- 23 Temmuz 2015
- 1.804
- 2.448
- 133
İkisini de bugün mu yaptın canım anlamadımKızlar ovu ve hamilelik yaptım ama yok galiba bende yine bişi bu ay gebelik negatif zaten ovu da baya silik ekliyorum Eki Görüntüle 1713805
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İkisini de bugün mu yaptın canım anlamadımKızlar ovu ve hamilelik yaptım ama yok galiba bende yine bişi bu ay gebelik negatif zaten ovu da baya silik ekliyorum Eki Görüntüle 1713805
Kızlar ovu ve hamilelik yaptım ama yok galiba bende yine bişi bu ay gebelik negatif zaten ovu da baya silik ekliyorum Eki Görüntüle 1713805
13 ü canım üç gün var aslında bir dahaki ay bir daha ki ay ağlamak istiyorumSıkma canını canım, bir dahaki aya tekrar denersin artık. Baksana çoğumuz aynı durumdayız zaten
Adetin ne zaman peki?
Evet canım ovuda belli oluyor diyorlar ya onu da yapayım dedim ama bişi yok İşteİkisini de bugün mu yaptın canım anlamadım
Benim hcg de hiç bişi yok ovudan belli olmuyor o zaman beklemeye devam....Canım LH benimde silikti ama hcg hafif silik çıkmışti 4 gün kala bu bak ikinci günü öğlen yapmistimEki Görüntüle 1713817 Eki Görüntüle 1713818
Ama LH de silik çizgi var, belki bi işarettir. Bu ovulasyon testlerinden hiç kullanmadım dillerinden anlamıyorum ama adetin gelmezse yine denersin, moralini bozma hemen. Kac gun var adetineEvet canım ovuda belli oluyor diyorlar ya onu da yapayım dedim ama bişi yok İşte
Benim hcg de hiç bişi yok ovudan belli olmuyor o zaman beklemeye devam....
Canim kirmizilari gormeden karamsarliga kapilma benceBenim hcg de hiç bişi yok ovudan belli olmuyor o zaman beklemeye devam....
Üç gün var canım bende ilk kez bu ay kullandım daha pek çözemedim ama bakalımAma LH de silik çizgi var, belki bi işarettir. Bu ovulasyon testlerinden hiç kullanmadım dillerinden anlamıyorum ama adetin gelmezse yine denersin, moralini bozma hemen. Kac gun var adetine
Bekleyeceğim el mecbur :-?Aynen öğle canım regl geçene kadar bekle bakalım
Deneyeceğim ama adet olacağım hissediyorumCanim kirmizilari gormeden karamsarliga kapilma bence
Erken canımm sabır bekle biraz dahabenim 9 gün var kızlar erken dimi daha
Canım bende öyle düşünerek yaptım bugün ana belli olmuyor kimi zaman adet tarihi geçtikten sonra ancak belli oluyor biraz daha beklemek lazım sanırım çok zor olsada sabırrrKızlar bende 4 gun kala test yaptım. Silikte olsa cıkardı değilmi
adetimin 5 6 gun gecmesi lazım sonra test yapmalı degil miErken canımm sabır bekle biraz daha
Merhaba... benim de bugun regl günüm, 4 gün önce test yaptim.... çok belirgin bir tek cizgi çıktı. ... kafa karistirmaktan başka bir işe yaramadı... regl gecmeden yapılmaması taraftariyimCanım bende öyle düşünerek yaptım bugün ana belli olmuyor kimi zaman adet tarihi geçtikten sonra ancak belli oluyor biraz daha beklemek lazım sanırım çok zor olsada sabırrr
Peki şimdi ne durumdasın geldi mi regl?Merhaba... benim de bugun regl günüm, 4 gün önce test yaptim.... çok belirgin bir tek cizgi çıktı. ... kafa karistirmaktan başka bir işe yaramadı... regl gecmeden yapılmaması taraftariyim