• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

yok daha yapmadım çünkü test dahada kızardı sonra..bitti zaten 8 den beri sabah akşam 30 tane bitirdim 11 günden itibaren de gün aşırı çalıştım gibi bişey..artık hangisine denk geldiyse..
Aynen silindiği gün yaptırsan zaten o iş tamamdır ;) Hadi inşallah beklemeler başlasın :) :KK200::anneadayı:

ya ben dün gece bir sıcaktım bir sıcaktım bir terledimki anlatamam yataga yattm 15 dakka snra su gibiydi sırtım
anlayamadım yani noldugnu adetten önce böle belirti oluyomu bende daha önce hiç olmamıştı

Canım ben adet olacağım zaman öyle su gibi olurum ama inşallah sende hamilelik belirtisi dir :)

Bitti bitiyo canım bugün kontrolüm vardı 6. günüm.. Polip görülmedi rahim temiz derin bir nefes aldım o konuda.. Bir de bu ay artık çok faydası olmaz ama bünyenin ilaca verdiği tepkiyi görmek istiyorum dedi klomen verdi 5 gün kullancam..P. Tesi tekrar kontrole çağırdı :)

Bitti bitiyo canım bugün kontrolüm vardı 6. günüm.. Polip görülmedi rahim temiz derin bir nefes aldım o konuda.. Bir de bu ay artık çok faydası olmaz ama bünyenin ilaca verdiği tepkiyi görmek istiyorum dedi klomen verdi 5 gün kullancam..P. Tesi tekrar kontrole çağırdı :)
İyi iyi yumurtalar uyarır iyi olur şansını arttırır. Durumdan haber verirsin.

Caylak gelib hala ogrenmefn ni bn bile nerak ettm yaxilari okurkenskna kdr gelfm hala yazmamissin:))))

Back