• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Kızlar ovu ve hamilelik yaptım ama yok galiba bende yine bişi bu ay gebelik negatif zaten ovu da baya silik ekliyorum Eki Görüntüle 1713805

Canım LH benimde silikti ama hcg hafif silik çıkmışti 4 gün kala bu bak ikinci günü öğlen yapmistim
2015-12-09 16.17.19-1.jpg
2015-12-09 16.19.36-1.jpg

Evet canım ovuda belli oluyor diyorlar ya onu da yapayım dedim ama bişi yok İşte
Ama LH de silik çizgi var, belki bi işarettir. Bu ovulasyon testlerinden hiç kullanmadım dillerinden anlamıyorum ama adetin gelmezse yine denersin, moralini bozma hemen. Kac gun var adetine

Ama LH de silik çizgi var, belki bi işarettir. Bu ovulasyon testlerinden hiç kullanmadım dillerinden anlamıyorum ama adetin gelmezse yine denersin, moralini bozma hemen. Kac gun var adetine
Üç gün var canım bende ilk kez bu ay kullandım daha pek çözemedim ama bakalım

Canım bende öyle düşünerek yaptım bugün ana belli olmuyor kimi zaman adet tarihi geçtikten sonra ancak belli oluyor biraz daha beklemek lazım sanırım çok zor olsada sabırrr
Merhaba... benim de bugun regl günüm, 4 gün önce test yaptim.... çok belirgin bir tek cizgi çıktı. ... kafa karistirmaktan başka bir işe yaramadı... regl gecmeden yapılmaması taraftariyim

Back