- 9 Kasım 2015
- 5.511
- 5.536
- 198
- 43
yok gibi görünüyor canım Önümüzdeki ay beraberiz takipteyim.Kızlar ovu ve hamilelik yaptım ama yok galiba bende yine bişi bu ay gebelik negatif zaten ovu da baya silik ekliyorum Eki Görüntüle 1713805
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yok gibi görünüyor canım Önümüzdeki ay beraberiz takipteyim.Kızlar ovu ve hamilelik yaptım ama yok galiba bende yine bişi bu ay gebelik negatif zaten ovu da baya silik ekliyorum Eki Görüntüle 1713805
sakın bu psikoloji için erken gözyaşı yok çalışmaya devam moral lazım.13 ü canım üç gün var aslında bir dahaki ay bir daha ki ayağlamak istiyorum
canım selam regl yeni bitti canım çalışmalar başlayacak bu ay ovs takibini sıkı yapacağım canım sagol
geçmiş olsun canım Sağlık olsun.Kızlar kırmızı kartı gördüm ben @missagor @maya_gallo
İnşallah canım ya inşallahGünaydın. ... haklısın belirsizlik çok zor.... İnşallah bir daha ki aya
Senin ne zaman yumurtlama canımgeçmiş olsun canım Sağlık olsun.
ben busefer erken başlıyacağım erken yımrtluyorum canım bugün reglnin 6 günü. pazar günü ovs test başlıyacağım kaçırmamak adına. 14 gün değil yani 12 gün yunurtluyorum sanırsam bakıcaz işte. 18/12 falan geliyoSenin ne zaman yumurtlama canım
Günaydın herkese kızlar sabah altıda kalktım bel ağrısıyla lavaboya gittim bi baktım KIRMIZI!!! Tahmin ettiğim gibi erken yumurtlamışım demekki iki gün önceden geldi ben sıramı savdım bi dahaki aya umutlarr bekemekten bile daha ii ama rahatladım vallahi..
Demi ya iki güç erkenden geldi hep belki öbür aya işarettir diyorum ben bakalımBu ne ya bu ay herkes erken erken adet oldu bu ayda bişey mi var Allah Allah..
Üzülme canım yapacak bişey yok sabırla çalışmaya devam
ben busefer erken başlıyacağım erken yımrtluyorum canım bugün reglnin 6 günü. pazar günü ovs test başlıyacağım kaçırmamak adına. 14 gün değil yani 12 gün yunurtluyorum sanırsam bakıcaz işte. 18/12 falan geliyo
Allah kucağına almayı nasip etsin canım darısı isteyen herkesin başnaKan sonucum çıktı 89 ama hala hamileyim diyemiyorum doktora gitmedim 2 gün sonraki değeri görmeden gitmek istemedim çok heyecanlıyım
Slm kızlarrr nasılsınız bayadır topike uğrayamadım umarım herkes iyidir.. Ve inşallah bana güzel hamiş haberleri vericeksiniz???![]()
Valla bende de yok bu ay hiç beklemiyorum zaten de sizlerden umutluyum :) Ne zaman BAT?bende bişi yok hala aynıyım :)
Ben boş çalışıyorum canım bu ay dr klomen verdi önümüzdeki adette onu kullanacağım
Sen napiyoun bebiş nasıl ?
Kan sonucum çıktı 89 ama hala hamileyim diyemiyorum doktora gitmedim 2 gün sonraki değeri görmeden gitmek istemedim çok heyecanlıyım
Ben kötüyüm ama bebiş iyi elhamdülillah. Rabbim sizlerede nasip etsin tez zamanla inşallah