- 10 Ekim 2014
- 1.067
- 1.157
- 333
- 36
Canım ii lik sağlık üç gün kaldı benim bata bekliyorum adet olacak gibi hissediyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım ii lik sağlık üç gün kaldı benim bata bekliyorum adet olacak gibi hissediyorum
Doktorlar hep öyle söylüyor galiba dinlemek lazım onlarıadetimin 5 6 gun gecmesi lazım sonra test yapmalı degil mi
13 ü canım üç gün var aslında bir dahaki ay bir daha ki ay ağlamak istiyorum
Benim de 13 ü bütün belirtileri gösterince artık kana geçmiştir hcg diyerekten salı günü test yaptirdim 0.18 çıktı yani negatif ama belirtiler geçmedi.Tesadüfe bak, benim de 13'ü ve ben de bugün ovulasyon test yaptım. Maalesef sonuç negatifti. Yarın tekrar deneyeceğim. O kadar emindim ki bu ay kendimden, bir türlü inanmak istemiyorum. Of ya
Benim de 13 ü bütün belirtileri gösterince artık kana geçmiştir hcg diyerekten salı günü test yaptirdim 0.18 çıktı yani negatif ama belirtiler geçmedi.
İnşallah seninki pozitif çıkar ben bu ay ümidimi kestim adet olmayı bekliyorumAh kader arkadaşlarım benim. Bakalım ne olacak sonumuz. Ben yarın sabah erken gebelik testlerinden yapmayı planlıyorum. Ne yapayım tutamıyorum kendimi
İnşallah seninki pozitif çıkar ben bu ay ümidimi kestim adet olmayı bekliyorum
Cok umıtlendirmek icin soylemıyorum ama,,bendede adet belırtılerı vardı kesın adet olucam sandım ve hamileyim:) hicbir darki yok ıkısının birbirinden..farkı ancak adet gunun gelip,olmadgn zaman anlıyorsun,işte ozaman kasıklarındakı baskının daha farklı oldugunu anlıyorsun..ben iki hamileligimdede adet olana kadar sanki hastalanacakmısım gıbı hıssettım,,,onun ıcın umıdınızı yıtırmeyınCanım sıkma canını. Allah büyük.
%99.9 benimki de negatif çıkacak zaten. Adet belirtilerim başladı çünkü
1 gün gecti.... Bende regl çok düzenlidir normalde... birde catlatma ignesi erken getirir ama henüz birsey yok.... arada hastalanacagimi hissediyorum sonra geçiyor. .. şişkinlik ve göğüs hassasiyeti var... bugün test yapabilirim tekrardanPeki şimdi ne durumdasın geldi mi regl?
Yaaa çok üzüldüm inşallah bidaha ki 9 ay kırmızı kart görmezsin
Günaydın herkese kızlar sabah altıda kalktım bel ağrısıyla lavaboya gittim bi baktım KIRMIZI!!! Tahmin ettiğim gibi erken yumurtlamışım demekki iki gün önceden geldi ben sıramı savdım bi dahaki aya umutlarr bekemekten bile daha ii ama rahatladım vallahi..
Kaç gün gecti reglin?Kızlar kan verdim çok heyecanlıyım sabah büyük tuvaletimi yaptıktan sonra ıkınmaya bağlı gsliba açık pembe gelince adet oluyorum dedim ama devamı gelmedi inşallah yerleşmedendir
2 gün geçti ama bir haftadır adet olucak gibi Ağrım varKaç gün gecti reglin?
2 gün geçti ama bir haftadır adet olucak gibi Ağrım var