• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

ben gittigidiyor dan 35 tl ye 50 adet aldım.
laboquick ve cok sukur onun vesilesiyle hamileyim
ve ilk kez kullandım :)
bu ay mı başlamıştın yoksa ay öyleyse eğer bana iyice umut olacaksın canım.çok zor zamanlar atlattık bu ay.eşime güzel Bi haber vermek istiyorum bu ay.

Bilge Hanım bi de gebelik testi yapın derim eczaneden alıp.
Bunu bende istedim ama 8 aydır benek düşünüyoruz ve heray olumsuz yanıtlar alınca çok üzülüyorum eşimde bu durumu sevmiyor.. O yüzden adetin biraz geçsin öyle yaparız testi dedi zaten.. :( inşallah güzel sonuçlar alırız..

bu ay mı başlamıştın yoksa ay öyleyse eğer bana iyice umut olacaksın canım.çok zor zamanlar atlattık bu ay.eşime güzel Bi haber vermek istiyorum bu ay.

canım Kasım ay 3 kasımda regl oldum 6 kasımda bitti hemen başladım 17.gün pozitif gördük ertesi gün silindi çok şükür tutmuş :) inşallah sendede ise yarar

Kızlar daha önce buraya yazmıştım,adetime az kaldı ama sanırı hamiş değilim diye.Az önce test yaptım,size fotounu yolluyorum,galiba var gibi bir minnoş haa ne dersiniiz?

Eklentiler

• 10406873_10152825367803672_5920109495773407881_n.webp
    10406873_10152825367803672_5920109495773407881_n.webp
    6,6 KB · Görüntüleme: 124
kan testi ile netleştire bilirsin canım bak bu test te değerim 60 çıkmıştı.
Thé
Canım kan testi için korkuyoruz eşim de ben de.Daha yolun başındayız,ya hamiş değilsek hayal kırıklığı olur ve bir dahaki seferlere umutsuz oluruz diye.ama yarın saabah da yapcam daha kırmızı çıkarsa,kan testine kesin gidicem :)

Canım kan testi için korkuyoruz eşim de ben de.Daha yolun başındayız,ya hamiş değilsek hayal kırıklığı olur ve bir dahaki seferlere umutsuz oluruz diye.ama yarın saabah da yapcam daha kırmızı çıkarsa,kan testine kesin gidicem :)

çıkar canım kesin git gide her gün koyulasiyor çizgi :) gene Paylaş buraya hadi bakalım inşallah senledir. ama teste göre bebis gelmiş

vişneli_turtam daha önceki mesajlarını okudum dua ettim sana geçenlerde hamile olduğunu gördüm çok sevindim rabbim tamamına erdirsin sağlık bi şekilde gönlüne göre kucağına almayı nasip etsin.
Bende 6 gün kaldı adetime acaba hamile miyim bilmiyorum :) bekliyorum sabırsızlıkla

Kizlar kan testini ac karnina mi yaptirmak lazim ? Bide test cubuklarinda hamileysek ne kadar zaman sonra belli olur

Kizlar kan testini ac karnina mi yaptirmak lazim ? Bide test cubuklarinda hamileysek ne kadar zaman sonra belli olur

Açlık tokluk önemli değil canım istediğin zaman yaptırabilirsin. İdrara geç salınıyormuş bu nedenle kanda daha önce görebilirsin. İdrara 15 günde geçtiğini söylüyorlar ama benim şahsi düşüncem bebek varsa adet günü hep çıkmıştır

Mrb arkadaslar bnde 10 kasimda vajinismusu yendim adetime 10 gun vardi ama hasta oldm maalesef ama bu ayin 13ne adet tarihim insallah olmam. Buarada idrar yollarm enfeksyn kapmis belki hamileymdr dye ilac kullanmyrm cok rahatsizim:( bu arada hayrli olsn bebegn visneli turtam :* :)

Mrb arkadaslar bnde 10 kasimda vajinismusu yendim adetime 10 gun vardi ama hasta oldm maalesef ama bu ayin 13ne adet tarihim insallah olmam. Buarada idrar yollarm enfeksyn kapmis belki hamileymdr dye ilac kullanmyrm cok rahatsizim:KK43: bu arada hayrli olsn bebegn visneli turtam :* :)
Canım ben de vajinismusluydum,geçen sene tedavi oldum,doktorum ilk üç ay çocuk yapmayın demişti

Back