- 9 Kasım 2015
- 5.511
- 5.536
- 198
- 43
Dikkat edemiyorum maalesef ama mesela sabah sivi almadsn kalkiyoruz yinede acik oluyor en cok 10 gun koyu.Cnm üç dört saat sıvı almıyorsun dimi. Oda etkili çıkmamasına
Niye böyle oldu acaba 10. Gün daha koyuydu sanki değil mi?Kizlar bunun pik olacagi falan yok B bebegim seni bekliyorumperihan08 gibigibiyim 14 gun biktim test yapmaktan buay ovs akintimda oldu suan bisey yok yalniz sivi tuketimine dikkat edemiyorum maalesef
Sen hamissin daha durma gitbkan verKizlaaarrr bende hala bisey yokk
Hamile misin kız yoksa test yapmadın mı?Kizlaaarrr bende hala bisey yokk
Baktin mi geriye donuk hic toplu paylasmistim birvkereNiye böyle oldu acaba 10. Gün daha koyuydu sanki değil mi?
Kizlar bunun pik olacagi falan yok B bebegim seni bekliyorumperihan08 gibigibiyim 14 gun biktim test yapmaktan buay ovs akintimda oldu suan bisey yok yalniz sivi tuketimine dikkat edemiyorum maalesef
Cnm bnimde yokkk hayırlısıylaKizlaaarrr bende hala bisey yokk
Baktım canın evet o yüzden dedimBaktin mi geriye donuk hic toplu paylasmistim birvkere
Valla 10 gun bayagi koyuydu belliydi yani sonrs hic okadar koyubolmadi zaten 8.gundrn baslamanin amaci gecen ay 14 gun silikti 15 devoyle bende kacirdim diye erken basladim.ama eger oyleyse 11 gun calism olmustu.Bence senin yumurtlaman oldu çünkü daha koyu olduğu günler olmuştu sanırım şimdi daha silikleşiyor , öyle değilmi
Eger oyleyse 11 gun calismistimBaktım canın evet o yüzden dedim
Ağzın bal yesin emiiiSen hamissin daha durma gitbkan ver
Sen umutlanma arkadaşım. Olursa sevinç olur olmazsa zaten beklemiyordun... üzülmezsin.Bilmiom bende çok merak ediyorum ama bugün yarn dgil eğer olmazsam pazartesi alcam ama olurum heralde umutlanmiorm ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?