yumurtlama olduğunda kasık ağrısı ve veya meme hassasiyeti olabilir. benim bir ay ikisi birden oluyor bir ay hiçbiri olmuyor.Kizlar 15. Gunum ama cok kasik agrim var ya acaba adet 10 gunu tutuysa ondands koyu cikma ihtimali varmi
Bence yeni yumurtluyorsun canım senKizlar 15. Gunum ama cok kasik agrim var ya acaba adet 10 gunu tutuysa ondands koyu cikma ihtimali varmi
adet oldunmuu ??günaayydıııınnnnn
Calistim canim takvimdeki yumtma gunume denk geldi.artik bat 3 ocak bekleyecegim.Bence yeni yumurtluyorsun canım sen
Canim sen nasil dayaniyosun yaa ben senin hamile oldugunu dusunuyorum test yap rahatlayalimYa ben hala adet olmadiiiiiiiiiimmm
yapcam şuan iş yerindeyim çıkamıyorumda öğle tatilinde gidip alcam eczane karsı sokakta:)Canim sen nasil dayaniyosun yaa ben senin hamile oldugunu dusunuyorum test yap rahatlayalim
Canim gecen ay 12sinde yumurtlama olmustu bu ay doktor folik asite baslatti dun 12.gundu hala ovu koyulasmadi acaba ilactan dolayi gec mi yumurtlama olcak ki.Gunaydin kizlarr arik bat bekleyecegim 03.01 bekleyen varmi?
yapcam şuan iş yerindeyim çıkamıyorumda öğle tatilinde gidip alcam eczane karsı sokakta:)
beenGunaydin kizlarr arik bat bekleyecegim 03.01 bekleyen varmi?
folik asitin öle bi etkisi olduğunu duymamıstım daha önce sanmıyorum tatlım :)Canim gecen ay 12sinde yumurtlama olmustu bu ay doktor folik asite baslatti dun 12.gundu hala ovu koyulasmadi acaba ilactan dolayi gec mi yumurtlama olcak ki.
Bende adet oncesi usume olur geneldeya ben dün gece bir sıcaktım bir sıcaktım bir terledimki anlatamam yataga yattm 15 dakka snra su gibiydi sırtım
anlayamadım yani noldugnu adetten önce böle belirti oluyomu bende daha önce hiç olmamıştı
O zaman 14unde normal gununde olcak yumurtlama :)folik asitin öle bi etkisi olduğunu duymamıstım daha önce sanmıyorum tatlım :)
valla öğrendiğim gibi size bildiriciğiimm canm ama zaman geçtikçe dahada merak ediyorum :)Ay yakin olsak alir gelirdim test insallah guzel haber verirsin bekliyorum rabbim gonlune gore versin :)
valla öğrendiğim gibi size bildiriciğiimm canm ama zaman geçtikçe dahada merak ediyorum :)
gönülden isteyen bekleyen herkese sağlıkla rabbim versin inşallah canm hepimizin duasını duyup tez vakitte kavuştursun bizi bebişlere :)Insallah rabbim cok bekletmeden kavusmana yardimci olur.
gönülden isteyen bekleyen herkese sağlıkla rabbim versin inşallah canm hepimizin duasını duyup tez vakitte kavuştursun bizi bebişlere :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?