- 7 Eylül 2013
- 461
- 580
- 103
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canım çalış hemen
@bebegim seni bekliyorum Kizardi kiz
Kızlar bakın ovuya Eki Görüntüle 1723459
Oh erken yuumurtladin mi tamam buKızlar bakın ovuya Eki Görüntüle 1723459
15 gun testim bitti sanirim ama aomradan koyulasmaya devam ettiHa gayret :)) bugün kaçıncı günündü cnm. Eğer yarında bundan daha koyu olmazsa seninki demekki bu kadar kızarıyor diyeceğiz
15 gun.@bebegim seni bekliyorum Kizardi kiz
Canım bu sabah çlışmıştık 10. Gün bugün daha eeken diye düşünüyordum ben ama yapiyim dedim yinede iyikide yapmışımHadi bakalım seninki tam kıvamında . Dün yada bugün yaptınızmı yani içerde sperm varmı cnm
Evet 10. Günde geldi bakalım inşallah tutar bu ayOh erken yuumurtladin mi tamam bu
Başladım kuzum bu sabah olmuştu yarında iş çıkışı şey ederiz böyle böyle gider sen geç yumurtladın bu ay ancak yunurtluyorsun sanırımperihan08 tam. Basla canim benim testlerimin hic biri bu koyulukta olmadi 15. Gun artik yanliz bisey soyleyecegim solbkasigim cok agriyor.
Canım bu sabah çlışmıştık 10. Gün bugün daha eeken diye düşünüyordum ben ama yapiyim dedim yinede iyikide yapmışım
Olabilir canın 14. Günler çalışıyorduk genelde ovlasyonun faydası oldu ama inşallah tutar yaİyikide yapmışsın bak. Belkide daha önce o yüzden tutturamadın sen. Yarında çalışın ama 24 saat içinde çatlıycak deniyo. Sonrada 24 saat canlı kalıyo. Durmak yok cnm
Evet,15 gun kasigim agriyoo ben gec yumurtladim.bakalim.calisvaz artikBaşladım kuzum bu sabah olmuştu yarında iş çıkışı şey ederiz böyle böyle gider sen geç yumurtladın bu ay ancak yunurtluyorsun sanırım
Canim gunaydin :) kasıklarinda agrin varsa yumurtlama oluyor olabilir. Bazi kadinlarda yumurtlama gununde agrilar batmalar olabiliyormusKizlar 15. Gunum ama cok kasik agrim var ya acaba adet 10 gunu tutuysa ondands koyu cikma ihtimali varmi