• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Hoşgeldin canım nerelerdeydin gelişme yok beklemeye devam :) sende ne var ne yok ?

Canım ya ben yine yoktum ortalarda yurt dışındaydım. Ben artık askıya aldım bebek olayını 2 yıldır çok yıprandım artık ne testler ne tedaviler ne takvim hesaplalari her şeyleri bıraktım artık. Düzenli hayatımız var nasılsa olursa olur olmazsa çay demleriz :KK39:

Benim de 5-8 gün var adetime... İnşallah gelmez tabi ;)
Her ay belirtiler o kadar farklı ki, artık acaba hamilelik belirtisi midir demiyorum. Bi ay sivilcelerim adetten 10 gün önce çıkmaya başlıyor, bi Ay adetin 3. günü. Her seferinde başka terane :)
Rabbim hepimize hayırlısıyla en kısa zamanda tattirsin annelik duygusunu. İnşallah.

Benim de 5-8 gün var adetime... İnşallah gelmez tabi :KK66:
Her ay belirtiler o kadar farklı ki, artık acaba hamilelik belirtisi midir demiyorum. Bi ay sivilcelerim adetten 10 gün önce çıkmaya başlıyor, bi Ay adetin 3. günü. Her seferinde başka terane :)
Rabbim hepimize hayırlısıyla en kısa zamanda tattirsin annelik duygusunu. İnşallah.

Anlattıkların aynı ben :D
Benim de BAT 13/12
Merakla bekliyorum.

Anlattıkların aynı ben :KK70:
Benim de BAT 13/12
Merakla bekliyorum.
Aynı şeyleri yasadigimiza Sevinsem mi üzülsem mi bilemedim açıkçası :) 3 ay kadar önce geçen ayki belirtilere hiç benzemiyor galiba hamileyim diyerek umutlanmistim ve tabi çok büyük yıkım yaşadım. Böyle olması bi bakıma da iyi oldu, net belirti yok, umitlenme yok, büyük hüsran yok :)

Kızlar geçen ay 11 inde adet olmstm bu ay 9 unda olmm lazmdi hala olmadim kasiklarimda batma oluyr çok fazla idarara ckyrm sizce gebelik olabilir mi

Aynı şeyleri yasadigimiza Sevinsem mi üzülsem mi bilemedim açıkçası :) 3 ay kadar önce geçen ayki belirtilere hiç benzemiyor galiba hamileyim diyerek umutlanmistim ve tabi çok büyük yıkım yaşadım. Böyle olması bi bakıma da iyi oldu, net belirti yok, umitlenme yok, büyük hüsran yok :)

Aynennn :D
Bu ay ben de tutturdum, yok yok bu ay diğerlerinden çok farklı diye. Ama işte yarın sabah test yapıcam ve yine tek çizgiyi görünce bütün heyecanım ve sevincim fıs diye bir anda sönüverecek biliyorum :))

Aynennn :KK70:
Bu ay ben de tutturdum, yok yok bu ay diğerlerinden çok farklı diye. Ama işte yarın sabah test yapıcam ve yine tek çizgiyi görünce bütün heyecanım ve sevincim fıs diye bir anda sönüverecek biliyorum :))
Deme öyle deme :) inşallah çift çizgi çıkar canım ama kaptıran kendini, defalarca yaşadım, zor ...

Deme öyle deme :) inşallah çift çizgi çıkar canım ama kaptıran kendini, defalarca yaşadım, zor ...

Şu anda karşında kendini kaptırma konusunda tam bir uzman var arkadaşım :)
Her ay hep aynı şey.. Bu sefer takmıycam diyorum ama hiç aklımdan çıkmıyor ki.

Şu anda karşında kendini kaptırma konusunda tam bir uzman var arkadaşım :)
Her ay hep aynı şey.. Bu sefer takmıycam diyorum ama hiç aklımdan çıkmıyor ki.
Öyle ne yazık ki... Herkes kafana takmazsan olur diyor. İyi ama kafaya takmamayi nasil becericem :0

Kızlar ovu ve hamilelik yaptım ama yok galiba bende yine bişi bu ay gebelik negatif zaten ovu da baya silik ekliyorum
DSC_0457.JPG

Back