- 13 Ağustos 2014
- 13.041
- 22.230
- 598
Canım demiştim sana kızarır diye :) Bugün nasıl acaba?? Yaptın mı??
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım demiştim sana kızarır diye :) Bugün nasıl acaba?? Yaptın mı??
Benimde yedi ocak ama erken yumurtladım ya üç dört ocak gibi gelir herhaldeCalistim canim takvimdeki yumtma gunume denk geldi.artik bat 3 ocak bekleyecegim.
Birlikte bekleyelim belirtileri paylaşalım
inşallah gelmez de bebiş gelirBenimde yedi ocak ama erken yumurtladım ya üç dört ocak gibi gelir herhalde
yok daha yapmadım çünkü test dahada kızardı sonra..bitti zaten 8 den beri sabah akşam 30 tane bitirdim 11 günden itibaren de gün aşırı çalıştım gibi bişey..artık hangisine denk geldiyse..Canım demiştim sana kızarır diye :) Bugün nasıl acaba?? Yaptın mı??
Aynen silindiği gün yaptırsan zaten o iş tamamdır Hadi inşallah beklemeler başlasın :)yok daha yapmadım çünkü test dahada kızardı sonra..bitti zaten 8 den beri sabah akşam 30 tane bitirdim 11 günden itibaren de gün aşırı çalıştım gibi bişey..artık hangisine denk geldiyse..
ya ben dün gece bir sıcaktım bir sıcaktım bir terledimki anlatamam yataga yattm 15 dakka snra su gibiydi sırtım
anlayamadım yani noldugnu adetten önce böle belirti oluyomu bende daha önce hiç olmamıştı
9. günden 15. güne kadar gün aşırı neredeyse artık hangisine denk geldiyse..Aynen silindiği gün yaptırsan zaten o iş tamamdır Hadi inşallah beklemeler başlasın :)
Bitti bitiyo canım bugün kontrolüm vardı 6. günüm.. Polip görülmedi rahim temiz derin bir nefes aldım o konuda.. Bir de bu ay artık çok faydası olmaz ama bünyenin ilaca verdiği tepkiyi görmek istiyorum dedi klomen verdi 5 gün kullancam..P. Tesi tekrar kontrole çağırdı :)gibigibiyim bittimi reglin?
Kızlar bakın ovuya Eki Görüntüle 1723459
Heyecanla bekliyoruzyapcam şuan iş yerindeyim çıkamıyorumda öğle tatilinde gidip alcam eczane karsı sokakta:)
Kesin hamilesin kızzzz;-)ya ben dün gece bir sıcaktım bir sıcaktım bir terledimki anlatamam yataga yattm 15 dakka snra su gibiydi sırtım
anlayamadım yani noldugnu adetten önce böle belirti oluyomu bende daha önce hiç olmamıştı
ya valla böle şeyler duyunca daha çok heycanlanıyorum sonra üzülmek istemiyoruuuummmm :))Kesin hamilesin kızzzz;-)
İyi iyi yumurtalar uyarır iyi olur şansını arttırır. Durumdan haber verirsin.Bitti bitiyo canım bugün kontrolüm vardı 6. günüm.. Polip görülmedi rahim temiz derin bir nefes aldım o konuda.. Bir de bu ay artık çok faydası olmaz ama bünyenin ilaca verdiği tepkiyi görmek istiyorum dedi klomen verdi 5 gün kullancam..P. Tesi tekrar kontrole çağırdı :)
İnşallah üzülmezsin canım inşallah hamilesindirya valla böle şeyler duyunca daha çok heycanlanıyorum sonra üzülmek istemiyoruuuummmm :))
inşallah ya inşallahhh
evet canım 6. günden 15. güne kadar belirli aralıklarlayunus_ciklet seninki de güzel canım çalıştınız inşallah :)