- 27 Temmuz 2014
- 14.662
- 13.280
- 298
konu sahibi ,dertleşiyoruz biraz be..
iyi geliyor
Kurban olayım dertlesin ama uzmeyin kendinizi bende üzülüyorum sonra
![KK66 :KK66: :KK66:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk66.gif)
![KK15 :KK15: :KK15:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk15.gif)
![Kalp Kalbe Karşıymış :KK200: :KK200:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk200.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
konu sahibi ,dertleşiyoruz biraz be..
iyi geliyor
Haydi sor sorArkadaslar bisey sorucam
Hoşgeldin canım nerelerdeydin gelişme yok beklemeye devam :) sende ne var ne yok ?
Benim de 5-8 gün var adetime... İnşallah gelmez tabi
Her ay belirtiler o kadar farklı ki, artık acaba hamilelik belirtisi midir demiyorum. Bi ay sivilcelerim adetten 10 gün önce çıkmaya başlıyor, bi Ay adetin 3. günü. Her seferinde başka terane :)
Rabbim hepimize hayırlısıyla en kısa zamanda tattirsin annelik duygusunu. İnşallah.
Aynı şeyleri yasadigimiza Sevinsem mi üzülsem mi bilemedim açıkçası :) 3 ay kadar önce geçen ayki belirtilere hiç benzemiyor galiba hamileyim diyerek umutlanmistim ve tabi çok büyük yıkım yaşadım. Böyle olması bi bakıma da iyi oldu, net belirti yok, umitlenme yok, büyük hüsran yok :)Anlattıkların aynı ben
Benim de BAT 13/12
Merakla bekliyorum.
İnşallah hamilesindir canım. Test neden yapmıyorsunKızlar geçen ay 11 inde adet olmstm bu ay 9 unda olmm lazmdi hala olmadim kasiklarimda batma oluyr çok fazla idarara ckyrm sizce gebelik olabilir mi
Aynı şeyleri yasadigimiza Sevinsem mi üzülsem mi bilemedim açıkçası :) 3 ay kadar önce geçen ayki belirtilere hiç benzemiyor galiba hamileyim diyerek umutlanmistim ve tabi çok büyük yıkım yaşadım. Böyle olması bi bakıma da iyi oldu, net belirti yok, umitlenme yok, büyük hüsran yok :)
İnşallah hamilesindir canım. Test neden yapmıyorsun[/QUOT
Deme öyle deme :) inşallah çift çizgi çıkar canım ama kaptıran kendini, defalarca yaşadım, zor ...Aynennn
Bu ay ben de tutturdum, yok yok bu ay diğerlerinden çok farklı diye. Ama işte yarın sabah test yapıcam ve yine tek çizgiyi görünce bütün heyecanım ve sevincim fıs diye bir anda sönüverecek biliyorum :))
Hayalkirikligi yasamak istmym cnm yaİnşallah hamilesindir canım. Test neden yapmıyorsun
Hayalkirikligi yasamak istmym cnm yaİnşallah hamilesindir canım. Test neden yapmıyorsun
Deme öyle deme :) inşallah çift çizgi çıkar canım ama kaptıran kendini, defalarca yaşadım, zor ...
Anlıyorum seni ama olanla ölene çare yok :) Bi kac gün aklından çıkar düşünmemeye çalış, baktin halen gelen giden yok, o zaman yaparsın testiHayalkirikligi yasamak istmym cnm ya
Akışına birkacaz artkAnlıyorum seni ama olanla ölene çare yok :) Bi kac gün aklından çıkar düşünmemeye çalış, baktin halen gelen giden yok, o zaman yaparsın testi
Öyle ne yazık ki... Herkes kafana takmazsan olur diyor. İyi ama kafaya takmamayi nasil becericem :0Şu anda karşında kendini kaptırma konusunda tam bir uzman var arkadaşım :)
Her ay hep aynı şey.. Bu sefer takmıycam diyorum ama hiç aklımdan çıkmıyor ki.
Kızlar ovu ve hamilelik yaptım ama yok galiba bende yine bişi bu ay gebelik negatif zaten ovu da baya silik ekliyorum Eki Görüntüle 1713805
Sıkma canını canım, bir dahaki aya tekrar denersin artık. Baksana çoğumuz aynı durumdayız zaten
Adetin ne zaman peki?[/Q