- 18 Eylül 2015
- 2.047
- 2.540
- 63
Test sonucu pozitif çıkan arkadaşlar çok merak ediyorum akıntınızda fazlalaşma oldumu,bat 2 gün var bu ay hiç umudum yok kupkuruyum akıntıntı oluyormu mutlaka..
Mutlaka olmuyor ama çoğunda oluyor canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Test sonucu pozitif çıkan arkadaşlar çok merak ediyorum akıntınızda fazlalaşma oldumu,bat 2 gün var bu ay hiç umudum yok kupkuruyum akıntıntı oluyormu mutlaka..
Teşekkürler canım umutlar bir dahaki aya kaldı, bu ay soğan kürü uygulayacağım bakalım yararı olucakmıMutlaka olmuyor ama çoğunda oluyor canım
Teşekkürler canım umutlar bir dahaki aya kaldı, bu ay soğan kürü uygulayacağım bakalım yararı olucakmı
Noldu ki hayırdır ?
Kist mi var canım
Canım hormon testi yaptırdım normal,yumurta takibi yaptı Dr gayet ii çatlama iğnesine gerek yok kist olurdu çatlamasa belli olur dedi.simir testinde enfeksiyon çıktı fitil verdi çok olsa ultrasonda görürdüm hamile kalınca görüşürüz dedi yolladı beni.Ama ben çıldırmak üzereyim 7 ay oldu.Bişeyolmasa hamile kalırdım gibi geliyor,soğan kürü kullansamda rahimtemizlensemi acaba diyorum
Hadi ya bunun iyi yanı kilo alamassın hiç o zamanNeolsun cnm mide bulantıları .hiç beni yanlız bırakmıyor :)
Canım hormon testi yaptırdım normal,yumurta takibi yaptı Dr gayet ii çatlama iğnesine gerek yok kist olurdu çatlamasa belli olur dedi.simir testinde enfeksiyon çıktı fitil verdi çok olsa ultrasonda görürdüm hamile kalınca görüşürüz dedi yolladı beni.Ama ben çıldırmak üzereyim 7 ay oldu.Bişeyolmasa hamile kalırdım gibi geliyor,soğan kürü kullansamda rahimtemizlensemi acaba diyorum
Hadi ya bunun iyi yanı kilo alamassın hiç o zaman
Bulantı bir haftadır var. Ama öncesinde öyle iştahım açılmıştı ki acayip yemiştim gece gündüzz 2,5 kiloyu aldım. Ama bulantı başladığından beti kilom sabitlendi
Benim hiç akıntım olmadı normalde olan bile gitti herkeste aynı olmuhorTest sonucu pozitif çıkan arkadaşlar çok merak ediyorum akıntınızda fazlalaşma oldumu,bat 2 gün var bu ay hiç umudum yok kupkuruyum akıntıntı oluyormu mutlaka..
Bende belimde agri hissettim bugun ama dusundugum icin oldugunu dusunuyorum 9 gun kaldi bu ayda olmazsa kendime baska isler bulacagim ugras olsun ilgilenecek baska seyler olsunda siyrilayim bu dusuncedenCanım göğüslerim hassas mide bulantım var biraz bu kadar pek bişi yok adet öncesi gibi ama bakalım hayırlısı
Hadi guzel haberler ver canimSelam kızlar bu gün benim adet günüm ama gelen giden yok. Kasık ve göğüs ağrısından başka bir şey de yok. Ben tedavisiz hamile olabilecegime kesinlikle inanmıyorum artık. Şubatta randevu var bakalım ne diycekler. Birde ben bu ay geç yumurtladim oyüzden yarın falan gelebilir yani. SAT 12.11.15
Moralini bozmak istemem ama madem gecikmenin var, olsa çıkardı kanda.. Birkaç gün daha sabret gelen giden olmazsa tekrarlarsin canım.Kizlar adetim 1-2 gün gecti kan verdm deger 0.50 çıktı hemşire tekrrlayn dyr sizce olabilir mi ya