• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Canım hormon testi yaptırdım normal,yumurta takibi yaptı Dr gayet ii çatlama iğnesine gerek yok kist olurdu çatlamasa belli olur dedi.simir testinde enfeksiyon çıktı fitil verdi çok olsa ultrasonda görürdüm hamile kalınca görüşürüz dedi yolladı beni.Ama ben çıldırmak üzereyim 7 ay oldu.Bişey olmasa hamile kalırdım gibi geliyor,soğan kürü kullansamda rahim temizlensemi acaba diyorum :KK47:

Kist mi var canım
Canım hormon testi yaptırdım normal,yumurta takibi yaptı Dr gayet ii çatlama iğnesine gerek yok kist olurdu çatlamasa belli olur dedi.simir testinde enfeksiyon çıktı fitil verdi çok olsa ultrasonda görürdüm hamile kalınca görüşürüz dedi yolladı beni.Ama ben çıldırmak üzereyim 7 ay oldu.Bişeyolmasa hamile kalırdım gibi geliyor,soğan kürü kullansamda rahimtemizlensemi acaba diyorum :KK47:

Canım hormon testi yaptırdım normal,yumurta takibi yaptı Dr gayet ii çatlama iğnesine gerek yok kist olurdu çatlamasa belli olur dedi.simir testinde enfeksiyon çıktı fitil verdi çok olsa ultrasonda görürdüm hamile kalınca görüşürüz dedi yolladı beni.Ama ben çıldırmak üzereyim 7 ay oldu.Bişeyolmasa hamile kalırdım gibi geliyor,soğan kürü kullansamda rahimtemizlensemi acaba diyorum

Yap canım o zaman ama bu ay çocuk denemeyecekmisin o zaman?

Selam kızlar bu gün benim adet günüm ama gelen giden yok. Kasık ve göğüs ağrısından başka bir şey de yok. Ben tedavisiz hamile olabilecegime kesinlikle inanmıyorum artık. Şubatta randevu var bakalım ne diycekler. Birde ben bu ay geç yumurtladim oyüzden yarın falan gelebilir yani. SAT 12.11.15 :KK75:

Canım göğüslerim hassas mide bulantım var biraz bu kadar pek bişi yok adet öncesi gibi ama bakalım hayırlısı
Bende belimde agri hissettim bugun ama dusundugum icin oldugunu dusunuyorum 9 gun kaldi bu ayda olmazsa kendime baska isler bulacagim ugras olsun ilgilenecek baska seyler olsunda siyrilayim bu dusunceden

Selam kızlar bu gün benim adet günüm ama gelen giden yok. Kasık ve göğüs ağrısından başka bir şey de yok. Ben tedavisiz hamile olabilecegime kesinlikle inanmıyorum artık. Şubatta randevu var bakalım ne diycekler. Birde ben bu ay geç yumurtladim oyüzden yarın falan gelebilir yani. SAT 12.11.15 :KK75:
Hadi guzel haberler ver canim

Back