyorum kimyasaldır diye

Ben de bu ay ovulasyon testi yaptım.koyu çizgiyi görmeden önceki 2 gün ve takip eden iki gün beraber olduk.Şimdi adetime 4 gün var ve gebelik testinde silik çizgi çıktı.:KK9:ama adet gecikmeden tam da sevinemiyorum kimyasaldır diye
Ay super haber :) erken gebelik testi mi canim peki? Kan tahlili de yaptiracak misin?

Ay super haber :) erken gebelik testi mi canim peki? Kan tahlili de yaptiracak misin?
yok erken gebelik testi değil internetten laboquick ovulasyon testyiye beraber gebelik testi de almıştım.Hatta bu kadar erken göründüğü için emin olamadım şimdi de başka testlerle de denedim onlarda daha belirgin çıktı resmini de ekledim .Kan tahlilini adetim 1 hafta gecikmeden yaptrmak istemiyorum çünkü değerim yükseldimi yükselmedimi diye endişe edip kan tahlili yaptrmam gerekicek devamlı.Kimyasaldır diye korkuyorum çok
IMG_1567.JPG

yok erken gebelik testi değil internetten laboquick ovulasyon testyiye beraber gebelik testi de almıştım.Hatta bu kadar erken göründüğü için emin olamadım şimdi de başka testlerle de denedim onlarda daha belirgin çıktı resmini de ekledim .Kan tahlilini adetim 1 hafta gecikmeden yaptrmak istemiyorum çünkü değerim yükseldimi yükselmedimi diye endişe edip kan tahlili yaptrmam gerekicek devamlı.Kimyasaldır diye korkuyorum çokEki Görüntüle 1724412
Daha once kimyasal mi yasadin? Bebegin guzelce tutunmustur insallah canim guzel haberleri alirsin..

Back