• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Ben bu kürü yapmistim iki ay once falan. Kasiklarimi agritiyordu ama cok degil dayanilcak bi agriydi yani. Bir de adetimi geciktirmisti niyeyse :/ bir hafta kullanip birakmistim mecburen. Sonrasinda da devam edemedim adetim falan da oyle gecikince korktum acikcasi daha da yapmadim. Normalde adetim duzenlidir. Geciktirince olan duzeni de bozdu sandim kür yapmaya korkar oldum simdi..
bunda bişey yok ki soğuk algınlığı için bile kullananlar var zaten 10 gün kullanıyorsun.

Bu bal tarcin k.corek klomen etkisi mi yapiyor ne denesem mi ki herkes birsey demis durduk yere kist sahibi olmayalim caresizlik ne kotu yarabbim... Allahim umutla bekleyen kullarina biran once hayirlisiyla mujdeli haberler ver.

Bu bal tarcin k.corek klomen etkisi mi yapiyor ne denesem mi ki herkes birsey demis durduk yere kist sahibi olmayalim caresizlik ne kotu yarabbim... Allahim umutla bekleyen kullarina biran once hayirlisiyla mujdeli haberler ver.

Evet sanırım klomen etkisi yapıyor

1. dublemutluluk

ben de kullandım... kisitim geçti diye başlamıştım bir tane olan kistim iki tane oldu

dublemutluluk, 14 Eylül 2010K.İ.B.Favorilere Ek

1. Konu Sahibi : papatyaaaa

2. ilknurum28

bakın bayanlar benden size tavsiye... bu gerçektem çok şifalı bi kür ben bu kürü kullandım ve kullandğm dönemde hiç grip olmadım iştahım fena halde açıldı ve aşırı kilo aldım kilo almak istyodm zaten... aç karnına yerseniz zayıflatyo iştahı kesyo yemeklerdn sonra yerseniz fena halde iştah açıyo ben artık dayanamıyodm yaniş sıkılmıştm sürekli karnım acıkıyodu ... gelelim asıl meseleye ... bu kürü kullanmaya başladıktan sonra bende kist başladı .. sürekli kist kist kist... daha öncesinden böle bişi yoktu fakat bu kürden sonra kist başladı... dahada kullanmasdm. bide bunun üstüne süt hormonum yükseldi prolaktinim adet düzensizliği oldu falan filan bir sürü şey ... bence dikkatli olun derim..
yunus_ciklet yunus_ciklet

Fayda gören de çok canım zararını görende var valla sen kendin karar ver belki sende işe yarar

A
Evet sanırım klomen etkisi yapıyor

1. dublemutluluk

ben de kullandım... kisitim geçti diye başlamıştım bir tane olan kistim iki tane oldu

dublemutluluk, 14 Eylül 2010K.İ.B.Favorilere Ek

1. Konu Sahibi : papatyaaaa

2. ilknurum28

bakın bayanlar benden size tavsiye... bu gerçektem çok şifalı bi kür ben bu kürü kullandım ve kullandğm dönemde hiç grip olmadım iştahım fena halde açıldı ve aşırı kilo aldım kilo almak istyodm zaten... aç karnına yerseniz zayıflatyo iştahı kesyo yemeklerdn sonra yerseniz fena halde iştah açıyo ben artık dayanamıyodm yaniş sıkılmıştm sürekli karnım acıkıyodu ... gelelim asıl meseleye ... bu kürü kullanmaya başladıktan sonra bende kist başladı .. sürekli kist kist kist... daha öncesinden böle bişi yoktu fakat bu kürden sonra kist başladı... dahada kullanmasdm. bide bunun üstüne süt hormonum yükseldi prolaktinim adet düzensizliği oldu falan filan bir sürü şey ... bence dikkatli olun derim..
yunus_ciklet yunus_ciklet
Ayyyy kesinlikle yapmamaliyim kilo almaya da ihtiyacim yok zaten prolaktin le basim dertde ustune kist ekleyemem cok agir gelir bana akisina birakim en iyisi.tesekkurler canim bilgilendirdigin icin

BU kürü bende yaptım hem incir kürü hem bu kürü yaptım aynı anda ve prolaktinim yükseldi Allah tan kist olmadı
incir de aldım kuru kur yiyorum bakalım sen inciri nasıl kullanmıştın.zaten bal tarçın kışın soğuk algınlığı için kullanırım ben hep fazlası bir çörek otu bakalım bende nasıl bir etki yapacak merak ediyorum.

Bir arkadaşımda bebek istiyor aynı yaştayız aynı doktora gidiyoruz doktor klomen verdi onada kullandı gitmiş dr yumurta 17 mm çok güzel demiş gün aşırı ilişki demiş herşey tamam yapmışlar ama kız adet oldu bugün çok üzüldü acaba kocasıyla ilgili bir durum olabilir mi?

Bir arkadaşımda bebek istiyor aynı yaştayız aynı doktora gidiyoruz doktor klomen verdi onada kullandı gitmiş dr yumurta 17 mm çok güzel demiş gün aşırı ilişki demiş herşey tamam yapmışlar ama kız adet oldu bugün çok üzüldü acaba kocasıyla ilgili bir durum olabilir mi?
Olabilir tabi canım bence o da bi muayene olmalı

Selam. Benım adet tarıhım ayın 13 üdür genelde . Ve adetten 1-2 gun oce kahve akıntım olur. Ama bu ay besgun once pembe sonra kahve akıntım oldu. Buyuk tuvaletten sonra oluyor nedenı hamilemiyim acaba. Bu arada korunuyoruz. Yınede acaba demeden yapamıyrum

kızlar kendinizi bu kadar yıpratmayın bende 1 sene bekledim ortada sorun yokken 12.ayımızda geldi kızım şimdi 5 aylık.
vakti saatini kolluyor bende sizin gibi kastım kendimi sonra boşverdim ana bir yanda da keyfi olarak inanmadıgım halde ovulasyon test yaptım.
birde kendim incir ve ceviz yedim kızıma hamile oldugumu regl 5 gün kala silik test ile ögrendim..
yani şekerlerim demem o ki vicudunuzu ne kadar rahat bırakırsanız okadar güzel yumurtlarsınız..
ne kadar yüksek moral okadar saglıklı yumurta ;)
sizi çok iyi anlıyorum bende yaşadım ama az sabır :)
bu arada demiyorum doktora gitmeyin diye gidin ama üstüne düşmeyin gelir melekleriniz en kısa zamanda buna inaniyoırum

kızlar kendinizi bu kadar yıpratmayın bende 1 sene bekledim ortada sorun yokken 12.ayımızda geldi kızım şimdi 5 aylık.
vakti saatini kolluyor bende sizin gibi kastım kendimi sonra boşverdim ana bir yanda da keyfi olarak inanmadıgım halde ovulasyon test yaptım.
birde kendim incir ve ceviz yedim kızıma hamile oldugumu regl 5 gün kala silik test ile ögrendim..
yani şekerlerim demem o ki vicudunuzu ne kadar rahat bırakırsanız okadar güzel yumurtlarsınız..
ne kadar yüksek moral okadar saglıklı yumurta :KK66:
sizi çok iyi anlıyorum bende yaşadım ama az sabır :)
bu arada demiyorum doktora gitmeyin diye gidin ama üstüne düşmeyin gelir melekleriniz en kısa zamanda buna inaniyoırum
:KK200::KK200::KK200: konu sahibi ,dertleşiyoruz biraz be..:KK200:iyi geliyor

Back